If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сърдечно ти пожелавам да си прав, tandem Аз лично съм малко по-консервативен и за да променя прогнозата си имам нужда от малко повече аргументи за това, че последния изключителен отчет наистина няма да е последен Е, ако пък не съм бил прав - най-много да имам някоя и друга пропусната полза Желая успех на теб и другите индивидуални инвеститори/спекуланти по позицията
всеки има право да действа както си прецени за добре... т.ч. ако "koteto" е преценил, че за него е по-добре да продава или да не купува нека така постъпва...
Кой както си иска!!! Винаги ще има продавачи и купувачи!!!
Няма спор. Съгласна съм.
Мисълта ми беше, че освен продавачи-купувачи, някои от тях често преминават границите на пристрастието.
Е и аз искам акциите ми да растат, признавам, че съм пристрастна в много случаи и се опитвам да се въздържам. Има на какво да се учим.
А котето ми е симпатично, така, че се извинявам за грубия тон, ако ви се е сторил груб. Това за мен не е грубо, (а дори меко,) понеже съм грубиянка и на мен не ми прави впечатление, така, че нека и вас да не ви впечатлява.
Коментар