IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
    Дано да не се върне обратно на червено
    Доволен съм от отчета.
    Имам само въпросителна с натрупания Кеш какво възнамерява да прави ръководството. Надявам се поне да раздаде тлъст дивидент.
    Между 10-15 лева дивидент е реалистично!

Коментар

• Дано да не се върне обратно на червено
      Доволен съм от отчета.
      Имам само въпросителна с натрупания Кеш какво възнамерява да прави ръководството. Надявам се поне да раздаде тлъст дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Очаквам до Нова Година цената да постави нов рекорд спрямо пролетта: демек да започва с 6..... поне.... иначе реалната цена на артията трябва да е трицифрена!!!
          Може да се случи само ако пазарът се обърне в булиш сантимент. Днес след 14:00 само една покупка. Пак съм в играта с Неохим, но този път по-малко акции

Коментар

Отпреди 2 дена.Явно Неохим боговете са ме чули
            Прекрасен подарък за предстоящия ми рож. ден
            На колегите честито.Седмичния тренд вече е булиш (за пръв път от дивидента насам) [ATTACH=CONFIG]n3983069[/ATTACH]
            Очаквам до Нова Година цената да постави нов рекорд спрямо пролетта: демек да започва с 6..... поне.... иначе реалната цена на артията трябва да е трицифрена!!!

Коментар

Аварията е отстранена и печатницата продължава с пускането на печатните преси
              Времето назря за поне 10% ръст тук
              Отпреди 2 дена.Явно Неохим боговете са ме чули
              Прекрасен подарък за предстоящия ми рож. ден
              На колегите честито.Седмичния тренд вече е булиш (за пръв път от дивидента насам)
              Click image for larger version

Name:	222.jpg
Views:	1
Size:	59.6 КБ
ID:	3983069

Last edited by petrg5s; 28.10.2022, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                А някой има ли представа за какво тримата управляващи са създали "Неоват" АД. Какви точно сделки по чл. 114 от ЗППЦК ще въртят през него с Неохим? Да не се окажем източени на края на годината? Да са споделяли повече инфо на последното ОСА?
                Никой не казва, че Неоват ще върти каквото и да е с Неохим. Просто управляващите са длъжни да декларират участията си от 25% и нагоре пред публичното дружество Неохим. За туй е тоя член 114б.

Коментар

• А някой има ли представа за какво тримата управляващи са създали "Неоват" АД. Какви точно сделки по чл. 114 от ЗППЦК ще въртят през него с Неохим? Да не се окажем източени на края на годината? Да са споделяли повече инфо на последното ОСА?

Коментар

Предвидих го преси 2 месеца още, честито на печелившите
                    Инвестицията ми в Неохим има потенциал да бие резултата на купувани акции на Exxon Mobil през 2020 г. за по 30-ина долара. Единствената причина, поради която това още не е факт и може никога да не стане, са особеностите на българския пазар. Не е коректно Неохим да се нарича подценено дружество, защото то в момента е в своя собствена лига.

Не е препоръка, превъзбуден съм от резултата на портмонето за деня

Коментар

Предвидих го преси 2 месеца още, честито на печелившите
                      Така беше.Когато онова момче Snap избяга от баса.
                      Абе машина си ти по отчетите и тва е
                      Last edited by petrg5s; 28.10.2022, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                        Печалба за третото тримесечие
                        Предвидих го преди 2 месеца още, честито на печелившите
                        Last edited by maradona; 28.10.2022, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                          Печалба за третото тримесечие
                          Колко?

Коментар

• Печалба за третото тримесечие

Коментар

• Според шефа на КЕВР: При доставки от Газпром + азерски газ, цената е трябвало да бъде ... 190лв за ноември.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                                Май и отчет се задава днес!

Коментар

Working...
                                X