If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Останал съм неразбран, факт е че дейноста е добре, но въпроса е дали ще спомогнат с някоя подобна поръчка или целта е да се доберат до печалбата и влезлия кеш
Ами и в двата случая, за които се опасяваш, ефекта за акционерите ще е положителен, според мен
Търся мнение как ще се отрази влизането на CHIM в УС, дали ще започнат само финансови врътки или ще подсилят основната дейност, която и се справя и сега?
Олум, тя основната дейност е толкова засилена, че няма друго дружество с по-засилена дейност, ти искаш още да се засилва.
Нека се запази все така, пак сме доволни Нека пък и пазара да се засили....
Не виждаш ли, че имаме повече печалба и от банки, притежаващи активи от над милиард и половина
Останал съм неразбран, факт е че дейноста е добре, но въпроса е дали ще спомогнат с някоя подобна поръчка или целта е да се доберат до печалбата и влезлия кеш
Търся мнение как ще се отрази влизането на CHIM в УС, дали ще започнат само финансови врътки или ще подсилят основната дейност, която и се справя и сега?
Олум, тя основната дейност е толкова засилена, че няма друго дружество с по-засилена дейност, ти искаш още да се засилва.
Нека се запази все така, пак сме доволни Нека пък и пазара да се засили....
Не виждаш ли, че имаме повече печалба и от банки, притежаващи активи от над милиард и половина
Всички са се вторачили в увеличението на продажбите,ама чак в годишния отчет ще се види колко в действителност са се увеличили продажбите(производството) в натурални показатели,щото сега виждаме в левове,а то може да се дължи най вероятно на намалената отстъпка,която се дава на Евро ферт(нали не забравяте,че Неохим не продава директно на потребителите,а чрез фирмата на Димитър Димитров-вече не единствения управител).
Струва ми се,че именно смяната на властта и предстоящото влизане на CHIM в УС е причина за показваните добри резултати,това се потвърждава и от увеличението на вземанията и намаление на задълженията.
А иначе тази година престоя за ремонт ще е кратък .
алелуя бе Франки, най-после да те чуем, че си жив и здрав! А Мечките виждаш как се престарават с 2 лв надолу при някакви 30-40 броики... как се улавят такива мечи стъпки от висшия пилотаж тежко ни
бутайте, бутайте мечки, ние с бате ви Франки, много ви се радваме /нали не греша Франк?/
/не е и не може да бъде препоръка/
Aleluq Vetre, .... Bqh malko na pochivka, ama hvurlqh po edin begul pogled na nestata ....
Хе-хе, Ветре, верно е че прогнозите не са това което бяха Ама и пазара сега не е това което беше
Дали ни харесва или не, 2008 е годината на спекулантите и на късите а не на инвеститорите
Иначе винаги съм бил искрен в пожеланията си за успех на всички участници
Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Valuator, ти гледай само да не увиснеш от 75. т.е. докато можеш ползвай се от прогнозата понеже както стана дума, и прогнозите не са това което беха
нема да скромнича прекалено, тука под 1оо е интересно щото както казваш Valuator, и г-н Колчева също беше споменал некъде, че е добре да видиме и есенните доходности ама тя и есента току виж ни изненадала ей го - края на август деня намалявал с цел час спрямо началото на Август а тези въртележки за по 3-4 дни мисля да ги оставя за майсторите на късите игри, тва е убаво, не е лошо - нека има ликвидност, нека се поликвидират нещата
Според мен зада си определим сегашния таргет е най добре да ползваме анализ от 30,12,2007 Този отчет(последния ) промени според мен модела на корекцията .И аз очквам поне 10 лв над оптимистичната прогноза на Делтата .Времето ще покаже
Горното не е препоръка за покупко продажба на акции
Хихихи и аз съм така-имам си ама и чакам от доле.Аз на 85 си продадох полувината -пак квото сабя покаже. Жив и здрав да си Ветре че бая време те нямаше.Късмет ти желая.
Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Стояне, ако знаеш колко ми се иска да стане под 70, ако може и под 60, нема да си крива душата брате - това ми се иска.
вари го - печи го - спекуланта и насън да го бутнеш че ти каже къде купува и на колко
Браво на Делтата, но защо толкова скъпо са го изкрали ?
/никаква препоръка!/
Стояне, ако знаеш колко ми се иска да стане под 70, ако може и под 60, нема да си крива душата брате - това ми се иска.
вари го - печи го - спекуланта и насън да го бутнеш че ти каже къде купува и на колко Поздравления за Делтата, но защо толкова скъпо са го изкарали ?
/никаква препоръка!/
както и да е - приятен укинед на всички компании, живи и здрави да сме, че да можем и да сметаме
Ветре Неохима е екстра но просто пазара е такъв че ще има и надолу.Това е едно анализче на Делтата.Всеки да го приема както иска.
3NB / NEOH Към 30.06
(хил.лв) 2008 2007 %
Приходи от продажби 180537 128702 40.28%
Нетен фин. резултат 39038 8089 382.61%
EPS 14.71 3.05 382.61%
ROE 33.36% 10.20% 227.06%
D/Е 0.36 0.73 -51.14%
Разходи за дейността 140052 119970 16.74%
Общо активи 158759 137207 15.71%
Собствен капитал 117004 79293 47.56%
Общо дълг 41755 57914 -27.90%
Дългоср. инвестиции 4160 4160 0.00%
Текущи вземания 26415 8451 212.57%
Текущи задължения 23227 39705 -41.50%
Пари и еквиваленти 720 1811 -60.24%
Общ теоретичен ефект позитивен
Цена Тегло
Таргет 1 (оптимистичен) 85.00 0.90 76.50
Таргет 2 (песимистичен) 77.00 0.10 7.70
Теоретична цена 84.20
Valuator, ти гледай само да не увиснеш от 75. т.е. докато можеш ползвай се от прогнозата понеже както стана дума, и прогнозите не са това което беха
нема да скромнича прекалено, тука си е интересно щото както казваш Valuator, и г-н Колчева също беше споменал некъде, че е добре да видиме и есенните доходности ама тя и есента току виж ни изненадала ей го - края на август деня намалявал с цел час спрямо началото на Август а тези въртележки за по 3-4 дни мисля да ги оставя за майсторите на късите игри, тва е убаво, не е лошо - нека има ликвидност, нека се поликвидират нещата
Първоначално изпратено от franky4fingers
Ima oste hlebec v NEOHimcheto ...
алелуя бе Франки, най-после да те чуем, че си жив и здрав! А Мечките виждаш как се престарават с 2 лв надолу при някакви 30-40 броики... как се улавят такива мечи стъпки от висшия пилотаж тежко ни
бутайте, бутайте мечки, ние с бате ви Франки, много ви се радваме /нали не греша Франк?/
/не е и не може да бъде препоръка/
Коментар