Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИзби рибата...
Що ми се струва, че така обиждаш БФБ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнениеПочти 50% ръст на продажбите на външни пазари, продължаващ спад на основната им суровина и 30% ръст в приходите...... А 600к загуба за Q3 на фона на -8м Q3 2014 си е направо печалба. Не е препоръка, една от малкото читави компании останали на това бунище БФБ.
Що ми се струва, че така обиждаш БФБЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНякой има ли представа кога излязоха в планов ремонт?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеСмятай ако имаше печалба
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБлагодаря!
Акцията се качи с 3 лв и близо 8% за малката загуба....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедобре е,само 600 хиляди загуба за тримесечието, предвид Q4 на 2013 и 2014, се очертава печалба от 0.5-4.5 млн за годината
Акцията се качи с 3 лв и близо 8% за малката загуба....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеимам 15 акции и не ми се чете .....разкажи...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепуснаха отчета
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Тук съм пряко и косвено-през Зл. лев х-г - заинтересован от резултатите!
На лице са редица предпоставки за видима рентабилност, но какво ще видим и получим като такъв, - остава ...??Като че ли все има по нещо, което цял живот може да се учи
)))
според мен няма особено големи предпоставки да се очаква велик отчет за последното тримесечие, а по-скоро обратнотоLast edited by precakanoto; 27.10.2015, 22:22.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
26.10.2015
Производствените мощности на Неохим стартираха след плановия годишен ремонт, съобщиха от компанията.
На 21 и 22 октомври са възстановили работа цехът за амоняк и цехът за азотна киселина. След ремонта заводът работи с натоворване около 90%. След стабилизиране на режимите по отделните производства в близките дни производствените мощности ще бъдат натоварени максимално.
"Пускът оправда направената сериозна инвестиция при капиталния ремонт в размер от над 10 млн. лв. Наред с това той е ясен знак към разчитащите на продукцията на Неохим потребители, че заводът е в състояние да отговори на пазарните очаквания", коментираха от ръководството на дружеството.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеhttp://www.dgnews.eu/news/article/3540#.Vh6b87XCafI пак нови разходи
Коментар
�
Коментар