IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗПАД Булстрад (4BI / BSTR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи
    E-eee при тази капитализация

е грехота да не си купиш,

Трабанта и днес си купих и така.....

до края на света...........хахахахааха...!:-))
    Пепи,

тебе те знам, че купуваш от 250 Ам то това не е за фалене

Коментар

• E-eee при тази капитализация

е грехота да не си купиш,

Трабанта и днес си купих, и така.....

до края на света...........хахахахааха...!:-))

Коментар

• Е никак не е избирателно. Просто това си писал, това показвам.

Коментар

• Tradanza , от постовете ти разбрах , че много обичаш да подценяваш колегите от форума и за тяхна сметка да пускаш шегички и други имат англииски хумор....... та мисля след Нова година -след годишет отчет над 200 лв...... след отчета за първото тримесечие над 250 лв....... , а за сега не ми се пише....
          Не е препоръка......
          Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 6:28 pm Заглавие:

Пон Авг 18, 2008 6:28 pm

Отчета на БСТР не беше добър ....... поради спада на акциите на БФБ застрахователите имат сериозни загуби от финансови инструменти
          ........един от фондовете който инвестираше тук се издъни..... , но силните месеци за застраховането започват..... , ако не се сринем под 100 лв. където са репата.... след два, три месеца ... ще сме двойно..... акцията въпреки последните спадове е на равнище пролет 2007 г. и има много потенциал да расте...... Не е препоръка ........., но и не е за подигравка......
          Tradanza , а по малко избирателно ..... искаш ли едно басче за след Нова година......на няколко акции на БСТР , нали нищо не струват....

Коментар

• слаба акция е BSTR!!!!

мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции!!!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

Tradanza , та какво казвате 50, 60 лв. ...... и аз искам ... , но майчето май няма намерение да фалира......

Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Tradanza , я ти кажи откъде вадиш този.......пък застрахователя остави на нас. .... акцията я имам от 2005 г. .... така , че дъно кога прави знам по добре от теб..... , а и също да те попитам ти застраховки правиш ли... е тази година няма да има дъмпинг.....
              Та да дойде ся пак специалиста по застраховане да обясни на публиката кога е дъното! :lol:

Коментар

Не вярвам Трабанта по скоро по три ще стане виж тук:

Към края на шестмесечието на 2008 г. сумата на активите на застрахователите по общо застраховане е 1.47 млрд. лв., като нарастването на годишна база е 22.5%, показват още данните на финансовия надзор.

На пазара по общо застраховане най-голям дял заемат автомобилните застраховки – Автокаско (45.6%) и Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на МПС (23.2%) – общо 68.8% от брутния премиен приход, реализиран в сектора. Относителният дял на възникналите претенции по автомобилните застраховки е 85.1% от общия размер на възникналите претенции, от които 36.7% по застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите.
                Пепи,

За последната година квото и да си казал то става обратното. Така, че сега цената може да стане делено на 3 И не само за последната но това е друга тема
                Инак не държа да ми вярваш

Коментар

• Не вярвам Трабанта по скоро по три ще стане виж тук:

Към края на шестмесечието на 2008 г. сумата на активите на застрахователите по общо застраховане е 1.47 млрд. лв., като нарастването на годишна база е 22.5%, показват още данните на финансовия надзор.

На пазара по общо застраховане най-голям дял заемат автомобилните застраховки – Автокаско (45.6%) и Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на МПС (23.2%) – общо 68.8% от брутния премиен приход, реализиран в сектора. Относителният дял на възникналите претенции по автомобилните застраховки е 85.1% от общия размер на възникналите претенции, от които 36.7% по застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите.

Коментар

Мола "Сити център София" е продаден за 101 млн ЕУР,

е толкова ли е капитализацията на най-голямата застрахователна компания у нас, А ????;-))

Баси пазара................
                    Отговор ли искаш ? Да Може и половин мол да стане

не е препоръка..

Коментар

• Мола "Сити център София" е продаден за 101 млн ЕУР,

е толкова ли е капитализацията на най-голямата застрахователна компания у нас, А ????;-))

Баси пазара................

Коментар

• Шегаджии,

ок , няма проблем... една от специализациите ми е Застрахователно Дело, но както и да е... не е мястото тук да говорим....
                        пример: като идеш в магазина...може и да оценяваш хляба на 5 ст... ама за да го купиш и да го хапнеш ще дадеш 1 лв... инак ще ти стържи корема... а ти за себе си си го оценявай както искаш.
                        Shemata , а втората специалност ..... търговия на дребно ли е .... .... а стажа къде го кара .... на Женския ли............. то и там има конкуренция...

Коментар

така, за днес придобивка на 160,

за другата седмица ще видим!;-))
                          Ей тва са твоите цени от преди месец....

Стига си бил толкова твърдоглав......и не бъди толково заядлив... бъди по-спокоен и умерен... така и хората повече ще те харесват...просто искам да ти помгна

Ти ме питаш за ДЗИ... аз ти отговарям... гледай пазара на колко те оценява...

пример: като идеш в магазина...може и да оценяваш хляба на 5 ст... ама за да го купиш и да го хапнеш ще дадеш 1 лв... инак ще ти стържи корема... а ти за себе си си го оценявай както искаш.

Надявам се, че ще станеш за напред по-спокеон и не толкова избухлив...

Коментар

така, за днес придобивка на 160,

за другата седмица ще видим!;-))
                            Ей тва са твоите цени от преди месец....

Стига си бил толкова твърдоглав......и не бъди толково заядлив... бъди по-спокоен и умерен... така и хората повече ще те харесват...просто искам да ти помгна

Ти ме питаш за ДЗИ... аз ти отговарям... гледай пазара на колко те оценява...

Надявам се, че ще станеш за напред по-спокеон и не толкова избухлив...

Коментар

• Абе Шемета,

я кажи на колко беше оценена ДЗИ, щото съм забравил,

а ти си професионалист и ги чаткаш тея работи,

апропо щях да забравя, че ИМПЕРИЯТА-БСТР е два пъти по-голяма от ДЗИ

пилците се броят на есен бе нещастник,

а за моята средна цена няма да си говорим!

Коментар

• Абе Шемета,

я кажи на колко беше оценена ДЗИ, щото съм забравил,

а ти си професионалист и ги чаткаш тея работи,

апропо щях да забравя, че ИМПЕРИЯТА-БСТР е два пъти по-голяма от ДЗИ

пилците се броят на есен бе нещастник,

а за моята средна цена няма да си говорим!

Коментар

Working...
                                X