IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да чакаме ли преди края на 2012 статистиката на КФН за застрахователния сектор за 2011година?
    Май тоя одит на Дянков ги държи много заети?

Коментар

• Те дивидинтите са въпрос както на желание, така и на възможност. Но как да се дава реален кеш с кухи печалби?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        ....
        Аз лично не помня тук да са давали сивидент(може и да греша де)

...а за едната стинка дивидент......БОЖЕ,БОЖЕ......
        Като листвана компания - 1 път, ама дето би казал Форекс Мастера, платили са с парите дето са били събрали току що от листването (17 ст. - ама и акцията тогава е била сигурно 11-12 лв.), после явно са забравили какво са обещавали, често се случва и аз все забравям разни работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          ....

Естествено, че грешиш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Листването на борсата е от стратегическо значение за всяка компания и вземането на подобно решение отнема време. ЗД “Евроинс” АД винаги е било управлявано като публична компания и нейните финансови отчети са били достъпни за обществеността. Същевременно, дружеството следва постоянна политика за изплащане на дивидент.

Когато Евроинс стана публично дружество, казахме че поне 20% от печалбата ще бъде разпределяна като дивидент и миналата година го спазихме

айде 20% от печалбата - чакаме по 1стинка!!!
            ....

Коментар

Листването на борсата е от стратегическо значение за всяка компания и вземането на подобно решение отнема време. ЗД “Евроинс” АД винаги е било управлявано като публична компания и нейните финансови отчети са били достъпни за обществеността. Същевременно, дружеството следва постоянна политика за изплащане на дивидент.

Когато Евроинс стана публично дружество, казахме че поне 20% от печалбата ще бъде разпределяна като дивидент и миналата година го спазихме

Същевременно, по мои наблюдения за последните 4-5 години, дружеството следва постоянна политика за НЕизплащане на дивидент.

Коментар

• Листването на борсата е от стратегическо значение за всяка компания и вземането на подобно решение отнема време. ЗД “Евроинс” АД винаги е било управлявано като публична компания и нейните финансови отчети са били достъпни за обществеността. Същевременно, дружеството следва постоянна политика за изплащане на дивидент.

Last edited by tony1975; 06.04.2012, 06:38.

Коментар

• аз давам-средната ми е 1,10, ама и аз не съм!
                  да не е Фори с новата стратегия???

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Бре! На фона на сриващия се софикс, инсчето направо подскочи! Знае ли някой кой ги изкупи акциите днес?
                    Не съм аз Аз за тоя булшит повече от 90 ст. не давам.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Бре! На фона на сриващия се софикс, инсчето направо подскочи! Знае ли някой кой ги изкупи акциите днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Без да омаловажавам усилията на мажоритаря (увеличение на капитала на 4 кинта, в което само той участва и т.н.), може би е време за символичен дивидент (20% от печалбата беше деклариран).

Освен че ще е забавно, ще покаже че каквото е казано си важи, а и няма да се отрази на оперативната дейност на дружеството, просто символика.
                        Съгласен съм. 1 ст. би била добро начало макар и символично!
                        Ама кво ще каже бат Асен?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Какво ще кажете за одитирания - 1 мил. по-малко щети, увеличени вземания с няколкостотин к, увеличение на инвестициите, печалба почти 0,5 мил.
                          Без да омаловажавам усилията на мажоритаря (увеличение на капитала на 4 кинта, в което само той участва и т.н.), може би е време за символичен дивидент (20% от печалбата беше деклариран).

Освен че ще е забавно, ще покаже че каквото е казано си важи, а и няма да се отрази на оперативната дейност на дружеството, просто символика.

Коментар

• ДВИ-то има 1 000 акции - бравос!

Коментар

Ей изпревари ме!!!
                              и за пазарния дял позна!!! евала!

Коментар

• Ей изпревари ме!!!

Коментар

Working...
                                X