IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 12-13% дивидент пада като тухла.Не съм виждал на БФБ подобно нещо
    3 без-козов пак е оплескал кълките.Ей,не се научи това момче от Балонерко още
    Last edited by petrg5s; 22.06.2023, 09:05.

Коментар

• "Неохим АД-Димитровград представи уведомление за паричен дивидент.
      Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 21-06-2023 г. в гр. Димитровград. На ОСА е гласуван дивидент за 2022 г. в общ размер на 12929820 Размер на дивидента за една акция бруто - 5.00 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 4.50 (само за акционери физчески лица) лв." Новият ДВИ нито може да смята нито да пише вярно. Ако такива са и ИДтата,добре че нямам вече акции тука.
      !не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Сигурен бях, че ще се издадеш и ще го обявиш публично.
        Наскоро те бях питал дали си вярваш на нещата, които пишеш.
        че имам акции в двете дружества ли да си вярвам или че медиите публикуват разни интересни неща?
        или че се надявам Нео да пусне скоро?
        Не те разбирам - това е форум, а не партийно събрание. Ако не знаеш какво означава думата форум- всеки е свободен да дава мнения, информация
        Ти твърдиш, че всичко е розово в НЕО, аз мисля, че има потенциал, но в момента ситуацията не е добра и искрено се надявам в бъдеще да не разчита на помощи, субсидии и тем подобни, а да се развива и да печели добре. Точка... Отивай на плажа, стопли се времето вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

хахаха обещали са ми да. Сега ти се изживяваш като умник, ама ставаш смешен. Имам акции и в Агро и в Нео. Агро редовно дават дивидент и то солиден (миналата година 2 пъти, а този месец рекорден), само че такива като теб с капаци никога няма да разберат.
          Сигурен бях, че ще се издадеш и ще го обявиш публично.
          Наскоро те бях питал дали си вярваш на нещата, които пишеш.

Коментар

От конкуренцията не съм чул да дават дивидент, но може на теб да са ти обещали нещо. Все пак само ги хвалиш.
            хахаха обещали са ми да. Сега ти се изживяваш като умник, ама ставаш смешен. Имам акции и в Агро и в Нео. Агро редовно дават дивидент и то солиден (миналата година 2 пъти, а този месец рекорден), само че такива като теб с капаци никога няма да разберат.

Коментар

берекет ))
              Междувременно конкуренцията:

https://agro.bg/novini/rastenievadst...en-otpechatak/

Многозначително е изречението "Въвеждането на такъв „въглероден данък“ се очаква да доведе до затваряне на неефективни и високоемисионни производства на някои остарели технологично заводи в Европа и ще даде предимство на тези с ниски или нулеви въглеродни емисии използващи като суровина зелен или син амоняк".
              От конкуренцията не съм чул да дават дивидент, но може на теб да са ти обещали нещо. Все пак само ги хвалиш.

Коментар

берекет ))
                ....
                А за тези синергии четохте ли?
                Общата разработка е поредната иновация в града след проекта за улавяне на въглероден диоксид на "Девня цимент"

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  5 лв. дивидентъ
                  берекет ))

https://agro.bg/novini/rastenievadst...en-otpechatak/

Многозначително е изречението "Въвеждането на такъв „въглероден данък“ се очаква да доведе до затваряне на неефективни и високоемисионни производства на някои остарели технологично заводи в Европа и ще даде предимство на тези с ниски или нулеви въглеродни емисии използващи като суровина зелен или син амоняк".

Коментар

5 лв. дивидентъ
                    Супер!
                    Много поздрави на Майната!

Коментар

Напротив. Ми четете ги по-съвестно тия покани де!
                      Ами ще си взема забележка! Човек да не попита нещо в тоя форум!

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
                        Това ли се реши на ОСА? В поканата се говореше за 6,80 лв…
                        Напротив. Ми четете ги по-съвестно тия покани де!

Коментар

• Това ли се реши на ОСА? В поканата се говореше за 6,80 лв…

Коментар

5 лв. дивидентъ
                            Освен, че днес много хора продадоха това дали ще вдигне цената нагоре? Все пак в процентно отношение това май е най-високият дивидент тази година. Може и да се бъркам де, но по-висок процент май не срещнах.

Коментар

• 5 лв. дивидентъ

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                а някой ? помни ли преди години какво се случи на едно общо когато се влоши конюнктурата ?
                                Успя ли да захлебиш след тия апокалиптични предположения.

Коментар

Working...
                                X