IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

те мълтипълите се променят драстично от едно тримесечие до друго! Изчакай да видиш удара от цената на газта от 1-ви април в следващите няколко тримисечия и най-вероятно ще преразгледаш позицията си по-отношение на компанията!
    Възможно е, ще видим. Работили са и при доста по-висока цена на газта.
    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
      Печалбата е по-малко - очаквано! Q1'16 беше рекордно (или около). И при тази печалба мултипълите са без конкуренция сред индустриалните, а и не само. Раздава и дивидент. Наистина, доволно!
      Доволно за момента ,но по слабо от миналогодишното тримесечие....
      Ама газта ....това доволно ли е...?
      За мен оценката е холт....
      Иначе си купувах и продавах през месец....

Коментар

Печалбата е по-малко - очаквано! Q1'16 беше рекордно (или около). И при тази печалба мултипълите са без конкуренция сред индустриалните, а и не само. Раздава и дивидент. Наистина, доволно!
        те мълтипълите се променят драстично от едно тримесечие до друго! Изчакай да видиш удара от цената на газта от 1-ви април в следващите няколко тримисечия и най-вероятно ще преразгледаш позицията си по-отношение на компанията!

Коментар

• Печалбата е по-малко - очаквано! Q1'16 беше рекордно (или около). И при тази печалба мултипълите са без конкуренция сред индустриалните, а и не само. Раздава и дивидент. Наистина, доволно!

Коментар

• Доволно )
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Тук следва философският въпрос- е ли добър този отчет, или не е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Хубаво е и до си знаеш отговора...
                Тук и при капачките няма да има много приятни моменти....ако не се оправят цените на газта ...
                Но на цени около 60 може и да купя малко ...
                малкото оптимисти са оценили акцията на малко над 60...
                Продавачите се увеличават всеки ден....това и ти го забеляза.

Не е препоръка...
                Ако е това то не смятам че ще даде кой знае какво отражение.....2012 година работиха при двойно по-висока цена от сегашната заедно с увеличението!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Тук на какво се дължи толкова сериозно предлагане..... повишението на природния газ ли .......и от ден на ден расте?
                  Хубаво е и до си знаеш отговора...
                  Тук и при капачките няма да има много приятни моменти....ако не се оправят цените на газта ...
                  Но на цени около 60 може и да купя малко ...
                  малкото оптимисти са оценили акцията на малко над 60...
                  Продавачите се увеличават всеки ден....това и ти го забеляза.

Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не следя позицията печалбата за 2015 не беше ли 12 милиона а за 2016 г- 28 м...
                    По памет....
                    Тук на какво се дължи толкова сериозно предлагане..... повишението на природния газ ли .......и от ден на ден расте?

Коментар

Какви са ви очакванията за дивидент за 2016? 2015 при 4 и нещо млн. печалба дадоха 80 стотинки бруто. При седем пъти повече, да очакваме ли над 5 лв. или пък защо да не видим и едни 10% дивидентна доходност спрямо цената в момента? Или съм изпаднал в дивидентен делириум?
                      Не следя позицията печалбата за 2015 не беше ли 12 милиона а за 2016 г- 28 м...
                      По памет....

Коментар

• Донорството тук започна след обявяване на силния отчет.......всъщност това се случи и след предния добър отчет но накрая си дойде на мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                          На мен предлагане не ми липсва;- със сигуност има основателна причина!
                          Капманец се натискаше да продава, а от тях са много редки грешките! Те обикновенно са изпреварващи, но винаги си има и донори!
                          Т.ч. - тейк,ит изи!!!

Коментар

• Какви са ви очакванията за дивидент за 2016? 2015 при 4 и нещо млн. печалба дадоха 80 стотинки бруто. При седем пъти повече, да очакваме ли над 5 лв. или пък защо да не видим и едни 10% дивидентна доходност спрямо цената в момента? Или съм изпаднал в дивидентен делириум?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=zRGeLQkWuYk

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Дай Боже, ама не е взможно за всички,))) Който разбира знае къде да се спира)))))))
                                А защо цената е двуцифрена ?
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X