IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво става с империята, даже днес и тя е напред с матряла
    Булстрад Виена иншурънс груп АД + 9,91 %

Коментар

• meche_cveti?

Коментар

• Да, а единственото лошо - че няма търговия

Коментар

• Това тук излязло на печалба даже, да му се ненадяваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Тук няма ли да има някое раздвижване най-накрая!
            клони към 10 лв.

Коментар

• Тук няма ли да има някое раздвижване най-накрая!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Батя, наистина е така! Евроинс изглежда в доста по-добра позиция от гледна точка на коефициентите, затова и аз имам доста голям % от портфейла си там . Както съм написал, Булстрад ми е за цвят, но водещият застраховател в БГ да струва 30млн. лева е просто нелогично и нереално и то със основен собственик компания от ранга на ВИГ. То свободен кеш нямам, а и като гледам борсата май повече от 90% от участващите са като мен, но нищо не пречи да отделям малко от текущите доходи и да си "скубвам" някоя и друга акция от време на време. Все пак тези ми инвестиции отиват във фонд "висше образование" на децата, така че имам доста, доста време да почакам махалото да се отмести в другата посока.... А то рано или късно ще се отмести натам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu Разгледай мнение
                  15 лева?!? Луда история..... Взех малко да има за цвят в портфейла Ако продължат да натискат ще си взема още малко. Винаги съм симпатизирал на водещия застраховател в БГ и от една страна се радвам, че мога да си купя на 15 лева, но от друга ми се реве до каква съсипия се докара родната ни борсичка. Не криза, не спад, ами направо истинско клане.............
                  Въпреки срива, по фундаментални коефициенти май Евроинса идва по-изгоден...
                  Смятал ли си ги?

Коментар

• 15 лева?!? Луда история..... Взех малко да има за цвят в портфейла Ако продължат да натискат ще си взема още малко. Винаги съм симпатизирал на водещия застраховател в БГ и от една страна се радвам, че мога да си купя на 15 лева, но от друга ми се реве до каква съсипия се докара родната ни борсичка. Не криза, не спад, ами направо истинско клане.............

Коментар

• Определено за оценката говоря. И е истина че не наблягат на евтини ГО. Вероятно иуправлението не е най-доброто възможно. Но единствената спирачка да не скоча яко тук е слабата ликвидност. Затова само на изсипванич карам.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Кое те устройва, оценката на двете компании ли? Само че пазарната няма и 20 лева, интересът е нулев, а компанията се представя все по-зле, а обяснението е, че бяга от губещи застраховки, но според мен просто се управлява много зле
                        доста гърла 'хранят' ..
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Устройва ме.
                          Кое те устройва, оценката на двете компании ли? Само че пазарната няма и 20 лева, интересът е нулев, а компанията се представя все по-зле, а обяснението е, че бяга от губещи застраховки, но според мен просто се управлява много зле

Коментар

• Справедлива стойност към 28.09.2011 год. на "Български Имоти" АД 14 754 734.60 лева и на ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп" 100 207 022.91 лева.

Справедлива цена на една акция към 28.09.2011 год. на "Български Имоти" АД 1.27 лева и на ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп" 36.52 лева.
                            Устройва ме.

Коментар

• И да направят малко по-надута оценка на БИмоти, няма да е кой знае колко завишена. А Капман си имат бая количество за разтикване. Ако ги настъпят яко може и под номинал да свалят.
                              Единственото лошо на позицията е почти нулевата ликвидност.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                знае ли се...
                                Аз ако бях акционер тук щях да съм бесен на ръководния екип. Другото ЗД листнато на БФБ отнесе много критики, а тези 'юнаци' се представят доста зле напоследък. Да не забравяме и договорите с брокерите...

не е препоръка
                                гледам мача отстрани
                                абе и аз гледам мача отстрани, ама някакси не ми се вярва да се циганят за 3% миноритари. А другото дружество е друга бира
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X