IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

уау цели 2% спрямо цената
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
      Рекорден дивидент !!!
      уау цели 2% спрямо цената
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
        Разочарован съм. Надявах се на 3 пъти по-голям.
        По - интересно е тук ли ще е дъното или на 55лв,дивидента никога не е бил определящ!

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
          Разочарован съм. Надявах се на 3 пъти по-голям.
          Разпределят само 12% от печалбата си. Хубаво е за развитието на компанията, не толкова хубаво за акционерите

Коментар

• Разочарован съм. Надявах се на 3 пъти по-голям.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Рекорден дивидент !!!

Коментар

• 1.3 лв дивидент ( от 0,8 предна година)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  ++ лоша работа.)))
                  Абе Бореалис за да си консолидира дяла, може и да не е толкова лоша. Може и да се готви някоя нова сделка тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
                    ....Общо взето черна дупка.
                    ++ лоша работа.)))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Австрийската компания придоби и останалите 60% във "Феборан", която е сред големите акционери в производителя на торове

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                        Който се порови за дистрибутори в тамошния район може лесно да ги открие, ясно че дистрибутора е на изхода, моя грешка. Ясно е, че и едно такова дружество не може да зарежда директно множеството си клиенти. Но като цяло, дружеството е много потайно, така да се каже. Ходил съм по събрания. Никога нищо не казват. Не искат да те разведат да разгледаш, въпреки, че си акционер. Все едно си в база за диаманти в Южна Африка братче или ще им откраднеш ноу хауто Да не говорим за докладите им, копи пейст, ала бала и нищо не казват. Общо взето черна дупка.
                        Логиката показва ,че големият дистрибутор трябва да е евро ферт АД,един от големите акционери там.

Коментар

• Който се порови за дистрибутори в тамошния район може лесно да ги открие, ясно че дистрибутора е на изхода, моя грешка. Ясно е, че и едно такова дружество не може да зарежда директно множеството си клиенти. Но като цяло, дружеството е много потайно, така да се каже. Ходил съм по събрания. Никога нищо не казват. Не искат да те разведат да разгледаш, въпреки, че си акционер. Все едно си в база за диаманти в Южна Африка братче или ще им откраднеш ноу хауто Да не говорим за докладите им, копи пейст, ала бала и нищо не казват. Общо взето черна дупка.
                          Last edited by johny-bravo; 27.04.2017, 23:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

По принцип високата цена на газта трябва да се отрази и на конкуренцията. Но това е в един идеален свят. В цената на суровината в България има много непазарни елементи, политика лобита и тн. Това води до предпоставки, газта да поскъпне повече отколкото газта в други страни на конкуренцията. Заради това, отчетите тук са много непредвидими, просто много външни фактори влияят. Друг момент е, е има един дистрибутор "на входа" и не се знае, големите в компанията къде им е нужно да налеят. Поради тези причини аз не пипам тък. Много непредвидима позиция.
                            Като си започнал кажи за този дистрибутор......защо на входа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

те мълтипълите се променят драстично от едно тримесечие до друго! Изчакай да видиш удара от цената на газта от 1-ви април в следващите няколко тримисечия и най-вероятно ще преразгледаш позицията си по-отношение на компанията!
                              По принцип високата цена на газта трябва да се отрази и на конкуренцията. Но това е в един идеален свят. В цената на суровината в България има много непазарни елементи, политика лобита и тн. Това води до предпоставки, газта да поскъпне повече отколкото газта в други страни на конкуренцията. Заради това, отчетите тук са много непредвидими, просто много външни фактори влияят. Друг момент е, е има един дистрибутор "на входа" и не се знае, големите в компанията къде им е нужно да налеят. Поради тези причини аз не пипам тък. Много непредвидима позиция.

Коментар

• Продажбите в България падат наполовина. Не знам дали има общо с договора за свободна търговия с Украйна. Но ако е така ни чака силна конкуренция на пазар, който беше почти монополен досега.

Коментар

Working...
                                X