IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вижте това от Д-град. Опитали са да почнат работа и.... предната авария.
    !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Пич... държава със над 100 мил население което е гладно...в бг има търговци които препродават от други държави не се превъзбуждай те...
      Видях, че имало 700 000 т. украински слънчоглед в наши бази. Изнеси ги Скоти, нахрани африканците, за да не дойдат те. А и българските производители и търговци ще те благославят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Извинете,
        подценяваме опита Ви в реекспорт@ на зърна
        Нямам опит... нито желание да имам... просто добро сърце... гледам да помогна където мога

Коментар

Пич... държава със над 100 мил население което е гладно...в бг има търговци които препродават от други държави не се превъзбуждай те...
          Извинете,
          подценяваме опита Ви в реекспорт@ на зърна

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Скоти понякога се шегува. Това е реколтата на България от слънчоглед за 3 години

Коментар

600000 тона ?
              Имаш ли на представа колко Кораб е това?????
              Слънчоглед за 600 000 000 лв. и пшеница за 420 000 000 лв.
              Общо1 млрд. лв. - к'во му плащаш!

Половината от слънчогледа за Европа се намира у нас
              Половината от слънчогледа, който влиза в Европа, се намира в България, съобщи земеделският министър. Досега от Украйна са внесени 700 000 тона слънчоглед, но данните постоянно се променят
              С 259 килограма среден добив приключи жътвата на слънчогледа в Добричка област
              Общото количество маслодаен слънчоглед, прибрано тази есен от полетата в Добричко, е 221 419 тона.

Коментар

• https://agro.bg/novini/rastenievadst...s-slanchogled/

Коментар

600000 тона ?
                  Скоти понякога се шегува. Това е реколтата на България от слънчоглед за 3 години

Коментар

600000 тона ?
                    щ

... да благодаря... по математика бях добър навремето...хората са гладни... първото количество го уредихме...за жалост не от България..

Коментар

600000 тона ?
                      Испанската армада?

Коментар

... така понеже знаеш че говоря винаги с факти...опитвам се от няколко месеца да направя сделка за 600 000 тона житце за африканска държава и още толкова слънчоглед... та като посредник ми се наложи да пообиколя тук там сред най големите производители ч и търговци в България ....та претендирам че отвътре ми се наложи да се запозная и с двата бранша...та пожелавам ти дано ти се получи нео... ноо силно се съмнявам... тънка обратна връзка а ти си мечтай и за 100 и за 1000 лв... с най добри пожелания..а недай си боже герберите да направят псевдо правителство... тук и по агрииката си ще си имат чедърче и дали ще искат да показват истински резултати...силно ме съмнява....та тука зависите от путинката и бб...аз в такива шитни не участвам та дори и с 20к... вие си играйте рулетка...успех
                        600000 тона ?

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

А есенници няма ли да има?!
                          ... така понеже знаеш че говоря винаги с факти...опитвам се от няколко месеца да направя сделка за 600 000 тона житце за африканска държава и още толкова слънчоглед... та като посредник ми се наложи да пообиколя тук там сред най големите производители ч и търговци в България ....та претендирам че отвътре ми се наложи да се запозная и с двата бранша...та пожелавам ти дано ти се получи нео... ноо силно се съмнявам... тънка обратна връзка а ти си мечтай и за 100 и за 1000 лв... с най добри пожелания..а недай си боже герберите да направят псевдо правителство... тук и по агрииката си ще си имат чедърче и дали ще искат да показват истински резултати...силно ме съмнява....та тука зависите от путинката и бб...аз в такива шитни не участвам та дори и с 20к... вие си играйте рулетка...успех

Коментар

Ама не подценявай аграрите моля те...те. Не са балъци... никой не купува на тези цени тор...всеки чака и се услушва...и при двата пазара развръзката ще е догодина....има шанс за много сълзи...всичко е черно и червено....и понеже всички аграри чакат мартенските цени...аз очаквам точно на обратно да има срив...а от там и торовете да са надолу
                            А есенници няма ли да има?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              При обявената цена на газа от 166 лв. и текущите цени на тора е възможно през ноември да не работят на загуба.
                              Ама не подценявай аграрите моля те...те. Не са балъци... никой не купува на тези цени тор...всеки чака и се услушва...и при двата пазара развръзката ще е догодина....има шанс за много сълзи...всичко е черно и червено....и понеже всички аграри чакат мартенските цени...аз очаквам точно на обратно да има срив...а от там и торовете да са надолу

Коментар

• При обявената цена на газа от 166 лв. и текущите цени на тора е възможно през ноември да не работят на загуба.

Коментар

X