Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеПечалбата е по-малко - очаквано! Q1'16 беше рекордно (или около). И при тази печалба мултипълите са без конкуренция сред индустриалните, а и не само. Раздава и дивидент. Наистина, доволно!
Ама газта ....това доволно ли е...?
За мен оценката е холт....
Иначе си купувах и продавах през месец....
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеПечалбата е по-малко - очаквано! Q1'16 беше рекордно (или около). И при тази печалба мултипълите са без конкуренция сред индустриалните, а и не само. Раздава и дивидент. Наистина, доволно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Хубаво е и до си знаеш отговора...
Тук и при капачките няма да има много приятни моменти....ако не се оправят цените на газта ...
Но на цени около 60 може и да купя малко ...
малкото оптимисти са оценили акцията на малко над 60...
Продавачите се увеличават всеки ден....това и ти го забеляза.
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Тук на какво се дължи толкова сериозно предлагане..... повишението на природния газ ли .......и от ден на ден расте?
Тук и при капачките няма да има много приятни моменти....ако не се оправят цените на газта ...
Но на цени около 60 може и да купя малко ...
малкото оптимисти са оценили акцията на малко над 60...
Продавачите се увеличават всеки ден....това и ти го забеляза.
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не следя позицията печалбата за 2015 не беше ли 12 милиона а за 2016 г- 28 м...
По памет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеКакви са ви очакванията за дивидент за 2016? 2015 при 4 и нещо млн. печалба дадоха 80 стотинки бруто. При седем пъти повече, да очакваме ли над 5 лв. или пък защо да не видим и едни 10% дивидентна доходност спрямо цената в момента? Или съм изпаднал в дивидентен делириум?
По памет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
Капманец се натискаше да продава, а от тях са много редки грешките! Те обикновенно са изпреварващи, но винаги си има и донори!
Т.ч. - тейк,ит изи!!!
Коментар
-
Какви са ви очакванията за дивидент за 2016? 2015 при 4 и нещо млн. печалба дадоха 80 стотинки бруто. При седем пъти повече, да очакваме ли над 5 лв. или пък защо да не видим и едни 10% дивидентна доходност спрямо цената в момента? Или съм изпаднал в дивидентен делириум?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДай Боже, ама не е взможно за всички,))) Който разбира знае къде да се спира)))))))
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
Коментар