IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скоро предстои отчета,бе писанче...
    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• мяу,я какво хубаво раздвижване днес, сигурно има причина затова,а?

Коментар

• ракетата набира яко потенциал,очаква достигането на новината от командния център и потегля към небето ех, добрите новини от днес,засега близо +3 % как ме кефят...
        ама не е препоръка,нали знаете!!!

Коментар

• първо на първо, Неохим е едно голямо за България акционерно дружество,второ - то е единственото по рода си заради капацитета и разнообразните си производства,инжинерингови дейности и др.
          виж на сайта www.neochim.bg
          и трето - " тези инвестиции и иновации" е нормално да се появят на предстоящия след дни отчет вече.
          я помислете малко повече - 30 % увеличено производство, ръст на продажбите в чужбина, задоволява огромна част от Бг пазара, вече е член на Европейската асоциация на торопроизводителите и т.н.
          които както иска да си постъпва,всеки си има поне малко мозък ( може да има и изключения )
          и така,айде,че промоцията свършва скоро, който се зареди,зареди,после цената скача след отчета,аз така ги виждам реалистично нещата!!!
          не е препоръка!!!
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Тези инвестиции и иновации, не е ли нормално да се появят като резултат, чак лятото или есента... т.е. докато заработи фирмата, докато се появят резултатите и т.н.?
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• по тихо де,целия форум ще ви чуе шегувам се

Коментар

• аз отдавна съм напълнил вече, не съм супер алчен, пък и не съм милионер с много кеш

Коментар

• Аз точно това правя. Няма смисъл да се отварят очите на шматароците.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitegrad
                    печалбата ще е рекордна и невиждана досега според мен. но най-добре за потвърждение вижте какво става с Неохим,поговорете с когото трябва и тогава си направете сами извода,само да не ви се шашне мозъка от наученото
                    а пък и ще се види скоро на отчета
                    не е препоръка!!!
                    ...рекордно малка или рекордно голяма имаш впредвид...защото аз ако знаех , че едно дружество ще изкара рекордно голяма печалба щях да си трая и тихо да си пълня...

Коментар

• печалбата ще е рекордна и невиждана досега според мен. но най-добре за потвърждение вижте какво става с Неохим,поговорете с когото трябва и тогава си направете сами извода,само да не ви се шашне мозъка от наученото
                      а пък и ще се види скоро на отчета
                      не е препоръка!!!

Коментар

• Отчета ще е положителен (според мен) но, печалбата ще е сравнително малка, много инвестиции има през този период, както и през миналия, а завода е работил на мах само половината част от отч.период.

това е лично мнение, непрофисионално, базира се изцяло на ровене из нета и естествено не е препоръка за покупко/продажба

Коментар

• До юни месец ще се работи като за световно.

Коментар

• сегашната цена си е направо промоция
                            ама нищо де,то отчета като излезе вече няма да е така.
                            не е препоръка!!!

Коментар

• Не забравяйте, че преди месец започна най-силния период за фирмата, който продължава до края на юни.
                              Натрупването на приходи и печалби в отчетите тепърва предстоят.
                              Но и тук, както по останалите позиции сме зависими от курса на борсата като цяло.
                              Успех !

Коментар

• ако неконсолидирания предстоящ отчет е добър, което е много вероятно на фона на ръста на продажбите зад граница,аз лично очаквам изстрелване на акцията до нивата й отпреди корекцията.
                                Но това ще го разберем в края на месеца все пак. И много зависи как ще се развият тепърва нещата на борсата,уж се очаква ръст на индексите,но ще видим какво ще стане в крайна сметка ...
                                Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!

Коментар

Working...
                                X