If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кво станаа,бе,продавачите,днес май че много се стискате,а? a защо ли чакате цеаната яко нагоре,умно
явно ще ви дойде акъла най-после.
аз лично тихичко ще си продам мойте като удари цената 170 лв, това ми е таргета,дотогава съм сериозен инвеститор тук с 60 % от портфейла ми . Някой ще ме пита що толкова много,та чак 60%,ами щото вижте какво става в завода,затова,пък като излезе отчета ще разберете какво следва. www.neochim.bg може да ви даде много малка част от отговорите на въпросите ви
айде ракето,чакаме те да излетиш здраво,ей тоз отчет само да се появи,леле...
не е препоръка!!!
ей,така ви искам,артици, да няма продавачи даже и на 80 лв,камо ли на 68.5, само лудите продават в момента евтино, при пложение,че следват страхотни времена за завода,скоро сами може да се уверите след отчета
не е препоръка
пич и да се инатиш, нямаш грам вътрешна информация, нито знаеш какво следва,така че, споко, гледай тренда нагоре и ми благодари после,че те светнах за някои неща.
не е препоръка,освен за внимателно наблюдаване на БФБ
пич и да се инатиш, нямаш грам вътрешна информация, нито знаеш какво следва,така че, споко, гледай тренда нагоре и ми благодари после,че те светнах за някои неща.
не е препоръка,освен за внимателно наблюдаване на БФБ
Коментар
�
ОК
И 13 млн да е - пак няма да стане 120 лева, не знам къде прочете, че съм го казал. Но 13 млн няма как да стане печалбата, освен от преоценки.
дори "ОК",един от най-големите критици тук заяви,че ако се потвърди печалбата над 13 млн. лв. , ще има покупки на над 120 лв., ЕХ "ОК" ОТ ТВОЯТА УСТА В БОЖИИТЕ УШИ!!! и с риск да се повторя меко казано, всички мой мнения и коментари във този форум са само размисли по темата,те не се препоръка или съвет, а са според мойте знания и виждания за нещата, всеки сам да си преценя за всичко!!!
Коментар