IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    това не трябва ли да е положителна новина или греша? Дори и на пазар като нашия, едва ли ще успеят да изкарат, че акциите на БИмоти са по-скъпи от тези на Булстрад при сливането
    знае ли се...
    Аз ако бях акционер тук щях да съм бесен на ръководния екип. Другото ЗД листнато на БФБ отнесе много критики, а тези 'юнаци' се представят доста зле напоследък. Да не забравяме и договорите с брокерите...

не е препоръка
    гледам мача отстрани
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      предстои сливане с БГ имоти

при незнайно какви условия
      това не трябва ли да е положителна новина или греша? Дори и на пазар като нашия, едва ли ще успеят да изкарат, че акциите на БИмоти са по-скъпи от тези на Булстрад при сливането
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• предстои сливане с БГ имоти

при незнайно какви условия
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ами честито - на 20 кинта си е супер инвестиция, ако няма някакъв проблем, та затова и питам - какъв проблема тук, че да се изсипе до 20 кинта? Не го следя това дружество, ама едно време беше в топ акциите и принципно ми е интересно...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• А, хапнах, Груев, хапнах добре! Малко неочаквано, иначе щях и по-добре да съм подготвен

Коментар

• Момци, какво става с тоз булстрад бре, да не е фалиргал, че е на 20 кинта. Само преди 4 години беше на 400 кинта и се правиха прогнози за 700, щото нали там дзи-то за едни пари го шитнали, а флагмана трябва и премия за първо място да има и т.н. и т.н.

Та какво стана, че не закусвахте тук, защо е този срив бахти, едва 43 милки капитализация, ужас

Коментар

• Браво! Много приятна изненада! Излизаме на печалба!

41 000 лв/ спрямо загуба от 5 303 000 за предходната година
                Също загубата от 1 550 000 за предходното тримесечие е стопена!

Антикризисната програма очевидно започва да дава своите резултати!

Предстои най-силното за компанията четвърто тримесечие!

Поздравления за мениджмънта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Крум Савов Разгледай мнение
                  "Империята Булстрад" съвсем се сгъбяса Нещо бая загуби взеха да трупкат и хич не е добре това!

Ако бях на мястото на мажоритаря в момента с над 97% притежание, веднага правя търгово на 30 - 35 лева, squeeze out и прибирам акциите на дребосъците! След две-три години им правя едно SPO за 10% от капитала на минимум 200 лева и съм сигурен, че направо ще се избият!
                  Добре че чорбаджията е австриец! И то най-титулования в бранша! Тоест подобна ганьовщина не му е присъща! Още повече пък за 3% фрий флоут!
                  Да не говорим, че все пак публичния статут му дава и готин потенциален екзит ...

Коментар

"Империята Булстрад" съвсем се сгъбяса Нещо бая загуби взеха да трупкат и хич не е добре това!

Ако бях на мястото на мажоритаря в момента с над 97% притежание, веднага правя търгово на 30 - 35 лева, squeeze out и прибирам акциите на дребосъците! След две-три години им правя едно SPO за 10% от капитала на минимум 200 лева и съм сигурен, че направо ще се избият!
                    направи ли подобна глупост...не след 5 ами и след 10 години няма да има на кой да си пласира акциите.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ти пък нищо не каза, VIG да нямат 1 млн. евро?!? А и на най-големият застраховател в БГ не вярвам да му се случи каквото и да е

Коментар

Аз обаче не съм сигурен мажоритаря дали има да извади тези пари за обратното изкупуване и дали след две-три години застрахователя ще съществува и ще е същата структура.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• "Империята Булстрад" съвсем се сгъбяса Нещо бая загуби взеха да трупкат и хич не е добре това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                            Абе какво става тук? Къде се изгубиха мече цвети и Пепи? Мечи_Цвети ми говореше за някакви висоти по тази позиция преди години .

Здравей Мече_Цвети
                            Здравей и на теб Tradanza,
                            До тук ли опряхме за да оправим борсата ..
                            БСТР е лидер в застраховането при добър пазарен дял и правителство което иска да цака бранша... Пак прехвърлиха акциите на еврейте и е момент за размисъл ...?
                            Поздрави!

Коментар

• Абе какво става тук? Къде се изгубиха мече цвети и Пепи? Мечи_Цвети ми говореше за някакви висоти по тази позиция преди години .

Здравей Мече_Цвети

Коментар

• Тия хубавци публикуваха ли отчета и къде по принцип го правят - щото не го намирам.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X