Е защо видях на бързо, че цялата печалба идва от преоценка на инвестиции, докато на техническо ниво нещата не са добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекакво пак са преоценили и по каква причина, за да излязат на печалба?
целият отчет ще коментирам в понеделник, като си го вкарам в моя си модел, че сега все пак е уикендНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Баааси! Вече бях загубил вярата, че в близкото бъдеще може да видя подобни цифри тук!!!
Браво! Резултатите са прекрасни!
Реално имаме подобрение в абсолютно всички показатели на дружеството! Браво!Много съм доволен!
Извинете емоционалността ми! Знам, че в последните години всички свикнахме само тролите да бълват злоба и емоционален изблик като моя е някакси ... не на място!Но както знаем - живота е развитие!
Още веднъж браво!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениехм... отчета ми харесва
Някой нещо да каже за инвестициите, резервите и задълженията.
Да не говорим за премийния приход специално за юни.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнениеКога ще е готово това увеличение че вече почнаха да ме сърбят ръцете за покупка от новите акциики??да не си от експат
Коментар
-
Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнениеКога ще е готово това увеличение че вече почнаха да ме сърбят ръцете за покупка от новите акциики??
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеКато разбереш причината и ти ще продадеш хладнокръвно,без да ти мигне окото.Аз съм пас тук, не пипам тая позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеТи първо поразпитай кой и поради каква причина така светкавично продаде и свали цената до 94 стинки. Па после му гледай P/V-то
Коментар
Коментар