Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВие се ебавате със Скоти, но той вече сигурно е направил 5% от капитала.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Дали? Винаги се хвали в неговия гаменско-неграмотен стил, а сега мълчиНИщо де, поне с астропрогнозите му върза
Здравко, всеки сам си преценЯ - рано или късно аз винаги съм прав - Mark my wordsА че някога може да познаеш нещо винаги има такава вероятност !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
Предполагам Скоти тихичко си пазарува на около 1.60 лв.НИщо де, поне с астропрогнозите му върза
Здравко, всеки сам си преценЯ - рано или късно аз винаги съм прав - Mark my wordsNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ясно, освождава кеш от Епъл, за да прави враждебно изкупуване на китайския реМбрандировач, ама г-н Митко е от стара астропрогноза хороскоп, та няма да му се вържеА може и дрончето да купи, току-виж политнало. Абе, къде е Скоти Пипончето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
А пък аз да попитам къде се загуби Рибаря?? Щото когато цената говори, най-добре да се мълчи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
А пък аз да попитам къде се загуби Рибаря?? Щото когато цената говори, най-добре да се мълчиНаистина е интересно къде са и двамата - апропо,винаги много ме е дразнило многоникието, но все пак не е забранено, а дори и Мариан (докато беше фактор) усърдно го използваше
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ясно, освождава кеш от Епъл, за да прави враждебно изкупуване на китайския реМбрандировач, ама г-н Митко е от стара астропрогноза хороскоп, та няма да му се вържеА може и дрончето да купи, току-виж политнало. Абе, къде е Скоти Пипончето?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ние търсим стратегически партньор, а не някакъв дърт спекулант. Освен това не сме жусуи, а той е дърто жусуи, пък и Ванс го рече - there is a new sheriff in town, т.е. не става, не е надежденЕй ся ви е шансът да отправите една оферта за враждебно изкупуване на АмазонЯ, всъщност за тях не може, те са с новата власт, ама поне на Епъля - ми кво, и вие сте китайски ребрандировач, и те са такъв, а и пари бол, най-много да питнете 2-3% от мажовците на немските балъци и сте готови. само да не стане другата аналогия - с брадатите момчета от дрончето и брадатият г-н Митко с астропрогнозите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Не бе Груец, щял да купува Синерджито ама не е сигурен дали ще му стигнат парите !Ей ся ви е шансът да отправите една оферта за враждебно изкупуване на АмазонЯ, всъщност за тях не може, те са с новата власт, ама поне на Епъля - ми кво, и вие сте китайски ребрандировач, и те са такъв, а и пари бол, най-много да питнете 2-3% от мажовците на немските балъци и сте готови. само да не стане другата аналогия - с брадатите момчета от дрончето и брадатият г-н Митко с астропрогнозите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеА може и дрончето да купи, току-виж политнало. Абе, къде е Скоти Пипончето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеБъфет може да се готви за умирачка, знае ли се !
Коментар
Коментар