Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/?x3id=165785
С настоящото „Неохим“ АД уведомява, че в резултат от рязкото влошаване на регламентираните показатели на продукционния амоняк, се налага аварийно спиране на цех „Амоняк“ на 09.01.2023г., поради възникване на опасност за технологичния режим при постъпването на продукционния течен амоняк в изотермичното хранилище.
Коментар
-
http://www.x3news.com/?x3id=165785
С настоящото „Неохим“ АД уведомява, че в резултат от рязкото влошаване на регламентираните показатели на продукционния амоняк, се налага аварийно спиране на цех „Амоняк“ на 09.01.2023г., поради възникване на опасност за технологичния режим при постъпването на продукционния течен амоняк в изотермичното хранилище.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Ами като няма къси как ще го отиграеш?! А и 1 бутилка си е стимул, особено ако е зелено Джони?!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
От даване на прогнози стигнахме до хващане на басове. Детски истории! Нали сме на борсата и залагаме с парите си така или иначе...? Не че има някакво значение за мен дали ще загубя някаква бутилка, просто нямам време за глупости. Общо взето Сашкови работи...
- 1 like
Коментар
-
От даване на прогнози стигнахме до хващане на басове. Детски истории! Нали сме на борсата и залагаме с парите си така или иначе...? Не че има някакво значение за мен дали ще загубя някаква бутилка, просто нямам време за глупости. Общо взето Сашкови работи...
Коментар
-
Можем да хванем бас дали са на печалба или на загуба. Аз казвам ПЕЧАЛБА, на бутилка каквато кажеш, навит ли си?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
и моя показва загуба, но не казва числото
- 1 like
Коментар
-
След три седмици предстои да разберем моят боб или твоето пожелателно мислене са по-добри в прогнозите.
- 1 like
Коментар
-
Верно хвърляш боб
- 4 Харесвания
Коментар
-
Като ще хвърляме боб...7 млн. загуба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като ще хвърляме боб...7 млн. загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеПрогнози за печалбата за Q4 ?
Аз казвам 12 милиона
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар