IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувайте тихо и кротко , без много приказки,

ще дойде време и за черпене,

това е все пак най-големият застраховател в BG,

с моментна капитализация 160 милиона/ смешно/,

всеки да си прави сметка , за какво иде реч!;-))

налЕ ?? :-))

До 700-:-900 милки ще е голямо катерени!

налЕ ? :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      psycoholic , ти какъв се явяваш адвокат......
      Tradanza , е достатъчно голям да мисли.... нека си купи 1000 акции и да натиска цената отгоре ....... щом Вие страх.... то бива глупаци на борсата , ама чак толкова .... вярно е останали кьораво и сакато .....
      Проблемът е в опасението от евентуална манипулация -> големи кинти играят все пак .......
      Мен си ме цитирал по-долу, за това...
      Интересно е как си вързал Страха с Глупаците! И какво точно е глупавото човек да иска гаранции срещу кинтите си? Въпреки, че по начина по който със зъби и нокти се бориш да защитаваш падащтата си акция мога да заключа от къде иде отношението ти!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• psycoholic , ти какъв се явяваш адвокат......
        Tradanza , е достатъчно голям да мисли.... нека си купи 1000 акции и да натиска цената отгоре ....... щом Вие страх.... то бива глупаци на борсата , ама чак толкова .... вярно е останали кьораво и сакато .....
        Проблемът е в опасението от евентуална манипулация -> големи кинти играят все пак .......

Коментар

Ой, искам да се включа към баса на страната на Траданцов сьщо с 500 кинта, ако иска мечо да не е сам да включи Пепи или съни или който желае в отбора!
          Само да уточня, че обемът на акции, закупени над 200 лева трябва да е по-голям или равен от средният обем от днешна дата до 10 май!

Йес?
          Иеп ,обема се включва, което е справедливо!
          Ако до 10 май 2009 г. включително ,цената на БСТР не мине 200.000 лв. средна за деня аз ще ти дам 3 / три/ броя акции на БСТР.... , ако приключи над 200.000 лв. средна за деня до 10 май включително ти ще ми дадеш също 3 /три/броя акции на БСТР или равностойността в лева в деня щом средната мине 200.000 лв.
          Съгласен ли си .....
          Аз не съм шут....... Или се хващаш или не..... Какви са тия глупости над 200 лв. обем оттук нататък ..... Все едно да ти забия условие от 01.01.2007 г. до 10.05.2009 обема да ти е под 100 средна ... защото в момента е 260 лв. , аз ти дигам 200 % цената ... а ти се правиш на глупак ....
          Проблемът е в опасението от евентуална манипулация -> големи кинти играят все пак :-) !
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ой, искам да се включа към баса на страната на Траданцов сьщо с 500 кинта, ако иска мечо да не е сам да включи Пепи или съни или който желае в отбора!
            Само да уточня, че обемът на акции, закупени над 200 лева трябва да е по-голям или равен от средният обем от днешна дата до 10 май!

Йес?
            Иеп ,обема се включва, което е справедливо!
            Ако до 10 май 2009 г. включително ,цената на БСТР не мине 200.000 лв. средна за деня аз ще ти дам 3 / три/ броя акции на БСТР.... , ако приключи над 200.000 лв. средна за деня до 10 май включително ти ще ми дадеш също 3 /три/броя акции на БСТР или равностойността в лева в деня щом средната мине 200.000 лв.
            Съгласен ли си .....
            Аз не съм шут....... Или се хващаш или не..... Какви са тия глупости над 200 лв. обем оттук нататък ..... Все едно да ти забия условие от 01.01.2007 г. до 10.05.2009 обема да ти е под 100 средна ... защото в момента е 260 лв. , аз ти дигам 200 % цената ... а ти се правиш на глупак ....

Коментар

• С огъня си играете с тези басове. Тук ликвидността е такава, че ако Мечето и Пепи се наговорят да пуснат прахосмукачката :lol: по едно и също време, верно могат да я закарат не само на 200, ами и на 300. В обратната посока важи тоже. :lol:

Коментар

• Иеп ,обема се включва, което е справедливо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  И на какво се хващаме ?
                  Тradanza , нещо на скара бира го обърнахте...... , а аз писах за туроператор..
                  Предложението ми за баса беше .....
                  Ако до 10 май 2009 г. включително ,цената на БСТР не мине 200.000 лв. средна за деня аз ще ти дам 3 / три/ броя акции на БСТР.... , ако приключи над 200.000 лв. средна за деня до 10 май включително ти ще ми дадеш също 3 /три/броя акции на БСТР или равностойността в лева.
                  Съгласен ли си .....
                  Мечи,

Вместо да си разменяме някакви акции викам да сложим 500 лв . Те тва е най доброто Да повторя само - ако до 10.05.2009/включително/ цената на БСТР не мине 200.00 лв пИчеля аз. Ако до 10.05.2009г./включително/ приключи над 200.00лв пИчелиш ти. С тези параметри съм съгласен

И поздрави на всички застрахователи - малки и големи! По случай празника на застрахователя!
                  Ой, искам да се включа към баса на страната на Траданцов сьщо с 500 кинта, ако иска мечо да не е сам да включи Пепи или съни или който желае в отбора!

Йес?

Коментар

И на какво се хващаме ?
                    Ако до 10 май 2009 г. включително ,цената на БСТР не мине 200.000 лв. средна за деня аз ще ти дам 3 / три/ броя акции на БСТР.... , ако приключи над 200.000 лв. средна за деня до 10 май включително ти ще ми дадеш също 3 /три/броя акции на БСТР или равностойността в лева.
                    Съгласен ли си .....
                    Мечи,

Вместо да си разменяме някакви акции викам да сложим 500 лв . Те тва е най доброто Да повторя само - ако до 10.05.2009/включително/ цената на БСТР не мине 200.00 лв пИчеля аз. Ако до 10.05.2009г./включително/ приключи над 200.00лв пИчелиш ти. С тези параметри съм съгласен

И поздрави на всички застрахователи - малки и големи! По случай празника на застрахователя!

Коментар

• И на какво се хващаме ?
                      Съгласен ли си .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
                        Може да промениш малко датата, да речем с 1 година
                        Ай, да, за 2009 иде реч! Да се счита за Апендикс към долния ми пост!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Първоначално изпратено от Tradanza
                          Първоначално изпратено от psycoholic
                          Евентуално силна подкрепа на около 70! Мога и с Трабанта на бас да се хвана на по бира и мезе! Но това, защото за разлика от мечето, го уважавам, като човек-познавач, въпреки, че не приемам фантасмагоричните му анализи! :-)
                          Най накрая признание след дълги години на тежък физически и умствен труд!!

Та за баса - цената ще стигне до диапазона 57-59 лефа. Туй ми го говорят звездите.
                          Ок, ето ти я сделката:
                          Psycoholic -> рейндж 65-70 за дъно
                          Tradanza-> рейндж 57-59 за дъно,

ако цената попадне между 60-64 мече_цвети купува бирата на мен, теб, Пепи и другарката съни(тя)! Ако спечелиш аз ще те гощавам, ако аз спечеля ти мене, а ако цената спре под 56 или над 71 значи конюктурата ни е виновна или дребните Кобокси! ;-)
                          тарге-дата до Нова година (01.01.2008, знам че е неработен, но не ми се смята) устройва ли те?
                          Добре. Сделката си е сделка.

Коментар

• Може да промениш малко датата, да речем с 1 година

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                              Първоначално изпратено от psycoholic
                              Евентуално силна подкрепа на около 70! Мога и с Трабанта на бас да се хвана на по бира и мезе! Но това, защото за разлика от мечето, го уважавам, като човек-познавач, въпреки, че не приемам фантасмагоричните му анализи! :-)

Та за баса - цената ще стигне до диапазона 57-59 лефа. Туй ми го говорят звездите.
                              Ок, ето ти я сделката:
                              Psycoholic -> рейндж 65-70 за дъно
                              Tradanza-> рейндж 57-59 за дъно,

ако цената попадне между 60-64 мече_цвети купува бирата на мен, теб, Пепи и другарката съни(тя)! Ако спечелиш аз ще те гощавам, ако аз спечеля ти мене, а ако цената спре под 56 или над 71 значи конюктурата ни е виновна или дребните Кобокси! ;-)
                              тарге-дата до Нова година (01.01.2008, знам че е неработен, но не ми се смята) устройва ли те?

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

Working...
                                X