IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Това не беше ли АДСИЦ-а с облигациите? Не знам дали е близък до групата на Холда, но така или иначе май инса държи облигациите на ICPD.
    Не е препоръка.
    Ааа ясно, и с какво са обезпечени тези "ценни" книжа, и за каква сума са?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Той знае какво - чакам си нещо обещано
      Не се мешай тук със твоите злостни коментари!
      Кимру е един от хората, които познават доооста добре тази позиция, а и не само нея!
      С времето научих че е добър анализатор и научавам много интересни неща от него! Не знам колко му е средната, но знам че има доста мазен за моите стандарти пакет за физическо лице.

Успех и на теб - бъди по-позитивен!
      Ами как няма да я познават?
      И ти да си беше попилял парите по скъпи хартии, и ти щеше да я познаваш,
      За пример ще ти дам Пепи и хдпат. Той беше много добре запознат с компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Каква е връзката на Евроинс с "Интеркапитал ПД", че не съм запознат с тези дружества?
        Това не беше ли АДСИЦ-а с облигациите? Не знам дали е близък до групата на Холда, но така или иначе май инса държи облигациите на ICPD.
        Не е препоръка.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Както и да го мислм, новината си е добра. Да видим нататък.
          Каква е връзката на Евроинс с "Интеркапитал ПД", че не съм запознат с тези дружества?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Какво кимру?
            Той е "инвестирал" тук преди повече от пет години когато цената беше петнайсетина лева за парче, а сега щом доближи номинала и се кефи неистово.

Това ако не ти светне ламбèто - не знам какво може.
            Той знае какво - чакам си нещо обещано
            Не се мешай тук със твоите злостни коментари!
            Кимру е един от хората, които познават доооста добре тази позиция, а и не само нея!
            С времето научих че е добър анализатор и научавам много интересни неща от него! Не знам колко му е средната, но знам че има доста мазен за моите стандарти пакет за физическо лице.

Успех и на теб - бъди по-позитивен!
            Last edited by tony1975; 09.02.2013, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Кимру?
              Какво кимру?
              Той е "инвестирал" тук преди повече от пет години когато цената беше петнайсетина лева за парче, а сега щом доближи номинала и се кефи неистово.

Това ако не ти светне ламбèто - не знам какво може.

Коментар

• Кимру?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Много монорно настроение инсайдер.
                  Да не би пък да си станал аутсайдер?
                  От нас двамата единият е инсайдър, другият е аутсайдър. Мисля, че е очевидно кой е инсайдъра
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                    Хубаво, че е той и малцината като него, които носят стойност на форума, че само балалайки и гъдулки са се събрали да си чешат макарите пред компа.
                    Много монорно настроение инсайдер.
                    Да не би пък да си станал аутсайдер?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Къде другаде има вземане-даване??? ако не е тайна де
                      Е човека се опари и в момента събира за зад граница.... а тук в бг, където има спадове, там е той...

Коментар

• Къде другаде има вземане-даване??? ако не е тайна де

Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                        Така си мислиш..... и не само тук...., има си още вземане на даване, но през последните години, постоянно ударя на дърво, иначе е готин пич к ато човек, както и партньорите му, но.... всичко е бизнес и бизнес стратегия, ....
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Старо ти е инфото, той вече няма вземане-даване тук
                          Така си мислиш..... и не само тук...., има си още вземане на даване, но през последните години, постоянно ударя на дърво, иначе е готин пич к ато човек, както и партньорите му, но.... всичко е бизнес и бизнес стратегия, ....

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                            Е един беше Ники, известен финансист от Лондонското сити, ама в БГ му е трудно..
                            Старо ти е инфото, той вече няма вземане-даване тук

Коментар

На Ники и компания, доверие нямам...
                              Е един беше Ники, известен финансист от Лондонското сити, ама в БГ му е трудно..

Коментар

На Ники и компания, доверие нямам...
                                Кой тоя Ники?

Коментар

Working...
                                X