Корекция на BFB ще има, но не и днес. А за SFARM не е от днес и засега е леко понижение за прибиране на печалби. Може би след седмица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Bobi75
не случайно тръгна да се качва така още преди отчета. някой знаеха май
абе ако някой каже, че в България не се играе с вътрешната информация, се лъже жестоко. за жалост
Коментар
� -
Отчета не е никак лош на първо четене, изключително висок ръст в нетния паричен поток от оп. дейност, ръст в приходите от 13 %. Спад в печалбата, която се понижава спрямо предходен период, но не е зле да се отбележат и значителните приходи от 5 милки от положитени вал. разлики за този предходен период (все пак фармата не са форекс спекуланти и трябва да се отбележи това) . Това е на много първо четене.
Коментар
� -
Браво Импе, както винаги - кефиш ме. За такъв период никой не може да каже нищо със сигурност, освен това че няма да го има.
Междудругото, аз чакам отчета за да определя позицията си по въпроса. Но едно ще Ви кажа след ...... номера по основния капитал -нищо добро не чакам. Дано да греша. На тая позиция винаги съм бил на печалба и затова я обичам- но това не пречи в случая да съм максимално предпазлив, след номерата с капитала. Искрено Ви желая успех. Мисля че той на всички ще ни трябва тук!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ИмператорътВетеранов - след цитираният от теб период време, всички ще сме се смряскали, дори и аз, особено пък ти, така че к`во ти пука? :-)
е т'ва искам да кажа де ;-) всички сме в хепиенда, а сега може и да пострадаме малко :-), но иначе повечe оптимизъм за всички ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
�
Коментар