IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакам ви на 25

Коментар

• Щастието обича тишината.

Коментар

• Явно доста хора са гризнали дървото тук и са регистрирали огромни загуби, което личи от изказванията по-надолу. Но тая игра не е за всеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Ясен си...
          Ясен е като бял ден.Избяга от Балонерко под 20 и дойде тук.
          Там изтърва,тук го набодоха на шиша

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
            Неохимът беше първата акция, която си купих на БФБ преди 19 (или 20 години). Заедно със Стара планина и Индустриален холдинг България. После ги държах до 2007. Не помня на 70 или 80 ги продадох (Неохима). И оттогава само гледам - от врене на време.

Към момемта, истината е, че предпочитам да полеят топките ми със вряла вода, отколкото да вкарам и един лев в Неохима.

Разбира се, мнението ми НЕ Е препоръка!!!
            Съществува неконвенционално земеделие, при което торенето се намалява до макс 10% от необходимото торене отколкото при традиционното земеделие. Намалява се механичната обработка на земята и крайния резултат е намаляване на себестойността с около 20-30% на декар при запазване на добива, дори при добрите черноземи се получават невероятни добиви. Тава всичко е относимо за зърнопроизводство и плодопроизводство. Не е препоръка,

Коментар

• Неохимът беше първата акция, която си купих на БФБ преди 19 (или 20 години). Заедно със Стара планина и Индустриален холдинг България. После ги държах до 2007. Не помня на 70 или 80 ги продадох (Неохима). И оттогава само гледам - от врене на време.

Към момемта, истината е, че предпочитам да полеят топките ми със вряла вода, отколкото да вкарам и един лев в Неохима.

Разбира се, мнението ми НЕ Е препоръка!!!

Коментар

• Не ще да пада и тва си е.
                Да догледаме сериала.

Коментар

• Голем ръст се задава тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Загубите ти са толкова големи, че не виждам, как намираш сили да говориш за тях.
                    И сега искаш безплатно да ти помогна да си ги избиеш.
                    ... разбира се, че това няма как да се случи.
                    Ясен си...
                    Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 22:02. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

...само да попитам, къде са ми загубитв
                      Що приемаш въпроса, като заяждане?
                      Дай прогноза и да видим...?
                      а иначе, бруталното рали тепърва предстои, така ли беше

Загубите ти са толкова големи, че не виждам, как намираш сили да говориш за тях.
                      И сега искаш безплатно да ти помогна да си ги избиеш.
                      ...разбира се, че това няма как да се случи.
                      Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 22:01. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Не ти ли е достатъчно, че чакам ЪП.
                        Ти толкова загуби натрупа, че ми е жал за теб, но разбира се, че от мен безплатни съвети няма да получиш. Колкото и да подсмърчаш и да се заяждаш по детски, това е положението ...
                        ...само да попитам, къде са ми загубитв
                        Що приемаш въпроса, като заяждане?
                        Дай прогноза и да видим...?
                        а иначе, бруталното рали тепърва предстои, така ли беше
                        Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 22:04. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Хубу де, дай да я видим твоята?
                          Аз съм си я написал. След 4 месеца ще видим, а ти събирай сили за загубите. От друга страна то май си свикнал в хима имаше преди години.

Не ти ли е достатъчно, че чакам ЪП.
                          Ти толкова загуби натрупа, че ми е жал за теб, но разбира се, че от мен безплатни съвети няма да получиш. Колкото и да подсмърчаш и да се заяждаш по детски, това е положението
                          Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 21:59. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

... твоята прогноза е като прогнозите на Пепито, тоест нито една вярна.
                            Хубу де, дай да я видим твоята?
                            Аз съм си я написал. След 4 месеца ще видим, а ти събирай сили за загубите. От друга страна то май си свикнал в хима имаше преди години.
                            Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 21:58. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Пирамида от благоприличие, все пак и аз съм жънал тая нива някога
                              Дай една пригноза за цена в края на годината?
                              Моята е под 20лв.
                              ...твоята прогноза е като прогнозите на Пепито, тоест нито една вярна.
                              Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 21:54. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Ха-ха-ха-хаааа! Пита и разпитва, но не искал!
                                Ха-ха-ха-хаааааа!
                                Радвам се, че има такива, като теб!
                                Пирамида от благоприличие, все пак и аз съм жънал тая нива някога
                                Дай една пригноза за цена в края на годината?
                                Моята е под 20лв.
                                Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 21:53.

Коментар

Working...
                                X