IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънце Стара Загора БТ АД (SUN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ги,ама са малко серт...
    Аде бе никой ли не намери тел. на мажоритаря,да го питаме ще има ли скоротъргово.
    Ама само да не дойдете на ОСА-все ще трябва да го насрочат тази година и ако няма търгово до тогава ние ще решаваме

Коментар

• И аз звънях на ДВИ-то тия дни и ми каза почти същото. Не можела да каже кога ще внесат търговото. Почнали да работят обаче по него....а досега какво правеха 9 месеца?!?!?! Ама не можела да се ангажира с конкретен период. Най- накрая само я питах поне до лятото ще приключат ли и тя отговори, че до тогава със сигурност. Но на мен ми се стори че каза просто ей така, за да и се разкарам от главата.
      Освен да чакаме друго не ни остава обаче Общо взето от това, което ми отговориха от КФН ми стана ясно, че не може да разчитаме на подкрепа от единствената институция, която трябва да защитава нашите интереси като миноритари. Те са си застанали на страната на мажоритарите и ми обясняваха колко всичко било по правилата и колко всичко било редовно със станалото в дружеството от закупуването му до сега. Почти им повярвах Така че на КФН не може да разчитаме и според мен просто ще се надяваме, че тимаджиите ще последват примера на пловдивското дружество и новите им собственици и всичко ще си бъде наред без да има главоблъсканици. Иначе ако решат да прецакат нещо търгово на ниска цена и после да се надяват дружеството да остане да се търгува на БФБ (както бяха заявили), не ги знам как си представят после някой да иска да търгува с такова дружество, в което вече са се изгаврили веднъж с миноритарите. Просто си размишлявам.
      А, само да питам. Някой виждал ли някъде въпросните цигари на дружеството, че нещо не виждам да е заредено от тях в нормалните магазини и магазинчета. Виж на пловдивското дружество цигарите и рекламите им са навсякъде. Просто се чудех ние къде сме.
      Лек и успешен ден на всички!
      ~МЕЧО~

Коментар

• Абе то ДВИ какво да ти каже Тя не знае тел. на мажоритаря си,а за търгово ще знае
        По-интересно е какво ще кажат от "Бизнес център Изгрев",ама така и не се намери тел. до тях.А и интересно кой работи по това търгово...

Коментар

• Нещо моного се раздалечиха офертите Дали не се е чуло нещо за цена на търгово например или за липсата на такова...

Някой изнамери ли тел. на Бизнес центъра?
          noko6 , говорих с ДВИ на Слънце.... с две думи работило се! Сигурно няма кой студена вода да им донесе или кърпа за потта та по бавно ще стане....умора.
          Та с две думи това е положението. Цената и на мен ми е интересна....

Коментар

• Нещо моного се раздалечиха офертите Дали не се е чуло нещо за цена на търгово например или за липсата на такова...

Някой изнамери ли тел. на Бизнес центъра?

Коментар

• http://news.expert.bg/?id=221405

Старозагорската фабрика "Слънце" ще произвежда цигари за износ

До края на месеца старозагорската Цигарена фабрика "Слънце" може да започне експортно производство, пише в днешния си брой регионалният вестник "Новината", цитиран от агенция Фокус.
              Изданието цитира изп. директор на дружеството инж. Стефан Славов.
              Най-вероятно ще се работи по няколко договора, със страни извън Европейския съюз, но и с държави, членки на Съюза. Тъй като преговорите по сключването на контрактите продължават, не можем да назовем точните количества и марки, които ще произвеждаме за износ, уточни изп. директор.
              Към момента старозагорската Цигарена фабрика изнася рязан тютюн за държави от ЕС. Линията ще е натоварена на 100% до края на месеца.
              Тук си станахме дългосрочни.... почнах да броя колко цигари произвеждат и реализират в Русия и по света ...
              Добре е поне , че при криза .... цигари и алкохол най се харчат....

Коментар

• СЛЪНЦЕ СТАРА ЗАГОРА - ТАБАК АД (3JO)

Печалбата на СЛЪНЦЕ СТАРА ЗАГОРА - ТАБАК АД към 31 декември 2008г. (според неодитирания отчет) е в размер на 66 хил. лв.
                Дружеството СЛЪНЦЕ СТАРА ЗАГОРА - ТАБАК АД е реализирало печалба за четвъртото тримесечие на 2008г., в размер на 66 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 12760 хил. лв., което е с 53.33 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 47.06 % спрямо предходния период до 12694 хил. лв.

Към 31 декември 2008г. дружеството има печалба на акция в размер на 0.06лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за четвъртото тримесечие.

Според отчета за същия период на миналата 2007г. е формирана печалба в размер на 3244 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към четвъртото тримесечие на годината е 9201 хил. лв. , като спрямо същия период на 2007г. е намалял с 1.63 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през четвъртото тримесечие на 2008г:

Общ брой изтъргувани акции: ( 7300 бр. акции )
                Общ брой сделки: ( 143 бр. )
                Минимална цена: ( 9.00 лв. )
                Максимална цена: ( 17.17 лв. )
                Среднопретеглена цена: ( 13.99 лв. за акция.

Коментар

• Голям минус за TIM
                  Да е само тук минуса..... След всяко заседание на КФН в протокола на коята не се вижда търговото ... на някой от нас му писва и разпродава .... .

Коментар

• Голям минус за TIM- Поздравления за винпром Пещера за PLOBT

Коментар

• Просто за бой са от агенцията за вписвания заради промяната на общото събрание...
                      Бизнес центъра имат внесено търгово на 30 юли и затова сигурно минават метър тогава.
                      П.П. Годишният отчет сигурно ще катастрофален.... и другият вариант е вътрешна информация която нямаме....

Коментар

• То винаги може да се измисли нещо.Ако продадат дела си на друга свързана компания по 5лв. за акция примерно и ето ти търгово на 5 лв.
                        А то събрание трябва да се насрочи до средата на годината и да се проведе до към 08-09,сега не ми се търъси.Но дори и тогава,просто мажоритаря няма да гласува,но това може и да не е фатално,ако негови хора държат над 50% от фрий-флоата.
                        Ама глегам,че на събранието от 08.2008,мажоритаря е гласувал,въпреки че не би трябвало и на никого(КФН) не му е направило впечатление.Така,че и на следващото ОСА да и гласува пак ще е така.До като Химимпорт не се стабилизира(а дали изобщо ще стане това) явно няма да има търгово.

Коментар

• Докога могат да бавят търговото
                          Могат да бавят търговото до безкрайност ..... стига да не правят общо събрание и да взимат важни решения .Преди известно време говорих с ДВИ и тя ми каза ,че ще има яснота до един месец.... поне щяла да се поинтересува от собственика...В София бизнес центъра "Изгрев "държи хотел Плиска , но управителката не е запозната с делата на дружеството в Стара Загора... така ,че всеки сам да си взема решенията ......

Коментар

• Докога могат да бавят търговото

Коментар

• що така?

Коментар

• НЯкой знае ли тел. на тези от Бизнес център Изгрев,да ги питаме кво ще правят?От БТК излизат към 50 номера и все са на х. Плиска и аерогарата.
                                Много се наредиха отдясно,не е на добро.Хима както са закъсали май скоро няма да видим търгово
                                Според мен те не искат да го отписват от БФБ и затова ще го бавят поне до март ..
                                Относно х-л Плиска вземи от справки централата и се опитай да те свържат с бизнес центтъра ...преди няколко месеца се опитах но нямаше никой .......
                                Разчитам да ни споделиш какво са ти казали.... , че мойте акции се увеличават... и накрая да не пропушим и ние...

Коментар

Working...
                                X