IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ха-ха-ха, аз не искам да имам
    Кога това, сега, Козче?
    Ха-ха-ха-хаааа! Пита и разпитва, но не искал!
    Ха-ха-ха-хаааааа!
    Радвам се, че има такива, като теб...
    Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 21:52. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Ха-ха-ха-хаааааа, сегааа!
      Но ти нямааааш.
      Ха-ха-ха, аз не искам да имам
      Кога това, сега, Козче?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ха-Ха-Ха, когаааа?
        Ха-ха-ха-хаааааа, сегааа!
        Но ти нямааааш.

Коментар

Бруталното рали тепърва предстои.
          Ха-Ха-Ха, когаааа?

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои.

Коментар

Видимо си попретеснен.
              Да, бях, защото това дърпаше цялото портфолио надолу. След като няма ясен сигнал от основните акционери, реших да бягам Сега вече не съм Въпреки това съм си оставил част от акциите и да видим дали ще излезе заек от тази дупка

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Точно затова махнах повечето от моите. Влязох сравнително високо, но дори и след дивидента съм на поносим минус. Точно тази неизвестност ме накара да го направя. Иначе ако нещата се обърнат нищо не пречи да се опита пак. Просто поне аз искам да знам какво и как ще правят новите акционери, което се питам от месец и половина и точно това мълчение леко ме попретесни.
                Видимо си попретеснен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

Въпрос с повишена трудност. 2023 изглежда ще е без дивидент както вървят нещата досега, но същевременно не се знае какво ще се случи с акционерната структура след като АгроферТ вече са акционер и това е някакъв потенциал, но същевременно и риск с оглед неизвестните им намерения...
                  Точно затова махнах повечето от моите. Влязох сравнително високо, но дори и след дивидента съм на поносим минус. Точно тази неизвестност ме накара да го направя. Иначе ако нещата се обърнат нищо не пречи да се опита пак. Просто поне аз искам да знам какво и как ще правят новите акционери, което се питам от месец и половина и точно това мълчение леко ме попретесни.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Сега като влезнат на 30, на колко ще разтоварят и кога? Питам щото имам.
                    На много повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Въпрос с повишена трудност. 2023 изглежда ще е без дивидент както вървят нещата досега, но същевременно не се знае какво ще се случи с акционерната структура след като АгроферТ вече са акционер и това е някакъв потенциал, но същевременно и риск с оглед неизвестните им намерения...

Коментар

Със сигурност има такива, които са разтоварили на 40-41 през пролетта и сега спокойно могат да влязат пак на 30... Не виждам къде е притеснението

Коментар

• Със сигурност има такива, които са разтоварили на 40-41 през пролетта и сега спокойно могат да влязат пак на 30... Не виждам къде е притеснението

Коментар

• Тук най-притеснени са тези, които са продали.
                            А хората си бачкат и си продават яко.

Коментар

Остана и за бъдещи срещи да почнат да пускат прес рилийзи ))
                              Сигурно затова пуснаха пак амоняка - да се представят добре пред чужденците
                              Ами те да се преборят с този, който им сваля цената постоянно. Иначе ако има повече и по-добра информация може би няма да са толкова подценени. Иначе и аз изляззох тук макар и на загуба, но ми писна да гледам как пада като камък това чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Тая новина е доста интересна ама можеха един прес рилийз да пуснат, а не да се разпространява от уста на уста. Ако ги правеха тия неща по-добре нямаше да им пада акцията като камък напоследък.
                                Остана и за бъдещи срещи да почнат да пускат прес рилийзи ))
                                Сигурно затова пуснаха пак амоняка - да се представят добре пред чужденците

Коментар

Working...
                                X