If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А де се е скрил Фори, аз го чакам в темите за ФПП, ЛАНД и БРЕФ да ми обясни колко съм загубил като съм купил там, а не съм избрал депозита!
Споко, и тук ще дойде време да си говорим! Като тръгне борсата направо се чудя в кои теми да те намирам
Берт изпратих ти имейла си!
Как защо?.. За да стане поредната чиста акция на бфб-то... Защо да става чиста акция ли? Ами за да не се интересуват хората повече от отчетите... Те и без това вече се правят не за да показват състоянието на дружеството, а за да го крият!
не си в час, но за съжаление маркета ни е прекалено умрял, за да го разбереш бързо... но ще го разбереш след време.
хал хабер си нямаш от застраховане и от инса, но си лалаш
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Как защо?.. За да стане поредната чиста акция на бфб-то... Защо да става чиста акция ли? Ами за да не се интересуват хората повече от отчетите... Те и без това вече се правят не за да показват състоянието на дружеството, а за да го крият!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Някой прежали 100 лева за да вдигне цената с някой друг %... Мъка... Мъка...
оо форка,
не си се подвизавал отдавна тук... според твоите писания дружеството трябваше отдавна да е фалирало, а то май се справя съвсем добре....
верно цената на акцията е меко казано странна, но на пазара при дъна и върхове цените да ирационални... както 20 кинта през 2007-ма беше лудост..така и 90стотинки( че и надоли) е супер подценена.
просто в момета БФБ е в криза и това се вижда от самолет, а като няма кеш няма и ръстове.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар