If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това не беше ли АДСИЦ-а с облигациите? Не знам дали е близък до групата на Холда, но така или иначе май инса държи облигациите на ICPD.
Не е препоръка.
Ааа ясно, и с какво са обезпечени тези "ценни" книжа, и за каква сума са?
Той знае какво - чакам си нещо обещано
Не се мешай тук със твоите злостни коментари!
Кимру е един от хората, които познават доооста добре тази позиция, а и не само нея!
С времето научих че е добър анализатор и научавам много интересни неща от него! Не знам колко му е средната, но знам че има доста мазен за моите стандарти пакет за физическо лице.
Успех и на теб - бъди по-позитивен!
Ами как няма да я познават?
И ти да си беше попилял парите по скъпи хартии, и ти щеше да я познаваш,
За пример ще ти дам Пепи и хдпат. Той беше много добре запознат с компанията.
Каква е връзката на Евроинс с "Интеркапитал ПД", че не съм запознат с тези дружества?
Това не беше ли АДСИЦ-а с облигациите? Не знам дали е близък до групата на Холда, но така или иначе май инса държи облигациите на ICPD.
Не е препоръка.
Какво кимру?
Той е "инвестирал" тук преди повече от пет години когато цената беше петнайсетина лева за парче, а сега щом доближи номинала и се кефи неистово.
Това ако не ти светне ламбèто - не знам какво може.
Той знае какво - чакам си нещо обещано
Не се мешай тук със твоите злостни коментари!
Кимру е един от хората, които познават доооста добре тази позиция, а и не само нея!
С времето научих че е добър анализатор и научавам много интересни неща от него! Не знам колко му е средната, но знам че има доста мазен за моите стандарти пакет за физическо лице.
Какво кимру?
Той е "инвестирал" тук преди повече от пет години когато цената беше петнайсетина лева за парче, а сега щом доближи номинала и се кефи неистово.
Това ако не ти светне ламбèто - не знам какво може.
Така си мислиш..... и не само тук...., има си още вземане на даване, но през последните години, постоянно ударя на дърво, иначе е готин пич к ато човек, както и партньорите му, но.... всичко е бизнес и бизнес стратегия, ....
Старо ти е инфото, той вече няма вземане-даване тук
Така си мислиш..... и не само тук...., има си още вземане на даване, но през последните години, постоянно ударя на дърво, иначе е готин пич к ато човек, както и партньорите му, но.... всичко е бизнес и бизнес стратегия, ....
Коментар