IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънце Стара Загора БТ АД (SUN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НЯкой знае ли тел. на тези от Бизнес център Изгрев,да ги питаме кво ще правят?От БТК излизат към 50 номера и все са на х. Плиска и аерогарата.
    Много се наредиха отдясно,не е на добро.Хима както са закъсали май скоро няма да видим търгово.

Коментар

• Кво стана днес?Появиха се много продавачи.Явно се е чуло нещо кофти,май няма да има търгово скоро,ако изобщо има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
        никак не го виждам това дружество като реален бизнес
        всеки ден да пускат платени репортажи, това не променя перспективите му
        по моему, цигари у нас ще се правят в благоевград
        нали, лично мнение, не е съвет ...
        Ради , имам акции и от двете ...... и затова не ми се пише.... но се поинтересувай от приоритетите на ХИМ в износа на изток .... а и на падащия пазарен дял на Булгартабак.... защо ....
        имат ли нов сайт?
        мерси

Коментар

• никак не го виждам това дружество като реален бизнес
          Ради , имам акции и от двете ...... и затова не ми се пише.... но се поинтересувай от приоритетите на ХИМ в износа на изток .... а и на падащия пазарен дял на Булгартабак.... защо ....

Коментар

• никак не го виждам това дружество като реален бизнес

Коментар

• Монти, прав си, че идва началото вече на годината и съответно време за нашето си търгово. Според мен и затова се дръпнаха всички бройки, които стояха за продажба.
              Аз лично чакам с нетърпение да излеле инфо вече за увеличението на капитала на Хим (уж трябваше да е до края на годината) и да си посъберат малко свежи пари. Може би това чакаме наистина, за да мине и при нас търговото. Искрено се надявам, че след като искат да продължат търговията на дружеството на борсата, няма да правят глупости с търговото и то ще си мине културно като това на пловдивското дружество. А пък след това, ако искат от Сън да ги използват за обезпечение акциите си, то си е тяхна работа. Ще се молим да не се цакаме тука с мажоритара и всичко да е наред, въпреки че все още имам силни съмнения. Успех в търговията и в спекулата.
              ~МЕЧО~

Коментар

• Да бе,ти като правиш репа с твоите акции питаш ли някой?!
                Капутов , аз никой не съм питал .... но банката провери дали са мой.... наистина...
                За акциите на бизнес Център " Изгрев"ако бях банка ... не бих и дал и една стотинка ....в момента ..... без търгово за контролните органи и кредитодаващите са само хартия.... зад което нищо не стой....Тук е малко по особено положение .... защото си имат банка.... но и тя се отчита.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                  http://www.investor.bg/?cat=5&id=72657
                  Сигма Консултинг заложи акциите си на Цигарена фабрика пловдив
                  Мисля , че и при нас ще има развитие за търговото.... за производство на цигари трябва много кеш .... а те не могат нищо да заложат ... без нас ...
                  Да бе,ти като правиш репа с твоите акции питаш ли някой?!

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=72657
                    Сигма Консултинг заложи акциите си на Цигарена фабрика пловдив
                    Мисля , че и при нас ще има развитие за търговото.... за производство на цигари трябва много кеш .... а те не могат нищо да заложат ... без нас ...

Коментар

• ще чакаме пък да видим,ако някой не издържи и продаде на 8-9-10 е добре дошло
                      Аз онзи ден си купих ..... малко на 10 ..... на колегата му останаха още 23 акции и го чакам....

Коментар

• ще чакаме пък да видим,ако някой не издържи и продаде на 8-9-10 е добре дошло

Коментар

• Тука до 19 лв...... много голямо количество ..... цели 416 акции..... май по големите бройки отидоха нагоре..... началото на годината ..... идва....
                          Не е препоръка .......

Коментар

• Абе, на мен средната ми е и по- ниска, но това няма значение. Справедливо ще е търговото да си мине на 19,75 лв. Примерно в пловдивското дружество техните собственици си го направиха културно търговото. Дано и тука да е така. Всяка цена по- ниска от 19,75 лв. тука ще е грооозна гледка. Опасенията ми са, че ще я видим тази гледка обаче, затова се притеснявам.
                            Петре ,основния пакет акции си продадах на аукциона ...... тези са след 14 дневния срок купени ...... сега гледам акциите на 12 и нещо .... и кога ли няма да ми издържат нервите... .. че нещо стана много маймун по позицията ....
                            Не е препоръка....

Коментар

• Абе, на мен средната ми е и по- ниска, но това няма значение. Справедливо ще е търговото да си мине на 19,75 лв. Примерно в пловдивското дружество техните собственици си го направиха културно търговото. Дано и тука да е така. Всяка цена по- ниска от 19,75 лв. тука ще е грооозна гледка. Опасенията ми са, че ще я видим тази гледка обаче, затова се притеснявам.
                              ~МЕЧО~

Коментар

• Тогава защо според теб не го направят до края на годината или поне да го регистрират в КФН до тогава, за да сме спокойни, че ще си мине на справедливата цена. Според мен е просто за да им отпадне най- важното задължение, а това ще стане на 14.01.2009 г. След това и да бучим и да пищим все тая
                                Петре , сещам се за няколко причини...... едната се казва липса на кеш....в майката в момента. Иначе съм спекулант и съм купувал в ниското и през цялото време и средната ми е около 15 лв...... което значи , че средната цена в момента без аукциона е около 16.00 лв. ....Съгласен съм обаче , че трябва да се борим ...

Коментар

Working...
                                X