Вижте това от Д-град. Опитали са да почнат работа и.... предната авария.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Пич... държава със над 100 мил население което е гладно...в бг има търговци които препродават от други държави не се превъзбуждай те...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Извинете,
подценяваме опита Ви в реекспорт@ на зърна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Пич... държава със над 100 мил население което е гладно...в бг има търговци които препродават от други държави не се превъзбуждай те...
подценяваме опита Ви в реекспорт@ на зърна
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Скоти понякога се шегува. Това е реколтата на България от слънчоглед за 3 години
Коментар
� -
600000 тона ?
Имаш ли на представа колко Кораб е това?????
Общо1 млрд. лв. - к'во му плащаш!
Половината от слънчогледа за Европа се намира у нас
Половината от слънчогледа, който влиза в Европа, се намира в България, съобщи земеделският министър. Досега от Украйна са внесени 700 000 тона слънчоглед, но данните постоянно се променят
Общото количество маслодаен слънчоглед, прибрано тази есен от полетата в Добричко, е 221 419 тона.
Коментар
� -
600000 тона ?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
600000 тона ?
... да благодаря... по математика бях добър навремето...хората са гладни... първото количество го уредихме...за жалост не от България..
Коментар
� -
600000 тона ?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение... така понеже знаеш че говоря винаги с факти...опитвам се от няколко месеца да направя сделка за 600 000 тона житце за африканска държава и още толкова слънчоглед... та като посредник ми се наложи да пообиколя тук там сред най големите производители ч и търговци в България ....та претендирам че отвътре ми се наложи да се запозная и с двата бранша...та пожелавам ти дано ти се получи нео... ноо силно се съмнявам... тънка обратна връзка а ти си мечтай и за 100 и за 1000 лв... с най добри пожелания..а недай си боже герберите да направят псевдо правителство... тук и по агрииката си ще си имат чедърче и дали ще искат да показват истински резултати...силно ме съмнява....та тука зависите от путинката и бб...аз в такива шитни не участвам та дори и с 20к... вие си играйте рулетка...успех
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
А есенници няма ли да има?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАма не подценявай аграрите моля те...те. Не са балъци... никой не купува на тези цени тор...всеки чака и се услушва...и при двата пазара развръзката ще е догодина....има шанс за много сълзи...всичко е черно и червено....и понеже всички аграри чакат мартенските цени...аз очаквам точно на обратно да има срив...а от там и торовете да са надолу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПри обявената цена на газа от 166 лв. и текущите цени на тора е възможно през ноември да не работят на загуба.
Коментар
�
Коментар