Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеРекорден дивидент !!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеРазочарован съм. Надявах се на 3 пъти по-голям.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеРазочарован съм. Надявах се на 3 пъти по-голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++ лоша работа.)))Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКойто се порови за дистрибутори в тамошния район може лесно да ги открие, ясно че дистрибутора е на изхода, моя грешка. Ясно е, че и едно такова дружество не може да зарежда директно множеството си клиенти. Но като цяло, дружеството е много потайно, така да се каже. Ходил съм по събрания. Никога нищо не казват. Не искат да те разведат да разгледаш, въпреки, че си акционер. Все едно си в база за диаманти в Южна Африка братче или ще им откраднеш ноу хаутоДа не говорим за докладите им, копи пейст, ала бала и нищо не казват. Общо взето черна дупка.
Коментар
-
Който се порови за дистрибутори в тамошния район може лесно да ги открие, ясно че дистрибутора е на изхода, моя грешка. Ясно е, че и едно такова дружество не може да зарежда директно множеството си клиенти. Но като цяло, дружеството е много потайно, така да се каже. Ходил съм по събрания. Никога нищо не казват. Не искат да те разведат да разгледаш, въпреки, че си акционер. Все едно си в база за диаманти в Южна Африка братче или ще им откраднеш ноу хаутоДа не говорим за докладите им, копи пейст, ала бала и нищо не казват. Общо взето черна дупка.
Last edited by johny-bravo; 27.04.2017, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
По принцип високата цена на газта трябва да се отрази и на конкуренцията. Но това е в един идеален свят. В цената на суровината в България има много непазарни елементи, политика лобита и тн. Това води до предпоставки, газта да поскъпне повече отколкото газта в други страни на конкуренцията. Заради това, отчетите тук са много непредвидими, просто много външни фактори влияят. Друг момент е, е има един дистрибутор "на входа" и не се знае, големите в компанията къде им е нужно да налеят. Поради тези причини аз не пипам тък. Много непредвидима позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
те мълтипълите се променят драстично от едно тримесечие до друго! Изчакай да видиш удара от цената на газта от 1-ви април в следващите няколко тримисечия и най-вероятно ще преразгледаш позицията си по-отношение на компанията!
Коментар
Коментар