Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Може да е смешно, но в целия район визирам Балканитесме само ние
а януари мина...като видят 100-110 мил по сметките след 2 месеца ще има такъв рев
Бачкат здраво, като за световно.
Онова изказване на един от техните ръководители се оказа кьорфишек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтрах и алчност - нормалните неща на борсата. На мен ми стига да знам, че начело е гербава калинка, завършила винса. Оттам нататък и 200 милиона да правят, втори път не се лъжа да се набивам тук. На тази борса и особено на тази позиция положението отдавна е "прееви другарче".
Без мен, успех на държащите тук и особено на инта - дано успее да си нетира другия бас, дето вече го загуби от мен - най-искрено му го пожелавам!
Така може, стой встрани, хвани прохосмукачката, пусни си Куин и ошетай дома, вместо да ревеш и ръсиш бисери по всички теми.
И престани да си дириш компания, - рути сделки , а не пледуарии, те са знаеш за къде!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Страх и алчност - нормалните неща на борсата. На мен ми стига да знам, че начело е гербава калинка, завършила винса. Оттам нататък и 200 милиона да правят, втори път не се лъжа да се набивам тук. На тази борса и особено на тази позиция положението отдавна е "прееви другарче".
Без мен, успех на държащите тук и особено на инта - дано успее да си нетира другия бас, дето вече го загуби от мен - най-искрено му го пожелавам!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да бе, Неохим да изнасят за Украйна!? И мен леко ме втрещи товасме само ние
а януари мина...като видят 100-110 мил по сметките след 2 месеца ще има такъв рев
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Май и в Украйна не работят
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
А и заводите в Румъния не работят.... Някои хора взеха да се усещат
Коментар
-
Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
А и заводите в Румъния не работят.... Някои хора взеха да се усещат
Стефан Димитров имаше тези дни поява в Агро ТВ. Там го каза това, че от три завода в Румъния за селитра се ползват само половината мощности на единия. В Сърбия също от два завода работел частично само единият.
Намерих линка - Бизнес форум от 29.01. Почва от втората минута, но интересната конкретика е от 6:45. Споменава се и пропуснато торене миналата година. Коментират се и перспективите на пазара на зърно и очакванията за повишени цени на продукцията през годината, съответно и призив за усилено торене през февруари. На 10:40 става дума за свитото предлагане и намаления внос в България, което също създава благоприятни пазарни условия за Неохим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fena Разгледай мнениеВъв вторник "Булгаргаз" ЕАД ще внесе предложение за намаление на цената на природния газ за февруари с поне 17%
Уволненият шеф внася предложение за намаление на цената на газа със 17% | Бизнес.dir.bg!не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
Във вторник "Булгаргаз" ЕАД ще внесе предложение за намаление на цената на природния газ за февруари с поне 17%
Уволненият шеф внася предложение за намаление на цената на газа със 17% | Бизнес.dir.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
За първи път показват такава пе4алба , няма нищо общо с миналата година . Перото външни услуги е намаляло без обяснения a и произведена продукция на стари цени е продадена на нови крайни в пъти по гоелми . Явно може да са решили да угодят на ортака на Добревзахапах малко да изиграя евентуално дивидента ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Добре бе стравница, риска от бъдещи загуби го има навсякъде. Но вече втора /или даже трета/ година показват хубави печалби, като сега даже е в пъти нагоре. Ти как мислиш че трябва да се котира подобна акция.. С 90% дисконт от справедливата, щото можело някой година да е на загуба. Това ли ти е логиката? Или просто така ти се иска..?захапах малко да изиграя евентуално дивидента ......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Въпросът е дали няма да са на загуба след една година. След печалбите тука идват загубите обикновено.
Затова е там цената, където е. А Борсата не е улава.
Макар, че новото попълнение камилчета се вързват все още на вербални интервенции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Казах ви, че е машина за пари още преди няколко месеца, ама малко хора ми повярваха..... големия въпрос е какво ще правят с кеша, ама дет се вика по-трудното са го направили вече..... аз им вярвам, че ще го инвестират умно, като се надявам сериозна част да раздадат и като дивидент
Затова е там цената, където е. А Борсата не е улава.
Макар, че новото попълнение камилчета се вързват все още на вербални интервенции
- 1 like
Коментар
Коментар