скоро предстои отчета,бе писанче...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
първо на първо, Неохим е едно голямо за България акционерно дружество,второ - то е единственото по рода си заради капацитета и разнообразните си производства,инжинерингови дейности и др.
виж на сайта www.neochim.bg
и трето - " тези инвестиции и иновации" е нормално да се появят на предстоящия след дни отчет вече.
я помислете малко повече - 30 % увеличено производство, ръст на продажбите в чужбина, задоволява огромна част от Бг пазара, вече е член на Европейската асоциация на торопроизводителите и т.н.
които както иска да си постъпва,всеки си има поне малко мозък ( може да има и изключения)
и така,айде,че промоцията свършва скоро, който се зареди,зареди,после цената скача след отчета,аз така ги виждам реалистично нещата!!!
не е препоръка!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitegradпечалбата ще е рекордна и невиждана досега според мен. но най-добре за потвърждение вижте какво става с Неохим,поговорете с когото трябва и тогава си направете сами извода,само да не ви се шашне мозъка от наученото
а пък и ще се види скоро на отчета
не е препоръка!!!
Коментар
-
Отчета ще е положителен (според мен) но, печалбата ще е сравнително малка, много инвестиции има през този период, както и през миналия, а завода е работил на мах само половината част от отч.период.
това е лично мнение, непрофисионално, базира се изцяло на ровене из нета и естествено не е препоръка за покупко/продажба
Коментар
-
ако неконсолидирания предстоящ отчет е добър, което е много вероятно на фона на ръста на продажбите зад граница,аз лично очаквам изстрелване на акцията до нивата й отпреди корекцията.
Но това ще го разберем в края на месеца все пак. И много зависи как ще се развият тепърва нещата на борсата,уж се очаква ръст на индексите,но ще видим какво ще стане в крайна сметка ...
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
Коментар