IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro
    Малко е смешно хора, които не правят разлика между приход и печалба, изобщо да пишат в какъвто и да е форум...
    Абе ХУ в известен смисъл е прав да не прави разлика между получени приходи и печалба... специално при евроинс това до голяма степен е така. Причината за това е, че те събират застрахователни премии, но като настъпи застрахователно събитие не плащат... И всичко е само съдебни дела, дела, дела...

То и с какво ли да плащат, като нямат пари! И затъването е все по-голямо! И след това хора от ръковоството им се жалват по медиите, че не можели да се оттърват от адвокати хиени къде се специализирали да тормозят застрахователи?! Големи смешници са тези от евроинса... Скоро никакви клиенти няма да имат! А и като персонал... Като персонал само един юридически екип ще останат за да отбиват топката по забатачени дела...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
      Ти знаеш ли какво предлагат Евроинс в този сектор ? Ще хванат не 10 % ами нещо друго Но то времето ще покаже какво ще хванат и какво ще изтърват. Най ми харесва как ги хващате процентите - тук 10 % там 20 %
      Ние поне хващаме проценти а ти на % чертата
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от Tradanza
        Да предположим, че дружествата които разчитат на държавната хранилка по твои думи бъдат премахнати. Ти какво си мислиш, че целия бизнес ще заприпка в Евроинс ли?
        Само в енергетиката са сключвани договори за 300 млн. лв. с един "конкретен" застраховател. И 10% да вземе Евроинс това са 30 млн. лв. Няма да изброяваме останалите възможности. Ти за един клиент орева отралъка, дето дори не е сигурно, че са го "изтървали" пък какво да говорим за такива големи суми.
        Ти знаеш ли какво предлагат Евроинс в този сектор ? Ще хванат не 10 % ами нещо друго Но то времето ще покаже какво ще хванат и какво ще изтърват. Най ми харесва как ги хващате процентите - тук 10 % там 20 %

Коментар

Да предположим, че дружествата които разчитат на държавната хранилка по твои думи бъдат премахнати. Ти какво си мислиш, че целия бизнес ще заприпка в Евроинс ли?
          Само в енергетиката са сключвани договори за 300 млн. лв. с един "конкретен" застраховател. И 10% да вземе Евроинс това са 30 млн. лв. Няма да изброяваме останалите възможности. Ти за един клиент орева отралъка, дето дори не е сигурно, че са го "изтървали" пък какво да говорим за такива големи суми.
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Абе само аз ли забелязах, ме на въпрос зададен на Forex master, tradanza отговори от свое име без да се усети? поредния шизофреник с 5 ника! такива глупости плещят, че аз отдавна им отминавам постингите!

И като толкова сериозно пренебрегвате приходите, защо основно правило за оценка на един застраховател са премиите и защо най-големия косовски застраховател бе закупен на 150% от премиите! Проверете му печалбата да видите дали е оказала някаква огромна тежест при оценката!

И Де Ниро, смешник такъв, жалко че си се кръстил с името на любимия ми актьор! За теб от 5,25 на 5% е огромен спад на пазарен дял, така ли бе? Лев Инс като им нарасна дела да не са цъфнали и вързали с застраховки с по минимум 20% по ниски премии от другите застрахователи! Искрено ми е интерсно за какво плюеш толкова нагло и безпринципно! Сигурно много злобно са те изритали!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              траданза

много ми е интересно като са изтървали всичките си корпоративни клиенти (според теб) как това не се е отразило в драстичен спад на премиите???

виж какво ще стане с октоподите като изпуснат мвр и сие държавни хранилки.

за мен по-истински са фирмите, които не разчитат на държавната хранилка...
              тези дето разчитат няма да им намериш акции тук
              "Октоподите" няма по никакъв начин да се отрази на прихода на Евроинс. Абе някой някога бил ли им е клиент ? Някой някога виждал ли е какво предлагат на пазара? Бертрам ти къде си правиш ГО, каско имущества или там каквито застрахователни продукти ползваш?!?!

Коментар

• траданза

много ми е интересно като са изтървали всичките си корпоративни клиенти (според теб) как това не се е отразило в драстичен спад на премиите???

виж какво ще стане с октоподите като изпуснат мвр и сие държавни хранилки.

за мен по-истински са фирмите, които не разчитат на държавната хранилка...
                тези дето разчитат няма да им намериш акции тук
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от Tradanza
                  Никой не попита защо изтърваха Градски транспорт ЕАД във Варна нали? Когато разберете ще си продадете всички акции тука и никога повече няма да се върнете
                  Айде кажи ни "Защо изтърваха Градски транспорт ЕАД във Варна"?

И след като го "изтърваха" тръгнаха ли да го гонят?
                  То не съм и очаквал нещо по сериозно. Просто ми е интересно като вземете да правите по 50-100 к приход какво ще приказвате тогава
                  Какво да го гонят? То никой не бяга

Коментар

• Какво да се разправяш със субекти, на които им е изключително трудно да разберат, че всяко нещо има дадени стойност и цена. Ако ще и бомба да е паднала в една компания, тя пак си има цена и стойност. И ако някой реши, че цената в момента е по-ниска от стойността, може да се възползва и да си купи от компанията.

Де Ниро, внимателно поразмишлявай над написаното, ама наистина внимателно
                    ( да не вземеш да се пренапрегнеш, че явно ти е трудно ) и току-виж си разбрал защо някои хора си купили акции тук.

И ако искаш, о велики инвеститоре, сподели ни какви са твоите супер печеливши инвестиции и вземи най-накрая ни обясни каква, аджеба, е разликата между приходи и печалба!!!
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Никой не попита защо изтърваха Градски транспорт ЕАД във Варна нали? Когато разберете ще си продадете всички акции тука и никога повече няма да се върнете
                      Айде кажи ни "Защо изтърваха Градски транспорт ЕАД във Варна"?

И след като го "изтърваха" тръгнаха ли да го гонят?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от XY
                        И дали дружество с приходи от над 70 милиона ще струва малко над 18 милиона както е в момента?!?
                        Ти май не правиш разлика между приходи и печалба, а? Каква е ползата че приходите са 70 милиона ако разходите са 100 милиона?
                        Дано от форекс повече разбираш, отколкото от оценяване на компании
                        И какво искаш да ми кажеш, че като няма печалба (или е на загуба) цената на компанията е отрицателно число ли?
                        А ти какво искаш да ми кажеш, че като е на загуба и трябва да струва все повече и повече ли?

Евроинс ще продължи да бъде последен по приход, дял и т.н. Мениджмънта е ужасен, нямат никаква стратегия за това къде се сложат на пазара по отношение продуктите които предлагат. Нито ГО, нито каско, нито имущества. Имат само едни медицински разноски с премии от по 5 лева. Изтърваха си почти всички корпоративни клиенти. Никой не попита защо изтърваха Градски транспорт ЕАД във Варна нали? Когато разберете ще си продадете всички акции тука и никога повече няма да се върнете

Коментар

Малко е смешно хора, които не правят разлика между приход и печалба, изобщо да пишат в какъвто и да е форум...
                          Нямате нито един аргумент в полза на това блато, така че колкото и да лаете само по-смешни ставате...
                          бау-бау
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Нямате нито един аргумент в полза на това блато, така че колкото и да лаете само по-смешни ставате...
                            Де Ниро - You are good!!!

Коментар

• Малко е смешно хора, които не правят разлика между приход и печалба, изобщо да пишат в какъвто и да е форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                                аз ги пея тия неща от 9 г. и първите 6 така съм спечелил, че следващите 3 и да съм върнал, пак ще съм светлинни години преди теб.
                                Батка, и след още 3 години пак ще ги пееш същите и пак ще се оправдаваш с първите 6 години!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X