If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Q1 като нищо 40 мил. пвчалба и 110 мил по сметките. Успех да имащите!
Казах ви, че е машина за пари още преди няколко месеца, ама малко хора ми повярваха..... големия въпрос е какво ще правят с кеша, ама дет се вика по-трудното са го направили вече..... аз им вярвам, че ще го инвестират умно, като се надявам сериозна част да раздадат и като дивидент
Не знам как хора с меко казано съмнителна инвестиционна култура ни обясняват кое дружество е надценено, подценено и една акция колко струва..... човешките завист, алчност и злоба нямат граница..... абе хора направете си ваши теми и си пишете там, ама хайде тук да пишем малко по-смислени неща и да отчитаме реалните факти
Не знам как хора с меко казано съмнителна инвестиционна култура ни обясняват кое дружество е надценено, подценено и една акция колко струва..... човешките завист, алчност и злоба нямат граница..... абе хора направете си ваши теми и си пишете там, ама хайде тук да пишем малко по-смислени неща и да отчитаме реалните факти
Не се излагай бе човек Тук цялото чудо е за три дни. От вчера ли си на борсата.
Прочети им обясненията към отчета. Та тук никога и нищо не може да се прогнозира, а ти веднага го изкалкулира с един пиков отчет.. Точно Това са финтовете "неохим" - щом дойде хубав отчет - лъжете камилите, после продавате.
Гледали сме го от десетилетие поне. Ти па специално сега се вкарваш в тоя филм, гледам че не си много наясно,
Имало е отчет от 40 млн по спомен преди много години. И какво от това?. Да не би да е цъфнал и капитализирал досега неохима. Остай тая песен любовна. До миналата година се коментираше пред фалит и се търкаляше на 20 кинта...
Има тенденция.. вижда се... за мен е ок.. а за теб има други акции колкото искаш.
резултатите тук не са изненадващи за всеки, който следи бизнеса локално и глобално. Някой от следящите компанията от близо може ли да ми каже има ли тук решение на акционерите за обратно изкупуване, което още не е изпълнено. Помня, че имаше нещо преди години, но докъде стигна? Защото с толкова много кеш най-логично е добър дивидент+обратно изкупуване. И още нещо ми се върти в главата, австрийците на колко влязоха тук 2013 година, 64-65 лева??? Време е май да изкарат някой лев от тук.
Напротив, преди години мислеха да продадат обратно изкупените акции по 52 ли беше или 54 лева ( не помня точната цифра ).
Не се получи, така че едва ли ще изкупуват още акции.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Значи не разбираш от отчети.. че те парите са им в сметката.. за какви финтове говорим.. това чудо трябва да е трицифрено... като извадят още един такъв отчет и друга песен ще запеете.. или пък ви дадът по 10тина лв дивидент.. че те и задължения на фона на кеша почти нямат!
Не се излагай бе човек Тук цялото чудо е за три дни. От вчера ли си на борсата.
Прочети им обясненията към отчета. Та тук никога и нищо не може да се прогнозира, а ти веднага го изкалкулира с един пиков отчет.. Точно Това са финтовете "неохим" - щом дойде хубав отчет - лъжете камилите, после продавате.
Гледали сме го от десетилетие поне. Ти па специално сега се вкарваш в тоя филм, гледам че не си много наясно,
Имало е отчет от 40 млн по спомен преди много години. И какво от това?. Да не би да е цъфнал и капитализирал досега неохима. Остай тая песен любовна. До миналата година се коментираше пред фалит и се търкаляше на 20 кинта...
Обсъдихме го заради нерелевантните ви представи за фундамент и финтовете тип "неохим"
Алтерко е далече от някакъв еднократен плондер подобен на този
Значи не разбираш от отчети.. че те парите са им в сметката.. за какви финтове говорим.. това чудо трябва да е трицифрено... като извадят още един такъв отчет и друга песен ще запеете.. или пък ви дадът по 10тина лв дивидент.. че те и задължения на фона на кеша почти нямат!
Коментар