If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много добре правят от Евроинс, че не се хвърлят на всяка цена да продават полици :-)
Ами, надай се... Продават като за последно... Нали трябва с нещо да платят исковете от предните години!
В случая с варненци, просто не са имали пари да платят комисионните на факторите от "Градски Транспорт"!
Не всички са като теб безпарични
не се закачайте с депозит-калфата, че той с повдигане на пръста форекс пазара обръща , а с едно намигане може Евроинса да купи ....................... с тази капитализация
Първоначално изпратено от Forex Master
Първоначално изпратено от Asambleq
какъв обем валута е необходимо да бъде купена/продадена за да повлияе сериозно на пазара?
Обръщал съм пазара и с 10-15 милиона! Гарантирам ти...
Tradanza, само ти се интересуваш от въпросния градски транспорт във Варна и питаш за не знам за кой си път, точно както "звездата" с вътрешната информация/хуйня за горни лом. Кажи за колко пари е бил този договор, как се печели и при наличните дупки във Варна дали е на сметка да застраховаш градският ви транспорт
Е това вече ме уби....
Значи те са предвидили, че има много дупки във Варна и спират автозастраховките в района, така ли???
Непоправими сте...
На мен поне ми е забавно да гледам как се гърчите....
Ти си този който говори наизуст, лъже като разпран и е депресиран
Проверих го прехваления договор (има го на сайта на Агенцията за обществени поръчки.) Пълен смях. 133 хил. лева с ДДС за 3 години, от които 58 хил. лева без ДДС са за застраховка злопулука за 24 милиона превозени пътници. Договора е за 200 превозни средства от които 1/4 хармоники с обща балансова стойност над 7 мил лева..
Халал да им е на Уника, ама все си мисля че няма да забогатеят с подобни договори....
Че то едвам по стотарка на шайга се събира /средно/ - остава и каско да е включено и ще цъфнат...........
Тука всяка новина е позитивна Щото парите се блъскат в Евроинс, че са вързали Скоро ще се молят за приход 1000 лв. Това е смешно онова е смешно а гъзовете им голи Айде хващайте тия 300 млн дето сега ще се "освободят" и пляскайте Мечтатели
Много добре правят от Евроинс, че не се хвърлят на всяка цена да продават полици :-)
Ами, надай се... Продават като за последно... Нали трябва с нещо да платят исковете от предните години!
В случая с варненци, просто не са имали пари да платят комисионните на факторите от "Градски Транспорт"!
Не всички са като теб безпарични
Да, Евроинс са най-богатата компания Те имат приходи, забравихме...
След многомилионните загуби, вече и загубата на клиенти е добра новина... ХАХАХА
Лузъри, Вие скоро ще измислите изцяло нова световна система за управление на икономиката и финансите....
Много добре правят от Евроинс, че не се хвърлят на всяка цена да продават полици :-) Бъфет преди време е бил един от малкото, които са предприели подобни рестрикции на един друг пазар и от гледна точка на времето се е оказал прав!
Има ли някой купил акции на 20 лв. парчето?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Tradanza, само ти се интересуваш от въпросния градски транспорт във Варна и питаш за не знам за кой си път, точно както "звездата" с вътрешната информация/хуйня за горни лом. Кажи за колко пари е бил този договор, как се печели и при наличните дупки във Варна дали е на сметка да застраховаш градският ви транспорт
Е това вече ме уби....
Значи те са предвидили, че има много дупки във Варна и спират автозастраховките в района, така ли???
Непоправими сте...
Проверих го прехваления договор (има го на сайта на Агенцията за обществени поръчки.) Пълен смях. 133 хил. лева с ДДС за 3 години, от които 58 хил. лева без ДДС са за застраховка злопулука за 24 милиона превозени пътници. Договора е за 200 превозни средства от които 1/4 хармоники с обща балансова стойност над 7 мил лева..
Халал да им е на Уника, ама все си мисля че няма да забогатеят с подобни договори....
Че то едвам по стотарка на шайга се събира /средно/ - остава и каско да е включено и ще цъфнат...........
Е това вече ме уби....
Непоправими сте...
единствения, който се гърчи от пишещите напоследък си ти...твоето е гърчене от злоба...наистина не знам какво са ти направили толкова евроинса, но ми звучиш или като съкратен или като някой свидлив селяндур, който си е взел лъскава кола с всичките пари и не може да прежали разходите по застраховането.
евроинса, а и не само те по едно време доста бяха занемарили ПР-а и доста негативи понатрупаха, НО това не значи, че цена 1.50 за акция е скъпо. В крайна сметка тук целта е като вкараш 2 кинта да изадиш поне 3. За лични предпочитания, плюене по съперници и тн си има Футбол, Баскетбол и тн спортове.
2007 година балона беше повсеместен и дали някой е паднал на 50-60 или на 80-90% зависи не толкова от личните му резултати а от пазара ни (див и неразвит)
Въпроса е има ли бъдеще за Евроинс, защото тук не сме се събрали да търгуваме ГПС-а на дениро (от горно нанадолнище) за 500 кинта, а дали компанията ще успее да избута кризата и да излезе на някакъв + .
Нещо забравяте Румънския пазар... там ако не друго няма да повтарят грешките на растежа, които правиха тук. Нека се пораздвижи автомобилния пазар, да понатиснат силовите застрахователи и ще видите, че думичката "СИНЕРГИЯ" така любима на босовете на холдинга ще се усети осезаемо....
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е това вече ме уби....
Непоправими сте...
Явно не си много запознат със ситуацията във Варна
Е това вече ме уби....
Непоправими сте...
Форекс не се излагай, плащат си и то много добре даже. В сайта на КФН много ясно се вижда кои са юнаците дето не плащат и Евроинс определено не е от тях.
Направо сте смешни вече, веднъж нямали печалба, че големи обезщетения друг път не плащали. Компанията си е много коректна според личният ми опит с тях.
Квотата щетимост им е точно средната за пазара, и за „загубите” за които говорите, всеки може да провери колко е бил резерва 2007 и колко е 2009.....
Коментар