IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е защо видях на бързо, че цялата печалба идва от преоценка на инвестиции, докато на техническо ниво нещата не са добре.
    Last edited by Eti_; 31.07.2011, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      какво пак са преоценили и по каква причина, за да излязат на печалба?
      целият отчет ще коментирам в понеделник, като си го вкарам в моя си модел, че сега все пак е уикенд
      ще очакваме с нетърпение да си го вкараш в модела
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• какво пак са преоценили и по каква причина, за да излязат на печалба?
        целият отчет ще коментирам в понеделник, като си го вкарам в моя си модел, че сега все пак е уикенд

Коментар

• Баааси! Вече бях загубил вярата, че в близкото бъдеще може да видя подобни цифри тук!!!

Браво! Резултатите са прекрасни!
          Реално имаме подобрение в абсолютно всички показатели на дружеството! Браво! Много съм доволен!

Извинете емоционалността ми! Знам, че в последните години всички свикнахме само тролите да бълват злоба и емоционален изблик като моя е някакси ... не на място! Но както знаем - живота е развитие!

Още веднъж браво!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            хм... отчета ми харесва
            Има си хас да не е добър отчета - та вече повече от час, никой не се е изплюл.

Някой нещо да каже за инвестициите, резервите и задълженията.

Да не говорим за премийния приход специално за юни.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• хм... отчета ми харесва
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Засега търся 6000 бр. на цена 1.35. След като си продадох Еврохолдките с 83 % печалба трябва и от тук да припечелим нещо.
                Между другото мислех да правя къси продажби при Еврохолд ама не съм осъществявал досега такива сделки. Къде има информация да прочета как става през кобос?

Коментар

• Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнение
                  Кога ще е готово това увеличение че вече почнаха да ме сърбят ръцете за покупка от новите акциики??
                  колко ти трябват да не си от експат

Коментар

• Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнение
                    Кога ще е готово това увеличение че вече почнаха да ме сърбят ръцете за покупка от новите акциики??
                    Тези сърбежи не са на добро. Вземи отиди на лекар

Коментар

• Кога ще е готово това увеличение че вече почнаха да ме сърбят ръцете за покупка от новите акциики??

Коментар

• Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Отивайте си в темата за ИХЛБЛ. Тук е Евроинс
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                            Като разбереш причината и ти ще продадеш хладнокръвно,без да ти мигне окото. Аз съм пас тук, не пипам тая позиция
                            Ще поживеем, ще видим

Коментар

• Като разбереш причината и ти ще продадеш хладнокръвно,без да ти мигне окото. Аз съм пас тук, не пипам тая позиция
                              Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                                Ти първо поразпитай кой и поради каква причина така светкавично продаде и свали цената до 94 стинки. Па после му гледай P/V-то
                                Знам кой свали цената или поне посредника - все пак и аз си купувах на 0,94

Коментар

Working...
                                X