IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    И аз да бях напълнил гемиите с неохимки до лятната водолиния и мен щеще да ме е страх :-)

Първоначално изпратено от Nikola
    Сега, като си ристейтнах годишните прогнози на Неохим-а, и като ъпдейтнах как трейдват пиърите излизат цени, които ме е страх да пейстна.
    Нищо не разбрах от поста ти

Коментар

• И аз да бях напълнил гемиите с неохимки до лятната водолиния и мен щеще да ме е страх :-)

Първоначално изпратено от Nikola
      Сега, като си ристейтнах годишните прогнози на Неохим-а, и като ъпдейтнах как трейдват пиърите излизат цени, които ме е страх да пейстна.
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Сега, като си ристейтнах годишните прогнози на Неохим-а, и като ъпдейтнах как трейдват пиърите излизат цени, които ме е страх да пейстна.

Коментар

• Сърдечно ти пожелавам да си прав, tandem Аз лично съм малко по-консервативен и за да променя прогнозата си имам нужда от малко повече аргументи за това, че последния изключителен отчет наистина няма да е последен Е, ако пък не съм бил прав - най-много да имам някоя и друга пропусната полза Желая успех на теб и другите индивидуални инвеститори/спекуланти по позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
            tandem, коя точно част от прогнозата не ти ясна
            Досега първите три движения вече са отработени

Първоначално изпратено от На 30.07.2008 Valuator
            Тавана на акцията е в диапазона 80-85 лв...
            ... първо нагоре после надолу после пак нагоре после пак надолу
            Нали и в края на Q3 трябва печалби и доходности да се показват
            Е, разбира се, че всички прогнози са неангажиращи не съдържат инвестиционна препоръка и винаги могат бъдат опровергани от пазара
            1 част според мен диапазона е 90-100лв .Но всичко това може и да не е така разбирасе Успех

Всичко казано не е препоръка за покупко продажаб на акции

Коментар

• tandem, коя точно част от прогнозата не ти ясна
              Досега първите три движения вече са отработени

Тавана на акцията е в диапазона 80-85 лв...
              ... първо нагоре после надолу после пак нагоре после пак надолу
              Нали и в края на Q3 трябва печалби и доходности да се показват
              Е, разбира се, че всички прогнози са неангажиращи не съдържат инвестиционна препоръка и винаги могат бъдат опровергани от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                Корекцията все някога идва - дори и обратната (както би казал Слънчев вятър)
                Нали трябва да има движение - за да печелят играчите
                Които продадоха на 75-80 ли ?

Коментар

• Корекцията все някога идва - дори и обратната (както би казал Слънчев вятър)
                  Нали трябва да има движение - за да печелят играчите

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Не мога да повярвам, че пазарът наистина оцени добрите резултати
                    Хубавото си е хубаво.

Коментар

• Не мога да повярвам, че пазарът наистина оцени добрите резултати
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
                        Ако можеше сега пак да дойде онзи айзберг на 70 лв. ...
                        аз на 70 лв купувам веднга, даже ще продам доста работи и бих си купил НЕОХИМ

п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции на Неохим АД
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Атака ! Атака !

Коментар

• Ако можеше сега пак да дойде онзи айзберг на 70 лв. ...

Коментар

• Нещата тук взеха да стават сериозни. 80 лв падна.
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                                Ан МакГърч,

всеки има право да действа както си прецени за добре... т.ч. ако "koteto" е преценил, че за него е по-добре да продава или да не купува нека така постъпва...
                                Кой както си иска!!! Винаги ще има продавачи и купувачи!!!

Няма спор. Съгласна съм.
                                Мисълта ми беше, че освен продавачи-купувачи, някои от тях често преминават границите на пристрастието.
                                Е и аз искам акциите ми да растат, признавам, че съм пристрастна в много случаи и се опитвам да се въздържам. Има на какво да се учим.
                                А котето ми е симпатично, така, че се извинявам за грубия тон, ако ви се е сторил груб. Това за мен не е грубо, (а дори меко,) понеже съм грубиянка и на мен не ми прави впечатление, така, че нека и вас да не ви впечатлява.

Коментар

Working...
                                X