If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.
Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.
В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.
В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.
darik
браво,една хубава новина
не е препоръка за акции!!!
С 20% по-всоки заплати и двойно повече пари за нощен труд.
Средно с 20 процента са увеличени заплатите и двойно средствата за нощен труд в „Неохим” АД от 1 януари. Дходите на служителите са повишени със заповед на Главния изпълнителен директор.
Утвърдената от ръководството схема за повишаване на трудовите възнаграждения предвижда диференцирано увеличение на средствата. Най-сериозно нарастване е предвидено за най-ниските заплати в дружеството. Целта е да се избегне негативното влияние върху ниските доходи от въведения от началото на годината плосък данък.
Намерението на ръководството е през 2008 година средната работна заплата в дружеството да стане 1000 лева.
"Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.
Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.
В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.
В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.
абе Генчо майче манипулациите ти успяха най-после , днес -10%,на някои не му издържаха нервите или пък го направиха нарочно,сега доволен си?
а аз си казвам моето мнение,не го натрапвам като теб с газта и другите глупости по адрес на завода.
все пак аз съм дългосрочен инвеститор и Неохим ми е над 60% от портфейла,има време и за печалби....пък и си харесвам българското,не го плюя като някои хора,щото ако го няма този завод хората ще купуват на още по високи цени тора...
не е препоръка!
Хахаха! Нервите им не издържали и смъкнали цената 10 % с 5 акции
абе Гейнчо, ти що не отговаряш на въпросите за теб,спекула целиш,а?
...ми защото това е темата за Неохим...гледам , че живо се интересуваш от образованието ми , но повярвай корелацията между цената на акцията на Неохим и образованието на Генчо е НУЛЕВА. А що се касае до образованието ми ...не се притеснявай няма измислено по-високо от това което имам...и не се шашкай 13 акции са продадени днес...какво като им е паднала цената с 10%...
я кажи артик,какво ти бърка завода, та толкова го плюеш нон-стоп, нищо свястно и хубаво не си казал и няма и да си изпълниш обещанието да кажеш като излезе? нито пък казваш с какво образование си,нещо не ти е приятна тази тема, я кажи колко пари загуби тук от спекула,та сега те е яд, или се бръкам,а?
Коментар