Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
заслужава ли си наистина чакането за евентуално коригирана търгова до 1.27-1.28? дали?
Няма угодия, така че до достигане на 95% всеки има право на избор дали да приема или да чака за повече ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Абсолютно! Аз ще си чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНай - ниската е ясна.
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
“Ако някой се интересува от цена на търговото, тя ще бъде определена по правилата, но едва ли ще надвиши цените до които е стигал пазарът в последните дни. Днес (вчера - бел. ред.) съм пуснал голяма оферта "купува" на цена 1,25 лв. Който иска, да продава още сега”, заяви Христов.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеМного бройки се продадоха на 1.25, някой би ли споделил кой е купувача?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеОтписването може да е свързано и с изместването на компанията в друга страна в Европа, това намекна г-н Христов в последното интервю във връзка с различните скорости на Европа.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
И тази добра компания си замина, чакахме нови листвания, а се отписват повече. Страхотно развитие на капиталовия ни пазар.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
„Eвроинс Иншурънс Груп“ готви търгово предложение
за дъщерното „ЗД Евроинс“
Дружеството ще бъде отписано от БФБ при приемане на предложението
Една от водещите застрахователни групи в Югоизточна Европа - "Евроинс Иншурънс Груп" АД (ЕИГ), ще отправи търгово предложение за придобиване на акциите на миноритарните акционери в българското си дъщерно дружество - „ЗД Евроинс“ АД, в което холдингът притежава 90.07% от капитала и чийто акции се търгуват на Българската фондова борса (БФБ).
Търговото предложение ще бъде внесено за разглеждане в Комисията за финансов надзор в законовия 14-дневен срок след преминаването на границата от 90% от капитала. "Евроинс Иншурънс Груп" АД увеличи дела си в „ЗД Евроинс“ АД до над 90% на 31 март 2017 г.
Обект на търговото предложение ще бъдат малко над 1.6 млн. акции на „ЗД Евроинс“ АД или около 9.9% от от капитала на дружеството. Цената, която ще бъде предложена на миноритарните акционери, ще бъде определена съгласно изискванията на Закона за публичното предлагане на ценни книжа и оповестена публично след одобрение на търговото предложение от КФН. Ако предложението бъде прието, мажоритарният акционер възнамерява да отпише „ЗД Евроинс“ АД от БФБ.
И тази добра компания си замина, чакахме нови листвания, а се отписват повече. Страхотно развитие на капиталовия ни пазар.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
Коментар