Мичетата ши го идът.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнениеСлед една седмица ще има важна среща с топ представители на новия акционер.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
20:43
С настоящото "Неохим" АД уведомява, че считано от 20.08.2023г. работата на инсталацията за производство на амоняк е възобновена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Започнах да продавам Декември и до края на Март излязох с всичко. Имах доста....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Кога продаде?
Коментар
-
Да, очаквах даже и повече, но като видях ситиацоята с Гаргов и продадох
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ха, ха, ха
не очакваше ли 100лв за акция? Беше ми писнало от драсканиците ти! Сега продал:-)))))))))))))))
Чакал вход!!!
Коментар
-
Писах няколко пъти за големия продавач тук и ми се смееха.... питах ги дали могат да поемат над 100 000 акции на Гаргов, но не получих отговор. Излязох над 45 лв. още зимата и чакам цени от около 20 лв. за нов вход!
не очакваше ли 100лв за акция? Беше ми писнало от драсканиците ти! Сега продал:-)))))))))))))))
Чакал вход!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Писах няколко пъти за големия продавач тук и ми се смееха.... питах ги дали могат да поемат над 100 000 акции на Гаргов, но не получих отговор. Излязох над 45 лв. още зимата и чакам цени от около 20 лв. за нов вход!
Към 31.03
Еко Тех АД - 24.28 %
Евро Ферт АД - 24.03 %
Феборан ЕООД - 20.30 %
Даниел Руменов Гаргов - 4.14 %
УПФ Съгласие - 3.33 %
Неохим АД (обратно изкупени акции) - 2.58 %
Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт, Лихтенщайн - 2.56 %
ЗУПФ Алианц България - 2.46 %
УПФ ЦКБ Сила - 2.19 %
Други - 14.13 %
Към 26.07
Еко Тех АД - 24.28 %
Евро Ферт АД - 24.03 %
Феборан ЕООД - 20.30 %
Даниел Руменов Гаргов - 3.83 %
УПФ Съгласие - 3.33 %
Неохим АД (обратно изкупени акции) - 2.58 %
Агрофер Интернешънъл Естаблишмънт, Лихтенщайн - 2.56 %
ЗУПФ Алианц България - 2.46 %
УПФ ЦКБ Сила - 2.19 %
Други - 14.44 %
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сега пък си излязъл зимата?! Ако изобщо и това е вярно.
Едни и същи номера и манипулации в тоя форум. Дано никой не ви се връзва на мурафетите.
Не знам доколко форумът се следи от КФН, че някои заслужавате яко жега зад врата!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеЛюбопитен съм за мнението на всички пишещи тук за тази хартия. В петък отново падна като камък. Дали най-накрая някой от големите акционери няма да се възпозлва и да бутне цената нагоре като изкупи всички акции, които има на пазара. Опция две би била на никой от тях да не им дреме и да я оставят да пада още и още.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар