IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Според мен е повече от 38..... над 40-42 мисля ще е Q1
    Абе ти викаше и веше знамената за 100 лв на акция и 100 милиона, ама умря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

Да, към 31.12 беше 38лв, но колко е към момента не се знае. Най-добре да правят по-бързо ОСА и да решават дивидента ))
      Според мен е повече от 38..... над 40-42 мисля ще е Q1

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Това си е така, ама има и една друга разлика - че сега има по 38лв на акция кеш в банката, освен всички други активи.
        Да, към 31.12 беше 38лв, но колко е към момента не се знае. Най-добре да правят по-бързо ОСА и да решават дивидента ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
          Тук голям съспенс се заформя май. Q1 e пълна мъгла, а Q2 и Q3 са научна фантастика за прогнозиране. Единственото ясно е, че цената на нитрата в момента е на ниво от лятото на 2021г, когато газа беше с 40-50% по-евтин......
          Това си е така, ама има и една друга разлика - че сега има по 38лв на акция кеш в банката, освен всички други активи.

Коментар

• Тук голям съспенс се заформя май. Q1 e пълна мъгла, а Q2 и Q3 са научна фантастика за прогнозиране. Единственото ясно е, че цената на нитрата в момента е на ниво от лятото на 2021г, когато газа беше с 40-50% по-евтин......

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
              Някой май е видял вече отчета...
              На нашата борса има капацитети от галактически мащаб за който няма уравнение с неизвестни!!!

Коментар

• 100% вътрешна информация !
                Не е един или два пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                  Някой май е видял вече отчета...
                  Или предложението за дивидент

Коментар

• Някой май е видял вече отчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение

Едва ли,защо да не работят при тази цена на газа,ако могат.Просто трябват инвестиции в ремонти които трябва да бъдат направени,а сега има и пари от миналогодишната печалба.Дали си струва обаче,те си знаят.Ако дадат голям дивидент,значи не виждат смисъл да влагат в ремонти..
                      Между авария и ремонт има разлика. Ремонтът е доброволен акт ... за цената не знам, не знам и пазара как е ... зависи от конкуренцията

Коментар

• Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение

Едва ли,защо да не работят при тази цена на газа,ако могат.Просто трябват инвестиции в ремонти които трябва да бъдат направени,а сега има и пари от миналогодишната печалба.Дали си струва обаче,те си знаят.Ако дадат голям дивидент,значи не виждат смисъл да влагат в ремонти..
                        Пари има, няма на кого да ги дадат
                        Технологията е руска, имат оферта от прибалтийска фирма от преди повече от година на около 60млн лв, но поддоставчика на тази фирма е под санкции
                        след отпадане на санкциите не е ясно каква ще е цената

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                          тук нова авария ... може би си мислят, че авариите ще ги освободят от договорените задължения да купуват газ?
                          !не е препоръка!

Коментар

• С настоящото „Неохим“ АД Ви уведомява, че на 16.04.2023г. започна непредвидено спиране на цеха за производство на „Амоняк“, поради производствена авария. http://www.x3news.com/download/?id=577794 Сега му трябва и един кофти отчет за Q1 другата седмица....

Коментар

• тук нова авария ... може би си мислят, че авариите ще ги освободят от договорените задължения да купуват газ?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Траки, недей си губи времето в тая бумащина
                                Лично мнение, без препоръка естествено
                                Ама, аз под бумащина разбирам да надиплят лефчетата за спекълантите. Другото оставям на счетоводителите.

Коментар

X