IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Колеги, мислите ли че могат да направят 100+ милиона годишна печалба?
    Ти пък.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение

Ама печалбата е разликата между двете
      Имат месечен капацитет от около 65 000т. АН през студените месеци (лятото е с около 11% по-нисък)
      Март би трябвало да имат по над 600лв.печалба на тон
      Така е, просто идеята ми е че в момента твърде много се гледат разходите и цената на газта от съакционерите тук. При положение че в света има недостиг на тор заради братушките и почва да има бунтове в някои страни, сега е моментът Неохим да направи големите печалби

https://www.bloomberg.com/news/artic...ood-group-says
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        печалбата е голяма, но това по-скоро е еднократен ефект - вдигането на цените и суровините са били по-евтини. Затова няма и голямо увеличение на кеша. В бъдеще, ако суровините не са по-евтини и не дай си боже да има спад на готовата продукция, например евтин внос - тогава ще има счетоводни загуби
        Ти не знаеш, къде се намираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

сума ти пъти казвам да се гледат приходите вместо разходите
          Ама печалбата е разликата между двете
          Имат месечен капацитет от около 65 000т. АН през студените месеци (лятото е с около 11% по-нисък)
          Март би трябвало да имат по над 600лв.печалба на тон

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
            И аз да се присъединя към честитката Не знам ралито брутално ли е, ама печалбата е.

Наистина печалба за едно кю колкото маркет капа е явление, което мога да го видя само на БФБ. Някакви хипотези каква е тая съпротива в подножието на 60 лв. имате ли, колеги? Загората ли пак захлупи позицията?
            Не му харесват CDP рейтинга?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
              Колеги, мислите ли че могат да направят 100+ милиона годишна печалба?
              A не бе, "само малко"

Коментар

• печалбата е голяма, но това по-скоро е еднократен ефект - вдигането на цените и суровините са били по-евтини. Затова няма и голямо увеличение на кеша. В бъдеще, ако суровините не са по-евтини и не дай си боже да има спад на готовата продукция, например евтин внос - тогава ще има счетоводни загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Не знам защо големите акционери спят при тези резултати, като човека иска да се отърве от акциите си без пари. И Хим-фондовете и те имат доста тук, но ...
                  Хим фондовете имат доста кеш но не са много по даването на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    И да потретя, че цена от триста кинта на акция ще ме кара да се чувствам все още недоволен

А на 100 тука ли ще си или ...

Коментар

• https://m.dir.bg/business/pazari/bul...-za-mesets-may

За май ще има газ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Дакато не се изкърти пакета на големия продавач през Загора, цената все ще остава далеч зад фундамента.
                        Но така е на БФБ.. няма какво да се оплакваме.. търсим начина да се възползваме.. накрая винаги си заслужава
                        Не знам защо големите акционери спят при тези резултати, като човека иска да се отърве от акциите си без пари. И Хим-фондовете и те имат доста тук, но ...
                        Last edited by dex; 29.04.2022, 10:52.

Коментар

• И да потретя, че цена от триста кинта на акция ще ме кара да се чувствам все още недоволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

сума ти пъти казвам да се гледат приходите вместо разходите

Ооо даа, това го казвах и показвах с примери на абс преди месеци,- но той съвсем скоро отново се прояви с недоверие и скептицизъм към компанията и предстоящите и резултати!
                            За това е и пазара ,- да ни показва кой крив, кой печеливш

Коментар

• Дакато не се изкърти пакета на големия продавач през Загора, цената все ще остава далеч зад фундамента.
                              Но така е на БФБ.. няма какво да се оплакваме.. търсим начина да се възползваме.. накрая винаги си заслужава

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                                И аз да се присъединя към честитката Не знам ралито брутално ли е, ама печалбата е.

Наистина печалба за едно кю колкото маркет капа е явление, което мога да го видя само на БФБ. Някакви хипотези каква е тая съпротива в подножието на 60 лв. имате ли, колеги? Загората ли пак захлупи позицията?
                                Моята теория е, че може Гаргов да продава. Значи януари взе 5.12%, на 15 март падна на 4.98% и според отчета е вече на 4.71%
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X