If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз записах по-малко акции, отколкото исках, но пак са повече, отколкото заслужавах.
Абе спокойно. Ники Мартинов спомена, че компанията може да поддържа растеж от 100% в продължение на 6г, така че не го мисли толкова самокритично, ще заслужиш и повече
И аз записах малко акции, да кажем колкото за без препоръка
Успех на новата компания на БФБ - Болерон! Дано успяват с развиването на бизнеса и да бъдат открити, да дават регулярна информация за дейността си и да се възползват от този канал на комуникция и с маркетингови цели.
Записах прилично количество акции. Цената много ми харесва! Гласувам доверие на този екип и на доказалите се професионалисти, които ги извеждат на БФБ. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно.
Успех на умните, предприемчиви и смели играчи, гърч за хейтъри, кибици и под асмата гладни лисици!
Аз записах по-малко акции, отколкото исках, но пак са повече, отколкото заслужавах.
Записах прилично количество акции. Цената много ми харесва! Гласувам доверие на този екип и на доказалите се професионалисти, които ги извеждат на БФБ. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно.
Успех на умните, предприемчиви и смели играчи, гърч за хейтъри, кибици и под асмата гладни лисици!
Евентуално без Румъния и Гърция. Само в БГ-то и каквото сабя покаже.
Не искам да съм черноглед, или лош пророк, но според мен въпросните 1,6млн. лв. ще "изгорят" по предназначение в близките 1-2 години. Заплати, офисчета, бонуси и т.н.. Искрено желая успех на компанията, но не виждам нищо иновативно в нея. Интересно ми е как са набрали дори толкова, при положение че пенсионните фондове не могат да инвестират на бийм.
Мнението ми не е препоръка.. Надявам се да ме оправдаят. Нарочно не го написах преди ИПО-то, да не ме обвини някой че преча на развитието на капиталовия пазар, или на самата компания.
Ще бъде интересно в каква посока ще тръгне компанията сега! Преди ИПО-то имаше 2 стратегии при привличането на 3 и 4 милиона евро, но какъв курс ще поеме при само 1,6млн?
Евентуално без Румъния и Гърция. Само в БГ-то и каквото сабя покаже.
Ще бъде интересно в каква посока ще тръгне компанията сега! Преди ИПО-то имаше 2 стратегии при привличането на 3 и 4 милиона евро, но какъв курс ще поеме при само 1,6млн?
И аз бях заделил прилична сума и до последната минута се чудех да пусна на минимална цена.
От една страна ми беше ясно, че хората няма да могат да си похарчат парите, което е плюс за растежа при вторичната търговия. Риска да не се запише цялата емисия, което да се тълкува като неголям интерес -останали са свободни акции, от друга страна ще откаже много бъдещи купувачи в краткосрочен план, а дългосрочния резултат го виждаме по други БЕАМ емисии. Отегчението от чакане на резултати води само до едно. Отделно неуспеха на емисията щеше да ми блокира неизвестно време парите, а има и други възможности. Предпочетох да пасувам.
Както писах, за мен това е сбъркано ИПО на компания с потенциал.
Искрено желая успех!
Много си прав, ако си спомняте Син карс имаха презаписване от 3 пъти, а сега къде са..
Очаквах по голям интерес, но хубавото е, че има на къде да расте. Ако бяха казали по-ниска горна граница, щяха да съберат повече пари. Аз от заделените средства за това ИПО похарчих 1/3.
И аз бях заделил прилична сума и до последната минута се чудех да пусна на минимална цена.
От една страна ми беше ясно, че хората няма да могат да си похарчат парите, което е плюс за растежа при вторичната търговия. Риска да не се запише цялата емисия, което да се тълкува като неголям интерес -останали са свободни акции, от друга страна ще откаже много бъдещи купувачи в краткосрочен план, а дългосрочния резултат го виждаме по други БЕАМ емисии. Отегчението от чакане на резултати води само до едно. Отделно неуспеха на емисията щеше да ми блокира неизвестно време парите, а има и други възможности. Предпочетох да пасувам.
Както писах, за мен това е сбъркано ИПО на компания с потенциал.
Искрено желая успех!
Пончо се е аргументирал - ти ми говориш за часовници и ръкави.
айде специално за теб. импето помниш ли го? занимаваше се със застраховане и ми е обяснявал как не става онлайн, а бая го биваше. като им гледаш финансите на Болерон си е напълно прав - имат някакви смешни 100к приходи на тримесечие. но еднорог щели да стават. човееек, импето сигурно прави по-висок приход от цялата им компания
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Очаквах по голям интерес, но хубавото е, че има на къде да расте. Ако бяха казали по-ниска горна граница, щяха да съберат повече пари. Аз от заделените средства за това ИПО похарчих 1/3.
Коментар