Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Казах ви - включване на груйчо при страшен спад води почти сигурно до страшен ръст!!!
Радвайте се братя бикове, Завиждайте тъпаци, зарили раболепно главата в земята!!!
Слагайте още плюсове на груйчовци!Last edited by цар Калоян Великолепни; 29.04.2022, 10:41.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Май няма големи купувачи на тези нива поне за сега.
първо сигурност за газа после купувачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеИ аз да се присъединя към честиткатаНе знам ралито брутално ли е, ама печалбата е.
Наистина печалба за едно кю колкото маркет капа е явление, което мога да го видя само на БФБ. Някакви хипотези каква е тая съпротива в подножието на 60 лв. имате ли, колеги? Загората ли пак захлупи позицията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TRAPPER Разгледай мнениеНякои паднаха в капана вчера и загубиха много
Taзи акция трябва да се търгува над 300лв ако мениджмънта е коректен.
(не е препоръка)
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз да се присъединя към честиткатаНе знам ралито брутално ли е, ама печалбата е.
Наистина печалба за едно кю колкото маркет капа е явление, което мога да го видя само на БФБ. Някакви хипотези каква е тая съпротива в подножието на 60 лв. имате ли, колеги? Загората ли пак захлупи позицията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеЕ тия 64 млн. и най-големите оптимисти не сме ги очаквали.
- 1 like
Коментар
Коментар