Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Pip master
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Аз пък, по някои мои позиции на БФБ - добавих ;-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Аз пък, по някои мои позиции на БФБ - добавих ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеИзлизат от бърлогите: Паркът за мечки в Белица отваря на 14 април | Actualno.com Тук даже вършеят здраво!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Излизат от бърлогите: Паркът за мечки в Белица отваря на 14 април | Actualno.com Тук даже вършеят здраво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
няма паника, просто има избили колове по други позиции на запад, затова продават и тук. Не е че конкретно имат протеснение за тук, а просто продават това, което е паднало най-малко/качило се е най-много. Нищо лично, просто така действа мозАка на трейдъра
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнение
Видяла жабата, че коня го подковават и тя вдигнала крака да сложи подкова. Не разбирам каква е тази паника, при положение, че годишният износ на България към САЩ е малко над 1 милиард, което е около 2,5 процента от целия износ на страната. Да не говорим, че има и спад на някои акции, чиито пазари са само на територията на България. За двойно листнатите акции, като Шели, е нормално да има влияние от немския пазар, но за другите??? Но пазарът е такъв, какъвто е - в крайна сметка и това ще мине. А междувременно някои хора ще направят пари от страховете на другите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеНай-накрая да се случи нещо и на нашата сергийкаLast edited by m_nedev; 04.04.2025, 15:13.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, класика, а като се има из на в пред и зад вид, че
и нещата си идват на мястото, нали? Добавяме и:
Абе готина история - удивен съм как колегите могат да се радват на въпросния, но пък те си обичат авторитетите и преклонението към тях. Вси4ко е то4но!
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар