Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
"Неохим АД-Димитровград представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 21-06-2023 г. в гр. Димитровград. На ОСА е гласуван дивидент за 2022 г. в общ размер на 12929820 Размер на дивидента за една акция бруто - 5.00 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 4.50 (само за акционери физчески лица) лв." Новият ДВИ нито може да смята нито да пише вярно. Ако такива са и ИДтата,добре че нямам вече акции тука.!не е препоръка!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Сигурен бях, че ще се издадеш и ще го обявиш публично.
Наскоро те бях питал дали си вярваш на нещата, които пишеш.
или че се надявам Нео да пусне скоро?
Не те разбирам - това е форум, а не партийно събрание. Ако не знаеш какво означава думата форум- всеки е свободен да дава мнения, информация
Ти твърдиш, че всичко е розово в НЕО, аз мисля, че има потенциал, но в момента ситуацията не е добра и искрено се надявам в бъдеще да не разчита на помощи, субсидии и тем подобни, а да се развива и да печели добре. Точка... Отивай на плажа, стопли се времето вече
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
хахаха обещали са ми да. Сега ти се изживяваш като умник, ама ставаш смешен. Имам акции и в Агро и в Нео. Агро редовно дават дивидент и то солиден (миналата година 2 пъти, а този месец рекорден), само че такива като теб с капаци никога няма да разберат.
Наскоро те бях питал дали си вярваш на нещата, които пишеш.
Коментар
� -
От конкуренцията не съм чул да дават дивидент, но може на теб да са ти обещали нещо. Все пак само ги хвалиш.
Коментар
� -
берекет))
Междувременно конкуренцията:
https://agro.bg/novini/rastenievadst...en-otpechatak/
Многозначително е изречението "Въвеждането на такъв „въглероден данък“ се очаква да доведе до затваряне на неефективни и високоемисионни производства на някои остарели технологично заводи в Европа и ще даде предимство на тези с ниски или нулеви въглеродни емисии използващи като суровина зелен или син амоняк".
Коментар
� -
берекет))
....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение5 лв. дивидентъ))
https://agro.bg/novini/rastenievadst...en-otpechatak/
Многозначително е изречението "Въвеждането на такъв „въглероден данък“ се очаква да доведе до затваряне на неефективни и високоемисионни производства на някои остарели технологично заводи в Европа и ще даде предимство на тези с ниски или нулеви въглеродни емисии използващи като суровина зелен или син амоняк".
Коментар
� -
Напротив. Ми четете ги по-съвестно тия покани де!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеТова ли се реши на ОСА? В поканата се говореше за 6,80 лв…
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение5 лв. дивидентъ
Коментар
�
Коментар