IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Няколко пъти вече стават факт инсайдърси схеми.Няколко часа преди да излезе новина в x3news имаме движение тук.И на предното спиране за ремонт и сега.Иначе аз поразтоварих тук доста края на 2022 и се прехвърлих в Доверие,но според дивидента може и да налазя пак
    Дивидентът е само част от общата непредвидимост по тази позиция. Това е и причината да е толкова ниско оценена, предвид резултатите. Факт, ако решат, имат много кеш и могат да си позволят много сериозен дивидент, дори и при очакваното забавяне на резултата. Определено не е добра новина, че продължават да имат технически проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
      http://www.x3news.com/?x3id=165785

С настоящото „Неохим“ АД уведомява, че в резултат от рязкото влошаване на регламентираните показатели на продукционния амоняк, се налага аварийно спиране на цех „Амоняк“ на 09.01.2023г., поради възникване на опасност за технологичния режим при постъпването на продукционния течен амоняк в изотермичното хранилище.
      Няколко пъти вече стават факт инсайдърси схеми.Няколко часа преди да излезе новина в x3news имаме движение тук.И на предното спиране за ремонт и сега.Иначе аз поразтоварих тук доста края на 2022 и се прехвърлих в Доверие,но според дивидента може и да налазя пак

Коментар

• http://www.x3news.com/?x3id=165785

С настоящото „Неохим“ АД уведомява, че в резултат от рязкото влошаване на регламентираните показатели на продукционния амоняк, се налага аварийно спиране на цех „Амоняк“ на 09.01.2023г., поради възникване на опасност за технологичния режим при постъпването на продукционния течен амоняк в изотермичното хранилище.

Коментар

• Някакво раздвижване имаше вчера,сигурно някой вече е видял отчета.
          !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Ами като няма къси как ще го отиграеш?! А и 1 бутилка си е стимул, особено ако е зелено Джони?!
            Аз съм го отиграл, като съм излезнал напълно от позицията още около средата на миналата година - с едната половина преди дивидента, с другата след. Просто съм преценил, че има променена конюнктура, че нивото на риск е увеличено значително, и че за мен не е оправдано да го нося. Забележи, че нямам едно мнение със злословене по акцията, а просто откликнах на апела ти за прогнози. А за теб, при положение, че се каниш да реализираш солидна печалба, не виждам какъв стимул може да бъде 90 кинта бутилка посредствен бленд. Гледай си инвестициите и по-малко излишно биене на тъпана по позициите, по които държиш.

Коментар

От даване на прогнози стигнахме до хващане на басове. Детски истории! Нали сме на борсата и залагаме с парите си така или иначе...? Не че има някакво значение за мен дали ще загубя някаква бутилка, просто нямам време за глупости. Общо взето Сашкови работи...
              Това Сашко ли е? Ако е така, картинката е ясна

Коментар

От даване на прогнози стигнахме до хващане на басове. Детски истории! Нали сме на борсата и залагаме с парите си така или иначе...? Не че има някакво значение за мен дали ще загубя някаква бутилка, просто нямам време за глупости. Общо взето Сашкови работи...
                Ами като няма къси как ще го отиграеш?! А и 1 бутилка си е стимул, особено ако е зелено Джони?!

Коментар

Можем да хванем бас дали са на печалба или на загуба. Аз казвам ПЕЧАЛБА, на бутилка каквато кажеш, навит ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

и моя показва загуба, но не казва числото
                    И за теб важи баса

Коментар

След три седмици предстои да разберем моят боб или твоето пожелателно мислене са по-добри в прогнозите.
                      Можем да хванем бас дали са на печалба или на загуба. Аз казвам ПЕЧАЛБА, на бутилка каквато кажеш, навит ли си?

Коментар

Верно хвърляш боб
                        След три седмици предстои да разберем моят боб или твоето пожелателно мислене са по-добри в прогнозите.

Коментар

Като ще хвърляме боб...7 млн. загуба.
                          и моя показва загуба, но не казва числото

Коментар

Верно хвърляш боб

Коментар

Прогнози за печалбата за Q4 ?
                              Аз казвам 12 милиона

Коментар

• Прогнози за печалбата за Q4 ?
                                Аз казвам 12 милиона

Коментар

Working...
                                X