IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво ще кажете за одитирания - 1 мил. по-малко щети, увеличени вземания с няколкостотин к, увеличение на инвестициите, печалба почти 0,5 мил.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• А де се е скрил Фори, аз го чакам в темите за ФПП, ЛАНД и БРЕФ да ми обясни колко съм загубил като съм купил там, а не съм избрал депозита!
      Споко, и тук ще дойде време да си говорим! Като тръгне борсата направо се чудя в кои теми да те намирам
      Берт изпратих ти имейла си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Как защо?.. За да стане поредната чиста акция на бфб-то... Защо да става чиста акция ли? Ами за да не се интересуват хората повече от отчетите... Те и без това вече се правят не за да показват състоянието на дружеството, а за да го крият!
        не си в час, но за съжаление маркета ни е прекалено умрял, за да го разбереш бързо... но ще го разбереш след време.

хал хабер си нямаш от застраховане и от инса, но си лалаш

успех
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          и защо ще иде на 9 стинки...
          Как защо?.. За да стане поредната чиста акция на бфб-то... Защо да става чиста акция ли? Ами за да не се интересуват хората повече от отчетите... Те и без това вече се правят не за да показват състоянието на дружеството, а за да го крият!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

бертрамков, кво ли ще се обясняваш когато иде не на 90 , а на 9 стинки?!...
            и защо ще иде на 9 стинки...

трудно ще стане защото на 10 стинки ще съм го изкупил целия фрии флоут, а ако е нужно и мажоритарния дял

после само с 10% от Кеш-а ще си покрия инвестицията

ти въобще наясно ли си как се развива инса в последните години?
            Last edited by bertram; 28.03.2012, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              така и 90стотинки( че и надоли) е супер подценена.
              бертрамков, кво ли ще се обясняваш когато иде не на 90 , а на 9 стинки?!...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Някой прежали 100 лева за да вдигне цената с някой друг %... Мъка... Мъка...
                оо форка,
                не си се подвизавал отдавна тук... според твоите писания дружеството трябваше отдавна да е фалирало, а то май се справя съвсем добре....

верно цената на акцията е меко казано странна, но на пазара при дъна и върхове цените да ирационални... както 20 кинта през 2007-ма беше лудост..така и 90стотинки( че и надоли) е супер подценена.

просто в момета БФБ е в криза и това се вижда от самолет, а като няма кеш няма и ръстове.

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                  К'во сте направили тук, бре?
                  Някой прежали 100 лева за да вдигне цената с някой друг %... Мъка... Мъка...

Коментар

• К'во сте направили тук, бре?
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• мяу,

промоциите са към своя край ....май....

не е препоръка

поздрави и успех

Коментар

• ДЗИ разпределя 50 млн. лв. за дивидент

Хайде днеска ДЗИ, утре........ Булстрад

Коментар

• Коментар

• Гледам , гледам те фондовете Сентинел станали собственост на Еврофинанс?
                            Сериозна финансова група стават тук - дано бъдат по-коректни от варненци!!!

п.с. бе тоя Сентинел Принсипал много хубави акции е подбрал!
                            Last edited by tony1975; 22.03.2012, 20:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Цялото лято и есен на 2007 тук се търгуваше на 20 + лв/а...

Просто припомням...
                              Не знам - нямаше ме тогава - може би за добро! Ето днес си взех на 90стинки при по-добри показатели от 2007 може би?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Ниска задлъжнялост!
                                Увеличаващ се пазарен дял!
                                Нарастващ брутен премиен приход!

Кво става тука няма ли да тръгва влака?

Да се чуди човек как преди 4години са давали за акция по 16лв, а сега не искат и по 1лв на акция да дават. Борса кво да правиш

п.с. Днес ми продадоха малко през Бенчмарк
                                Цялото лято и есен на 2007 тук се търгуваше на 20 + лв/а...

Просто припомням...

Коментар

Working...
                                X