IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://ns.neochim.bg/index.php?page=...egory=1&id=862 догодина ще има увеличение на разходи за персонала

Коментар

• Аз възстанових днес докрай всичко продадено на 69. Не видях нещо по-сгодно да направя с кеша. Трябваше ми доста време сигурно щото съм катил и не купих нищо от бида,

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Какво не и харесвате на тая хартийка не знам. Според мен тази е най-подценената акцийка на нашата борсичка.
        Това не е препоръка, а само разсъждения.
        Напротив ,всички я харесват ама искат да купуват евтинко, но накрая както винаги става ще я гонят на баира!

Коментар

• Какво не и харесвате на тая хартийка не знам. Според мен тази е най-подценената акцийка на нашата борсичка.
          Това не е препоръка, а само разсъждения.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

Колко нагоре? Аз виждам следното :
            Разходи за суровини и материали : от 99 падат на 88 ....
            Ако може да говорим за понижение това е главно заради спада на продажбите в България,не толкова заради цената на газта!Иначе са платили със около 7,7 мил. повече за газ през второ трим. в сравнение с миналогодишното ,но май че и произведената продукцията им е повече !
            Last edited by спекуланта; 27.07.2017, 17:52.

Коментар

Виж в КЕВР как се е променяла цената. Ти гледаш шестмесечие спрямо шестмесечие а аз ти говоря само за второ тримесечие спрямо второ тримесечие.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                През второ тримесечие цената на газа беше доста нагоре спрямо първо 2017 и второ 2016 г.

Коментар

Що така падат приходите, а?
                  И цената на газчицата надолу а печалбицата намалява...?
                  През второ тримесечие цената на газа беше доста нагоре спрямо първо 2017 и второ 2016 г.

Коментар

• а , ма те останали направо без дълг бе.

Коментар

• Що така падат приходите, а?
                      И цената на газчицата надолу а печалбицата намалява...?
                      Last edited by VNM; 27.07.2017, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Тук се влива Йостеайхска кръв , дано да е за добро !

-".....Пухнер (Hubert Puchner), гражданин на Австрия, роден на 22.02.1954 г., в Щайрег (Steyregg), с паспорт..................... валиден до 19.02.2025 г., както и г-жа Мартина Михаела Аубергер (Martina Michaela Auberger), гражданин на Австрия, родена на 25.05.1970г. в Енс (Enns), с паспорт номер.........издаден на 19.09.2014г."
                        Кадри на Бореалис.
                        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Тук се влива Йостеайхска кръв , дано да е за добро !

-".....Пухнер (Hubert Puchner), гражданин на Австрия, роден на 22.02.1954 г., в Щайрег (Steyregg), с паспорт..................... валиден до 19.02.2025 г., както и г-жа Мартина Михаела Аубергер (Martina Michaela Auberger), гражданин на Австрия, родена на 25.05.1970г. в Енс (Enns), с паспорт номер.........издаден на 19.09.2014г."

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
                            1.3 лв дивидент ( от 0,8 предна година)
                            http://x3news.com/download/?id=358001

Коментар

• Да, намерих отговора който търсих !!!

-"Акционерен капитал – 2 654 358 лева Към 31.03.2017 г. регистрираният акционерен капитал на “НЕОХИМ” АД възлиза на 2 654 358 лв., разпределен в 2 654 358 обикновени поименни акции с право на глас с номинална стойност на акция 1 лв. Обратно изкупените собствени акции са 68 394 броя в размер на 3575 хил. лв., (31 декември 2016: 68394 бр. – 3575 х. лв.)."

Коментар

• А един колега каза , че никога са нямали програма за обратно изкупуване!
                                това е от кос-ан от-т за първо тр-е на 17г. ... прясно прясно
                                СОБСТВЕН КАПИТАЛ И ПАСИВИ
                                СОБСТВЕН КАПИТАЛ
                                Капитал, полагащ се на собствениците на дружеството-майка
                                Основен акционерен капитал 2 654 2 654
                                Обратно изкупени собствени акции (3 575) (3 575)
                                Резерви 265 265
                                Неразпределена печалба 112 630 97 188
                                Други компоненти на собствения капитал 6 491 5 469
                                118 465 102 001

Коментар

Working...
                                X