If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха, и после що краставиците били по 7 левчета, ми хляба?
Гледал ли си колко пъти ги вдигнаха торовете от лятото насам?
Това е заради скъпата енергия, бе моето момиче. Ако не ти е ясно, оранжериите, в които се произвеждат краставици, са на газ. При хляба е същото. Ми четете малко повече и се образовайте!
Маржа на печалбата също се вдига, кой е луд да произвежда на загуба...
спор няма, но тук идва въпроса за потреблението на тор при двойни + цени.
а маржът на произведена с ниска цена на газа стока и продадена скъпо... няма как да се постигне.
признавам си не съм ги дълбал
аз самият смятам, че особено ако се договори ниска цена на газ от азерите - дружеството има голям потенциал, защото евтините конкуренти ( Египет и Украйна) са с мита + транспортни разходи + горница за вносителя.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сценарият е булиш, върнахме се на 2 пъти печалбата. Звездите са достатъчно добре подредени за произволен производител на амониева селитра на Балканите. Ако нещо се обърка в тази акция, няма да е в бизнеса. Беше най-подценената книга на БФБ, сега е още по-подценена. Ако му се излиза на още някой, на 42 ще застана
Значи ще боксува 1 месец докато свършиш кеша и после надолу
складова наличност -> люти цени на газа в международен план -> скок на торовете -> реализация на складовите наличности произведени преди скока на газа.
как ви се струва този сценарии
последващ въпрос - нова продукция себестойност?
потребление при високите цени?
поздрави
Маржа на печалбата също се вдига, кой е луд да произвежда на загуба...
Сценарият е булиш, върнахме се на 2 пъти печалбата. Звездите са достатъчно добре подредени за произволен производител на амониева селитра на Балканите. Ако нещо се обърка в тази акция, няма да е в бизнеса. Беше най-подценената книга на БФБ, сега е още по-подценена. Ако му се излиза на още някой, на 42 ще застана
Коментар