Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Ами точно това пише, че ще финансира такива проекти, а те едва ли са много в България. Неохим имат такъв.
Ми не знам колко им трябват, а и сумата е за всички предприятия, пък и няма как да получат нищо преди края на 2022 - абе сложна работа, хел пък с гербава калинка начело
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ами точно това пише, че ще финансира такива проекти, а те едва ли са много в България. Неохим имат такъв.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
С шефче от герП и синдикати на хранилка на същата партия - мнооого силно ме съмнява. Апропо, планът го има, който иска, може да си го прочете и да си потърси в него какво пише. Мен ме интересува само метрото в София - то си е ок
Коментар
-
Според мен имат всички шансове да получат финансиране от Националния план за възстановяване и устойчивост по схемата за подпомагане на пилотни проекти за производство на зелен водород, което ще е много добро начало за трансформация на Неохим в модерно предприятие.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Хехе
Заиграването с политиката беше, за да си реализират икономическите интереси.
Почти са успели..
Та скоро ще разберем дали греда са уцелили или греда-гол са вкарали
И макар, че очаквам не лош отчет, ще ми се по скоро да е лош, за да понапълня още малко йовтинко
Разбира се, не препоръчвам нищо. Само си фантазирам..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИ моите очаквания клонят към същата цифра 20лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мисля, че за Q2 ще е 2-3 млн. + 10 млн. за Q1 ще стане 12-13 млн. за шестмесечието. До края на год. смятам ще върне до около 9-10 млн. заради плановия ремонт. Догодина дивидент поне 50 ст.
Ще си поръчвам още от същото и ще изчакам шефа за сметката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Хехе
Почти са успели..
И макар, че очаквам не лош отчет, ще ми се по скоро да е лош, за да понапълня още малко йовтинко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Според мен намаление.
И в изборите удариха греда за пореден път.
Почти са успели..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение
+ 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Според мен намаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКолеги, какъв отчет за Q2 очаквате? Увеличение или намаление на печалбата от Q1?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБай Грую няма да продаде в следващите 3 месеца, освен ако не качи над 50Last edited by top; 20.07.2021, 13:41.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар