Евентуално силна подкрепа на около 70! Мога и с Трабанта на бас да се хвана на по бира и мезе! Но това, защото за разлика от мечето, го уважавам, като човек-познавач, въпреки, че не приемам фантасмагоричните му анализи! :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПепиКато гледам с какви обеми падаше акцията,
един по-голям играч , ако се появи и
ще объркате посоките............хахахахаха...!:-))Първоначално изпратено от ПепиТрабанта запали трабанчето,
що бягате бе.......??:-)))))))))
Лягай мила! Преуморена ми са видиш! :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Е така и не каза за дъното. Само каза, че ти знаеш по добре И после каза, че цени 50-60-70 лева били немислими Кажи за баса. Дай конкретни параметри!Tradanza , та какво казвате 50, 60 лв. ...... и аз искам ... , но майчето май няма намерение да фалира......
А за баса до и след излизането на Q 1 по три акции за цена над 200 лв. ..... за да не ме изкушава да не я аз направя.... за спорта.... а понеже си от Варна може и един уикенд... лятото
Не е препоръка .....
Коментар
-
добре де ... хайде обясни ти как правиш печалба.... като купуваш на 250 до 150 лв... и сега цената е 80 лв???
как направи печалбата??? НАЛИ ТИ КУПУВАШЕ НА ВИСОКОТО????
хайде обясни сега!!!!
ей стига си писал шегички... всеки ден не е 1 Април!!!
Първоначално изпратено от ПепиШемета,
така и не се научи ,
че загуба си направил,
ако продадеш, а за моята средна цена няма да говорим!:-))Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Е така и не каза за дъното. Само каза, че ти знаеш по добре И после каза, че цени 50-60-70 лева били немислими Кажи за баса. Дай конкретни параметри!Tradanza , та какво казвате 50, 60 лв. ...... и аз искам ... , но майчето май няма намерение да фалира......
А за баса до и след излизането на Q 1 по три акции за цена над 200 лв. ..... за да не ме изкушава да не я аз направя.... за спорта.... а понеже си от Варна може и един уикенд... лятото
Не е препоръка .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от ПепиЕ-ееее то се купува , като има,
ама после като засушиииии,
тея гапове трябва да се запълват,
налЕ ?? :-))Щом казваш! Ти си специалиста
Трябва да му дадеме награда!!!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Е никак не е избирателно. Просто това си писал, това показвам
Tradanza , майчето фалирало ли е..... , а дъно знам по добре от тебе кога прави ........., но знам и върхове кога прави ... още сме равнище януари 2007 г.
Та за баса беше въпроса......И после каза, че цени 50-60-70 лева били немислими
Кажи за баса. Дай конкретни параметри!
Коментар
Коментар