IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мичетата ши го идът.

Коментар

• Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение
      След една седмица ще има важна среща с топ представители на новия акционер.
      Тая новина е доста интересна ама можеха един прес рилийз да пуснат, а не да се разпространява от уста на уста. Ако ги правеха тия неща по-добре нямаше да им пада акцията като камък напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Пепино, пари ли кеша!
        Стискаш ли го здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Ще може да купиш и много по-евтино

Коментар

• След една седмица ще има важна среща с топ представители на новия акционер.

Коментар

• Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
              20:43
              С настоящото "Неохим" АД уведомява, че считано от 20.08.2023г. работата на инсталацията за производство на амоняк е възобновена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

"Малко над 100 акции"... които после продадох...

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Започнах да продавам Декември и до края на Март излязох с всичко. Имах доста....

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Кога продаде?
                    Започнах да продавам Декември и до края на Март излязох с всичко. Имах доста....

Коментар

Да, очаквах даже и повече, но като видях ситиацоята с Гаргов и продадох
                      Кога продаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ха, ха, ха
                        не очакваше ли 100лв за акция? Беше ми писнало от драсканиците ти! Сега продал:-)))))))))))))))
                        Чакал вход!!!
                        Да, очаквах даже и повече, но като видях ситиацоята с Гаргов и продадох

Коментар

Писах няколко пъти за големия продавач тук и ми се смееха.... питах ги дали могат да поемат над 100 000 акции на Гаргов, но не получих отговор. Излязох над 45 лв. още зимата и чакам цени от около 20 лв. за нов вход!
                          Ха, ха, ха
                          не очакваше ли 100лв за акция? Беше ми писнало от драсканиците ти! Сега продал:-)))))))))))))))
                          Чакал вход!!!

Коментар

Писах няколко пъти за големия продавач тук и ми се смееха.... питах ги дали могат да поемат над 100 000 акции на Гаргов, но не получих отговор. Излязох над 45 лв. още зимата и чакам цени от около 20 лв. за нов вход!
                            Направих си сега труда да проверя и няма кой знае каква разлика. Същият е с продадени ок. 8300 акции за предходното тримесечие. Просто се чудех дали нямат някакви ограничения чехите да купуват директно от борсата. Някой долу беше споменал 60+ лв счетоводна цена на акция. Наистина ми е странно какво се случва тук.

Към 31.03
                            Еко Тех АД - 24.28 %
                            Евро Ферт АД - 24.03 %
                            Феборан ЕООД - 20.30 %
                            Даниел Руменов Гаргов - 4.14 %
                            УПФ Съгласие - 3.33 %
                            Неохим АД (обратно изкупени акции) - 2.58 %
                            Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт, Лихтенщайн - 2.56 %
                            ЗУПФ Алианц България - 2.46 %
                            УПФ ЦКБ Сила - 2.19 %
                            Други - 14.13 %

Към 26.07

Еко Тех АД - 24.28 %
                            Евро Ферт АД - 24.03 %
                            Феборан ЕООД - 20.30 %
                            Даниел Руменов Гаргов - 3.83 %
                            УПФ Съгласие - 3.33 %
                            Неохим АД (обратно изкупени акции) - 2.58 %
                            Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт, Лихтенщайн - 2.56 %
                            ЗУПФ Алианц България - 2.46 %
                            УПФ ЦКБ Сила - 2.19 %
                            Други - 14.44 %

Коментар

А не писа ли няколко пъти, че очакваш 60-70-80 лв на акция и междувременно тлъст дивидент?
                              Сега пък си излязъл зимата?! Ако изобщо и това е вярно.

Едни и същи номера и манипулации в тоя форум. Дано никой не ви се връзва на мурафетите.

Не знам доколко форумът се следи от КФН, че някои заслужавате яко жега зад врата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
                                Любопитен съм за мнението на всички пишещи тук за тази хартия. В петък отново падна като камък. Дали най-накрая някой от големите акционери няма да се възпозлва и да бутне цената нагоре като изкупи всички акции, които има на пазара. Опция две би била на никой от тях да не им дреме и да я оставят да пада още и още.

Коментар

Working...
                                X