IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• всичко е възможно,нали затова е борса,ама се надявам на повишение,щото имам малко акции

Коментар

• Първоначално изпратено от koteto
      НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ ЗНАЕ ЛИ КАКВО НИ ЧАКА ТУК,МЯУ?
      СКОК ИЛИ ЦЕНАТА ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЕЗИ НИВА ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ?
      А според теб няма ли опция за спад

Коментар

• забравих да пиша,че долното ми мнение не е препоръка!

Коментар

• НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ ЗНАЕ ЛИ КАКВО НИ ЧАКА ТУК,МЯУ?
          СКОК ИЛИ ЦЕНАТА ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЕЗИ НИВА ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ?

Коментар

• Неохим не е просто някакъв си завод.
            Неохим е химически гигант без конкуренция в България и на Балканския полуостров.
            Успех колеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от koceas
              "Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.

Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.

В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.

В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.

darik
              браво,една хубава новина
              не е препоръка за акции!!!

Коментар

• С 20% по-всоки заплати и двойно повече пари за нощен труд.

Средно с 20 процента са увеличени заплатите и двойно средствата за нощен труд в „Неохим” АД от 1 януари. Дходите на служителите са повишени със заповед на Главния изпълнителен директор.

Утвърдената от ръководството схема за повишаване на трудовите възнаграждения предвижда диференцирано увеличение на средствата. Най-сериозно нарастване е предвидено за най-ниските заплати в дружеството. Целта е да се избегне негативното влияние върху ниските доходи от въведения от началото на годината плосък данък.

Намерението на ръководството е през 2008 година средната работна заплата в дружеството да стане 1000 лева.

Коментар

• "Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.

Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.

В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.

В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.

darik

Коментар

• e така днес по ми харесват нещата, чакам и още
                    не е препоръка!
                    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• спокойно бе хора кво се дерете, на много от големите компании положението е същото, а никои не реве даже се възползват от това вии какво се шашкате

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                        абе Генчо майче манипулациите ти успяха най-после , днес -10%,на някои не му издържаха нервите или пък го направиха нарочно,сега доволен си?
                        а аз си казвам моето мнение,не го натрапвам като теб с газта и другите глупости по адрес на завода.
                        все пак аз съм дългосрочен инвеститор и Неохим ми е над 60% от портфейла,има време и за печалби....пък и си харесвам българското,не го плюя като някои хора,щото ако го няма този завод хората ще купуват на още по високи цени тора...
                        не е препоръка!

Хахаха! Нервите им не издържали и смъкнали цената 10 % с 5 акции
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
                          абе Гейнчо, ти що не отговаряш на въпросите за теб,спекула целиш,а?
                          ...ми защото това е темата за Неохим...гледам , че живо се интересуваш от образованието ми , но повярвай корелацията между цената на акцията на Неохим и образованието на Генчо е НУЛЕВА. А що се касае до образованието ми ...не се притеснявай няма измислено по-високо от това което имам...и не се шашкай 13 акции са продадени днес...какво като им е паднала цената с 10%...

Коментар

• я кажи артик,какво ти бърка завода, та толкова го плюеш нон-стоп, нищо свястно и хубаво не си казал и няма и да си изпълниш обещанието да кажеш като излезе? нито пък казваш с какво образование си,нещо не ти е приятна тази тема, я кажи колко пари загуби тук от спекула,та сега те е яд, или се бръкам,а?

Коментар

• генчо де,обърках се

Коментар

• абе Гейнчо, ти що не отговаряш на въпросите за теб,спекула целиш,а?

Коментар

Working...
                                X