IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Нямам идея дали ще остане или не някаква печалба за годинишния отчет,
    но че КФН ще се самосезира по ЗАКОНА СРЕЩУ ПАЗАРНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ за твърденията на ББ
    - сигурен съм!

Адвокатът му ще пледира "невменяемост"

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Че няма да фалира, защото Бойко е казал, е ясно
      Но че цялата печалба от 75млн лв няма да остане такава за годишния отчет, също е ясно
      Нямам идея дали ще остане или не някаква печалба за годинишния отчет,
      но че КФН ще се самосезира по ЗАКОНА СРЕЩУ ПАЗАРНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ за твърденията на ББ
      - сигурен съм!

Коментар

• Определено! Даже още Q-3 ще се увеличи! Няма да има разходи за природен газ, а ще има приходи от продажби на складирана продукция /незавършено производство/.......

Коментар

Щом ББ казва, че Нео ще фалира- така ще е !
          Някой да е чул някога неистина от ББ??
          Че няма да фалира, защото Бойко е казал, е ясно
          Но че цялата печалба от 75млн лв няма да остане такава за годишния отчет, също е ясно

Коментар

• Щом ББ казва, че Нео ще фалира- така ще е !
            Някой да е чул някога неистина от ББ??

Коментар

• Сега всички национални медии, които оня ден се състезаваха да обявяват фалита на Неохим трябва да излязат с опровержение и да обявят, че изречените от тиквата приказки са манипулация и лъжа

Коментар

• В. ПАНЕВ

И новина от днес за "масовите уволнения" в Неохим. Проверка на Главна инспекция по труда показва, че част от 61те освободени души са излезли в пенсия. Други са имали срочен договор да свършат точно определена работа. И само два случая на прекратени трудови договори по взаимно съгласие.

Да обобщим. 75 млн. лева печалба за първото шестмесечие, излиза всяко лято в ремонт, освобождава двама души и от това Бойко Борисов прави предизборен скандал с планетарни размери. А всъщност промотира кандидатската кампания на собственика на завода. И своята собствена. Че никога не лъже. Май за ден е изрекъл повече лъжи от нормален човек за цял живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  С пожелание за прекратяване на кандидатурата на ГРОБ за управление и оправдания от един СЪВСЕМ НЕЗАВИСИМ РАБОТОДАТЕЛ!!![/U][/B]
                  Ти може да имаш старческа деменция не знам,но Герб не управлява от 2 години !

Виновниците за катастрофата са други.Пълен Провал,създателя им Фуражков,манипулираните машини и накрая шимпназета им избиратели !

Друго..на матряла памета е къса,но да кажа,че за шеф на Българгаз беше спуснат парашутист миналата година, човек който е бил шеф на такава посредническа фирма. Ела Кумчо ме изяж ! Назначен от Пълен Провал !!! После защо цените били +30% ,а не 4 пъти по-евтини както Ку*чо и Кокорчо твърдяха

Ето и от днес .Не на Герб,а отново благодарение на горните 4 групи и най-вече на Пълен Провал

Годишната инфлация е вече 17,3%

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12293533
                  Last edited by petrg5s; 16.08.2022, 15:44.

Коментар

Разбира се, че е планиран ГПР.
                    Въпросът е колко ще продъжи.
                    Не малко, мисля аз.

п.п Днес газта на TTF е 236 Евро. All ime high...
                    Капиш?
                    Римейк на 2008 - 2009 ?
                    Почти 50 млн. печалба за Н1 и 45млн. за цялата 2008
                    Последвани от - 8млн.за първо шестмесечие на 2009г

Могат да почакат няколко години, ако това достигне до комерсиализация:
                    https://3e-news.net/bg/a/view/35536/...-na-prah:cool:

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение

Космонавт със сигурност не си, но братовчед на Делян Д. )) и много ме кефиш как инвестираш в нещо за което имаш хабер колкото имаш хабер от квантова физика. Гледай си ратийките, продавай, купувай и се радвай. Информацията не е за мозъка на всеки - понякога идва вповече. Не знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК ))
                      Умен човек си.
                      Чудя се що им се връзваш на празноглавите герберастки тролове да им отговаряш?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                        Официално на сайта на НЕОХИМ - дружеството е в годишен планов ремонт от началото на Август:
                        https://www.neochim.bg/%d0%bd%d0%b5%...2%d0%b5%d0%bd/
                        Разбира се, че е планиран ГПР.
                        Въпросът е колко ще продъжи.
                        Не малко, мисля аз.

п.п Днес газта на TTF е 236 Евро. All ime high...
                        Капиш?

Коментар

• Н.СТОЯНОВ

Бившият премиер Бойко Борисов очевидно настъпи котката по най-милиционерския начин.

С изказването си, че Неохим ще фалира заради скъпия газ, Баце успешно успя да наруши ЗПМСПЗФИ, който изрично забранява разгласяването на пазарни данни за борсово търгувани предприятия, каквото несъмнено е Неохим.

Припомням, че по същия закон беше глобен Капитал .

Сега топката е в неговите калинки от ГЕРБ, които, под радара на общественото мнение, управляват комисията.

Ако и сега си замълчат, както се случи с "Градус", това означава, че българският капиталов пазар не само е пробит, а и всеки олигофрен може да се гаври с парите на хиляди вложители в акции на български предприятия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
                            Не знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК ))
                            Ще разбереш много лесно какви,но тогава хич няма да ти е до шеги

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Той е "вещ" ,колкото и ти си "вещ" ,колкото и аз съм космонавт

"Вещия" послъгва съвсем преднамерено,което може да заинтересува едни комисии,защото твърди неистини и откровени лъжи !
                              Космонавт със сигурност не си, но братовчед на Делян Д. )) и много ме кефиш как инвестираш в нещо за което имаш хабер колкото имаш хабер от квантова физика. Гледай си ратийките, продавай, купувай и се радвай. Информацията не е за мозъка на всеки - понякога идва вповече. Не знам какви комисии са ти в главата също, може би ТЕЛК ))

Коментар

Working...
                              X