IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata
    Ан МакГърч,

всеки има право да действа както си прецени за добре... т.ч. ако "koteto" е преценил, че за него е по-добре да продава или да не купува нека така постъпва...
    Кой както си иска!!! Винаги ще има продавачи и купувачи!!!

Няма спор. Съгласна съм.
    Мисълта ми беше, че освен продавачи-купувачи, някои от тях често преминават границите на пристрастието.
    Е и аз искам акциите ми да растат, признавам, че съм пристрастна в много случаи и се опитвам да се въздържам. Има на какво да се учим.
    А котето ми е симпатично, така, че се извинявам за грубия тон, ако ви се е сторил груб. Това за мен не е грубо, (а дори меко,) понеже съм грубиянка и на мен не ми прави впечатление, така, че нека и вас да не ви впечатлява.

Коментар

• bid-a прелива, фондовете май си изляха мъката и изпяха трягедията, време е оркестъра да засвири триумфалния марш

Коментар

• Ан МакГърч,

всеки има право да действа както си прецени за добре... т.ч. ако "koteto" е преценил, че за него е по-добре да продава или да не купува нека така постъпва...
        Кой както си иска!!! Винаги ще има продавачи и купувачи!!!

Първоначално изпратено от Ан МакГърч
        Първоначално изпратено от Shemata

СУПЕР!!!

Това говори добре за НЕОХИМ АД!!!
        Недей така, я виж, как котето си е продало акциите.
        (ако разбира се, не си е направило котешка шегичка във форума)

Първоначално изпратено от koteto
        а не падат ли индексите? - падат,виж статистиката
        а като има промоция що не купуваш, а се ослушваш?
        чакаш дъното след още -10% до края на другия месец на борсата ли?
        я кажи ВЕЛИКИ разбирачо?
        аз си ги продадох,щото за мен сценария е ясно пресказуем
        и освен опашката си,друго не се и опитвам да манипулирам
        не е препоръка за ценни книжа!!!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

СУПЕР!!!

Недей така, я виж, как котето си е продало акциите.
          (ако разбира се, не си е направило котешка шегичка във форума)

Първоначално изпратено от koteto
          я кажи ВЕЛИКИ разбирачо?

Коментар

• 80 отпушва 100.

Коментар

• Държавен Фонд „Земеделие” започва две целеви кредитни линии за есенната кампания

11 август 2008 | 07:03 | Агенция "Фокус"

София. Държавен Фонд „Земеделие” започва две целеви кредитни линии за подпомагане на есенната кампания, реколта 2009 г. Първият кредит е за закупуване на минерални торове за производството на пшеница, а вторият е за закупуване на семена за производство на пшеница, съобщиха от пресцентъра на ДФ"Земеделие". Целевите кредити, който могат да получат регистрираните земеделски производители и в двете направления, са по 6 лв. на дка. Общият ресурс, който УС на ДФ „Земеделие” одобри и за подпомагане на сеитбените дейности, възлиза на 22 млн. лв.
              Земеделските производители се задължават да възстановят кредитите за есенната кампания, заедно с 3% годишна лихва в срок до 1-ви октомври на следващата година. Разпределението на средствата ще осигури своевременно ресурс за финансиране на предстоящата кампания по сеитбата на пшеница от реколта 2009 г. и нейното нормално протичане. Стопаните могат да кандидатстват за подпомагането до изчерпване на финансовия ресурс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=azo

Това е движението на цената на румънски производител на торове за последните 12 месеца. При все, че там пазара си пада колкото и у нас.
                СУПЕР!!!

Коментар

• http://bvb.ro/ListedCompanies/SecurityDetail.aspx?s=azo

Това е движението на цената на румънски производител на торове за последните 12 месеца. При все, че там пазара си пада колкото и у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                    Първоначално изпратено от Shemata
                    Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    много сме тихи, а я какви хубави сделки ставали, вече и на 76 лв
                    Айде другата седмица НЕОХИМ на 80-83 лв !!!!

Така е ,а пробием ли 80лв отиваме да тестваме 100лв.
                    Моят приятел vhk Ъпър, Ъп Ъп хаха :lol:

Коментар

• i sled tva napravo na 350

Коментар

Първоначално изпратено от Слънчев вятър

Така е ,а пробием ли 80лв отиваме да тестваме 100лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър

Коментар

• много сме тихи, а я какви хубави сделки ставали, вече и на 76 лв

Коментар

• Брокерите: Отчетите не поднесоха изненади
                              07 Август 2008 09:52

Представените шестмесечни отчети на дружествата в по-голямата си част не поднесоха особени изненади. Предприятията запазиха нормите на печалба от началото на годината, като някои успяха да компенсират поскъпването на суровините с увеличени приходи от продажби, а други с оптимизиране на разходите, коментира Красимир Бацинов от ИП Фико Инвест.

При холдингите, според очакванията, Химимпорт спази традицията от операции с финансови инструменти да генерира печалби, а другите холдинги отчетоха загуби от преоценка на финансови активи, допълни Бацинов.

Голямата изненада, според него, е отчетът на Неохим, който надхвърли всички прогнози с близо 40 млн. лв. печалба, но това само успя да го спаси от разпродажби и доведе до леко активизиране на търговията, без съществени покачвания.
                              Пазарът не отрази положителните отчети, а отрицателните незначително и следваше само негативните тенденции в чужбина, така че влиянието на отчетите ще бъде отразено в пълна степен след излизането на консолидираните отчети и стабилизирането на международните пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
                                я кажи ВЕЛИКИ разбирачо?
                                Виж какво, коте. Като ти се прочетат последните 10тина постинга по темата, става ясно на всички, че се бараш спекулантче, че си продала акциите си и клепеш сега, за да си ги купиш обратно.
                                Ако сценарият ти е ясно предсказуем, сега нямаше да скимтиш, нали така, коте ?
                                Да - чакам дъното. И не само го чакам, но и купувам. Дори индекс да падне с 20% не ми пука. Както виждаш и по графиките от месец-два насам, индекса и акцията имат доста различно поведение.

Коментар

X