If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tradanza , от постовете ти разбрах , че много обичаш да подценяваш колегите от форума и за тяхна сметка да пускаш шегички и други имат англииски хумор....... та мисля след Нова година -след годишет отчет над 200 лв...... след отчета за първото тримесечие над 250 лв....... , а за сега не ми се пише....
Не е препоръка......
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 6:28 pm Заглавие:
Пон Авг 18, 2008 6:28 pm
Отчета на БСТР не беше добър ....... поради спада на акциите на БФБ застрахователите имат сериозни загуби от финансови инструменти
........един от фондовете който инвестираше тук се издъни..... , но силните месеци за застраховането започват..... , ако не се сринем под 100 лв. където са репата.... след два, три месеца ... ще сме двойно..... акцията въпреки последните спадове е на равнище пролет 2007 г. и има много потенциал да расте...... Не е препоръка ........., но и не е за подигравка......
Tradanza , а по малко избирателно ..... искаш ли едно басче за след Нова година......на няколко акции на БСТР , нали нищо не струват....
Tradanza , та какво казвате 50, 60 лв. ...... и аз искам ... , но майчето май няма намерение да фалира......
Първоначално изпратено от meche_cveti93
Tradanza , я ти кажи откъде вадиш този.......пък застрахователя остави на нас. .... акцията я имам от 2005 г. .... така , че дъно кога прави знам по добре от теб..... , а и също да те попитам ти застраховки правиш ли... е тази година няма да има дъмпинг.....
Та да дойде ся пак специалиста по застраховане да обясни на публиката кога е дъното! :lol:
Не вярвам Трабанта по скоро по три ще стане виж тук:
Към края на шестмесечието на 2008 г. сумата на активите на застрахователите по общо застраховане е 1.47 млрд. лв., като нарастването на годишна база е 22.5%, показват още данните на финансовия надзор.
На пазара по общо застраховане най-голям дял заемат автомобилните застраховки – Автокаско (45.6%) и Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на МПС (23.2%) – общо 68.8% от брутния премиен приход, реализиран в сектора. Относителният дял на възникналите претенции по автомобилните застраховки е 85.1% от общия размер на възникналите претенции, от които 36.7% по застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите.
Пепи,
За последната година квото и да си казал то става обратното. Така, че сега цената може да стане делено на 3 И не само за последната но това е друга тема
Инак не държа да ми вярваш
Не вярвам Трабанта по скоро по три ще стане виж тук:
Към края на шестмесечието на 2008 г. сумата на активите на застрахователите по общо застраховане е 1.47 млрд. лв., като нарастването на годишна база е 22.5%, показват още данните на финансовия надзор.
На пазара по общо застраховане най-голям дял заемат автомобилните застраховки – Автокаско (45.6%) и Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на МПС (23.2%) – общо 68.8% от брутния премиен приход, реализиран в сектора. Относителният дял на възникналите претенции по автомобилните застраховки е 85.1% от общия размер на възникналите претенции, от които 36.7% по застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите.
ок , няма проблем... една от специализациите ми е Застрахователно Дело, но както и да е... не е мястото тук да говорим....
пример: като идеш в магазина...може и да оценяваш хляба на 5 ст... ама за да го купиш и да го хапнеш ще дадеш 1 лв... инак ще ти стържи корема... а ти за себе си си го оценявай както искаш.
Shemata , а втората специалност ..... търговия на дребно ли е .... .... а стажа къде го кара .... на Женския ли............. то и там има конкуренция...
Стига си бил толкова твърдоглав......и не бъди толково заядлив... бъди по-спокоен и умерен... така и хората повече ще те харесват...просто искам да ти помгна
Ти ме питаш за ДЗИ... аз ти отговарям... гледай пазара на колко те оценява...
пример: като идеш в магазина...може и да оценяваш хляба на 5 ст... ама за да го купиш и да го хапнеш ще дадеш 1 лв... инак ще ти стържи корема... а ти за себе си си го оценявай както искаш.
Надявам се, че ще станеш за напред по-спокеон и не толкова избухлив...
Стига си бил толкова твърдоглав......и не бъди толково заядлив... бъди по-спокоен и умерен... така и хората повече ще те харесват...просто искам да ти помгна
Ти ме питаш за ДЗИ... аз ти отговарям... гледай пазара на колко те оценява...
Надявам се, че ще станеш за напред по-спокеон и не толкова избухлив...
Коментар