If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остана и за бъдещи срещи да почнат да пускат прес рилийзи ))
Сигурно затова пуснаха пак амоняка - да се представят добре пред чужденците
Ами те да се преборят с този, който им сваля цената постоянно. Иначе ако има повече и по-добра информация може би няма да са толкова подценени. Иначе и аз изляззох тук макар и на загуба, но ми писна да гледам как пада като камък това чудо.
Тая новина е доста интересна ама можеха един прес рилийз да пуснат, а не да се разпространява от уста на уста. Ако ги правеха тия неща по-добре нямаше да им пада акцията като камък напоследък.
Остана и за бъдещи срещи да почнат да пускат прес рилийзи ))
Сигурно затова пуснаха пак амоняка - да се представят добре пред чужденците
След една седмица ще има важна среща с топ представители на новия акционер.
Тая новина е доста интересна ама можеха един прес рилийз да пуснат, а не да се разпространява от уста на уста. Ако ги правеха тия неща по-добре нямаше да им пада акцията като камък напоследък.
Писах няколко пъти за големия продавач тук и ми се смееха.... питах ги дали могат да поемат над 100 000 акции на Гаргов, но не получих отговор. Излязох над 45 лв. още зимата и чакам цени от около 20 лв. за нов вход!
Ха, ха, ха
не очакваше ли 100лв за акция? Беше ми писнало от драсканиците ти! Сега продал:-)))))))))))))))
Чакал вход!!!
Коментар