Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Че няма да фалира, защото Бойко е казал, е ясно
Но че цялата печалба от 75млн лв няма да остане такава за годишния отчет, също е ясно
но че КФН ще се самосезира по ЗАКОНА СРЕЩУ ПАЗАРНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ за твърденията на ББ
- сигурен съм!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЩом ББ казва, че Нео ще фалира- така ще е !
Някой да е чул някога неистина от ББ??
Но че цялата печалба от 75млн лв няма да остане такава за годишния отчет, също е ясно
- 1 like
Коментар
-
В. ПАНЕВ
И новина от днес за "масовите уволнения" в Неохим. Проверка на Главна инспекция по труда показва, че част от 61те освободени души са излезли в пенсия. Други са имали срочен договор да свършат точно определена работа. И само два случая на прекратени трудови договори по взаимно съгласие.
Да обобщим. 75 млн. лева печалба за първото шестмесечие, излиза всяко лято в ремонт, освобождава двама души и от това Бойко Борисов прави предизборен скандал с планетарни размери. А всъщност промотира кандидатската кампания на собственика на завода. И своята собствена. Че никога не лъже. Май за ден е изрекъл повече лъжи от нормален човек за цял живот.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеС пожелание за прекратяване на кандидатурата на ГРОБ за управление и оправдания от един СЪВСЕМ НЕЗАВИСИМ РАБОТОДАТЕЛ!!![/U][/B]
Виновниците за катастрофата са други.Пълен Провал,създателя им Фуражков,манипулираните машини и накрая шимпназета им избиратели !
Друго..на матряла памета е къса,но да кажа,че за шеф на Българгаз беше спуснат парашутист миналата година, човек който е бил шеф на такава посредническа фирма.Ела Кумчо ме изяж ! Назначен от Пълен Провал !!! После защо цените били +30% ,а не 4 пъти по-евтини както Ку*чо и Кокорчо твърдяха
Ето и от днес .Не на Герб,а отново благодарение на горните 4 групи и най-вече на Пълен Провал
Годишната инфлация е вече 17,3%
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12293533Last edited by petrg5s; 16.08.2022, 15:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Разбира се, че е планиран ГПР.
Въпросът е колко ще продъжи.
Не малко, мисля аз.
п.п Днес газта на TTF е 236 Евро. All ime high...
Капиш?
Почти 50 млн. печалба за Н1 и 45млн. за цялата 2008
Последвани от - 8млн.за първо шестмесечие на 2009г
Могат да почакат няколко години, ако това достигне до комерсиализация:
https://3e-news.net/bg/a/view/35536/...-na-prah:cool:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
Космонавт със сигурност не си, но братовчед на Делян Д.)) и много ме кефиш как инвестираш в нещо за което имаш хабер колкото имаш хабер от квантова физика. Гледай си ратийките, продавай, купувай и се радвай. Информацията не е за мозъка на всеки - понякога идва вповече. Не знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК
))
Чудя се що им се връзваш на празноглавите герберастки тролове да им отговаряш?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеОфициално на сайта на НЕОХИМ - дружеството е в годишен планов ремонт от началото на Август:
https://www.neochim.bg/%d0%bd%d0%b5%...2%d0%b5%d0%bd/
Въпросът е колко ще продъжи.
Не малко, мисля аз.
п.п Днес газта на TTF е 236 Евро. All ime high...
Капиш?
Коментар
-
Н.СТОЯНОВ
Бившият премиер Бойко Борисов очевидно настъпи котката по най-милиционерския начин.
С изказването си, че Неохим ще фалира заради скъпия газ, Баце успешно успя да наруши ЗПМСПЗФИ, който изрично забранява разгласяването на пазарни данни за борсово търгувани предприятия, каквото несъмнено е Неохим.
Припомням, че по същия закон беше глобен Капитал .
Сега топката е в неговите калинки от ГЕРБ, които, под радара на общественото мнение, управляват комисията.
Ако и сега си замълчат, както се случи с "Градус", това означава, че българският капиталов пазар не само е пробит, а и всеки олигофрен може да се гаври с парите на хиляди вложители в акции на български предприятия.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеНе знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК))
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Той е "вещ" ,колкото и ти си "вещ" ,колкото и аз съм космонавт
"Вещия" послъгва съвсем преднамерено,което може да заинтересува едни комисии,защото твърди неистини и откровени лъжи !)) и много ме кефиш как инвестираш в нещо за което имаш хабер колкото имаш хабер от квантова физика. Гледай си ратийките, продавай, купувай и се радвай. Информацията не е за мозъка на всеки - понякога идва вповече. Не знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК
))
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар