If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами много просто... 2009 година имаше оптимизъм, че нещата в БГ не могат да станат по-зле .. е.. видяхме какво стана .... междувременно..А ти ми кажи колко акции ще запишеш от новите....има хора които и да им вземеш палтото от гърба пак няма да кажат че са изгубили
Когато има голяма доза несигурност дали дадено събитие ще се случи или не (2009) рискът и съответно премията са по-големи. Сега сме 2011 и видяхме, че нито БГ фалира (даже ни увеличиха рейтинга, единствени в ЕС), нито банките фалираха (даже си работят на сосни печалби), нито света изчезна (гаранция). Т.е. си объркал яко рейса и твоята теория ако я обърнем на 180 градуса ще проработи. Иначе аз лично, не смятам, че ще останат незаписани акции. Просто този, които ще ги запише няма да си ти
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Ами много просто... 2009 година имаше оптимизъм, че нещата в БГ не могат да станат по-зле .. е.. видяхме какво стана .... междувременно..А ти ми кажи колко акции ще запишеш от новите....има хора които и да им вземеш палтото от гърба пак няма да кажат че са изгубили
защо да записва нови, когато има спецове дето шиткат на 1.3Х
освен това колко акции мислиш, че ще има на 1.40 ?
Сега като погледна по-трезво на нещата ... я кажи какво и е по-хубавото на 2009 год., че доста се очудих ... ама сигурно, защото не съм на 6 водки
Сценариите си ги пишем сами
.......
Изследване на WordStream посочи кои са най-скъпите думи, за които се плаща за реклама срещу изписването им. Изследването стига до извода, че първите 20 категории сумарно допринасят за около 70% от приходите на компанията от реклама.
Най-скъпата дума е "insurance" (в превод - застраховане), като на рекламодателя му струва над 54 долара за един посетител, или по-точно 54.91 долара.
.......
ще се усетят някои хора, че застрахователните компании са едни тлъсти парсе-касички, но ще е късно.
да притежаваш ЗД , което не се източва и няма някакъв сериозен катаклизъм .. е по добре от това да притежаваш банка.
интересно как ли ще обясни (в случай, че решението не е на клиента) брокерчето продало акциите на клиента си на 1.34...защо го е направил точно в този момент....луда работа...
Абе вие нормални ли сте. На 6 водки съм в момента и не мога да ви се начудя на отптимизма ви... като сте толкова ербап купувайте смело. и записвайте... акции ще има за всички на 1,4.. или се надявате на сценария при Еврохолд.... пожелавам ви успех,,, само дето не е 2009 година.... наистина го казвам с добри чувства
Сега като погледна по-трезво на нещата ... я кажи какво и е по-хубавото на 2009 год., че доста се очудих ... ама сигурно, защото не съм на 6 водки
Сценариите си ги пишем сами
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Няма да се впускам в коментари относно отчета. То няма и нужда.
Поздрави на мениджмънта за резултата!!! Продължавайте в същият дух.
Абе вие нормални ли сте. На 6 водки съм в момента и не мога да ви се начудя на отптимизма ви... като сте толкова ербап купувайте смело. и записвайте... акции ще има за всички на 1,4.. или се надявате на сценария при Еврохолд.... пожелавам ви успех,,, само дето не е 2009 година.... наистина го казвам с добри чувства
Няма да се впускам в коментари относно отчета. То няма и нужда.
Поздрави на мениджмънта за резултата!!! Продължавайте в същият дух.
Абе б вие нормални ли сте бе. На 6 водки съм в момента и не мога да ви се начудя на отптимизма ви... като сте толкова ербап купувайте смело. и записвайте... акции ще има за всички на 1,4.. или се надявате на сценария при Еврохолд.... пожелавам ви успех,,, само дето не е 2009 година.... наистина го казвам с добри чувства
Коментар