Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Инта, моят скептицизъм към Нео си е все такъв и той е от ОСА 2021, на което присъствах.
Иначе, както неведнъж съм заявявал, радвам се и не злорадствам към успехи на колеги.
Не мога да не се съглася и че 60 млн за Q1 т.г си е феноменално.
Дано и дивидента, който беше 0.4 лв мин год тази е поне х 10. Така ще е по честно..
А дали съм печеливш- не ме мисли:). В пъти съм над теб..
Здраве и успехи!
Дааа, задълбахме,- а ставаше въпрос само за тук и сега(включваше последни 4-5 месеца)!
Извини ме за което!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
съмнявам се, че ще се запази, Русия и Беларус ще произвеждат много по-евтини торове от останалите и те ще навлизат на пазарите и ще увеличават пазарния си дял ... това е само прогнозаМоже да има в един момент - купени скъпи суровини и евтина продукция на загуба
https://economictimes.indiatimes.com...w/91115376.cms
Then there’s fertilizer. Modern fertilizer production is energy-intensive, and before the war, Russia was the world’s largest exporter; but Russia has now suspended those exports. Yet, it isn’t just Russia. As a new analysis by Chad Bown and Yilin Wang of the Peterson Institute for International Economics points out, China — another major fertilizer producer — cut off much of its exports last year, again in an apparent attempt to keep domestic prices down. And, as they point out, such export bans are if anything a bigger issue than the tit-for-tat tariff hikes of the U.S.-China trade war.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега ще изкупим на безценица артиите на спекулантчетата, купили оня ден и търсещи моментна печалба и после цената в космоса.Last edited by Три без коз; 29.04.2022, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
съмнявам се, че ще се запази, Русия и Беларус ще произвеждат много по-евтини торове от останалите и те ще навлизат на пазарите и ще увеличават пазарния си дял ... това е само прогнозаМоже да има в един момент - купени скъпи суровини и евтина продукция на загуба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TRAPPER Разгледай мнение
Тази година спокойно може да дадат дивидент 2 пъти при тази печалба.
Вчера беше 45 днес е 56 лв !!! Дивидент Може за догодина
Сега да купуват газ и да го преобръщат мощно в евраци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеАко пазарът на готовата продукция се запази такъв, дори и при 30% по скъп газ могат да изкарват по минимум 20 млн. през активните тримесечия. Отделно февруари емисиите бяха на косъм от 100 евро, сега се постабилизираха на около 80.Може да има в един момент - купени скъпи суровини и евтина продукция на загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Дивидентът тук изобщо няма нужда да се споменава
Не е накакъв смотан адсиц все пак а дружестов работещо, мащина за кеш и не с някакви мижави %ти като адсиците със затихващи функции
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Инта, моят скептицизъм към Нео си е все такъв и той е от ОСА 2021, на което присъствах.
Иначе, както неведнъж съм заявявал, радвам се и не злорадствам към успехи на колеги.
Дано и дивидента, който беше 0.4 лв мин год тази е поне х 10. Така ще е по честно..
А дали съм печеливш- не ме мисли. В пъти съм над теб..
Здраве и успехи!
Не е накакъв смотан адсиц все пак, а дружесто работещо - машина за кеш и не с някакви мижави %ти като при адсиците със затихващи функцииLast edited by Балониада; 29.04.2022, 11:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ооо даа, това го казвах и показвах с примери на абс преди месеци,- но той съвсем скоро отново се прояви с недоверие и скептицизъм към компанията и предстоящите и резултати!
За това е и пазара ,- да ни показва кой крив, кой печеливш
А дали съм печеливш- не ме мисли. В пъти съм над теб..
Здраве и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКолеги, мислите ли че могат да направят 100+ милиона годишна печалба?
Не е препоръка за покупка или продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепечалбата е голяма, но това по-скоро е еднократен ефект - вдигането на цените и суровините са били по-евтини. Затова няма и голямо увеличение на кеша. В бъдеще, ако суровините не са по-евтини и не дай си боже да има спад на готовата продукция, например евтин внос - тогава ще има счетоводни загуби
- 1 like
Коментар
Коментар