IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: SFARM към 10лв. - следваща цел!

Първоначално изпратено от ветерана
    Пуснато на: 27 Сеп 2005 20:15 Заглавие: SFARM към 10лв. - следваща цел!
    ;-)
    1150 акции на фармата на 8 лева , са добро начало за нова тема :-)...към 10 лева ;-)
    :-)
    ето как започна всичко преди 10 месеца ;-)
    Честито на търпеливите,акцията има да катери още...:-)
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Pouspokoi ser topkata

Коментар

• Някой да залага на SEVTO ? (малкото дружество на SFARM)

Коментар

• Ei tova na ni6to ne prili4a- njama i prodava4i- Ha- Ha- Ha

Коментар

• UUUP

Коментар

• Ха-а-а-а - отстреляхме Грозникът !!!! :-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Aidee Pravo v 10kata

Коментар

• Аз мисля , че ще изкарат супер отчет
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ама как да няма никаква новина? Явно само аз я възприемам като такава, даже си мислех, че "големите" заради нея станаха съучастници в това излитане)
                    В сряда вечерта по ТВ новините казаха, че отпада изискването производителите на фармацевтични продукти да ползват дистрибутори при реализацията на продукцията си. Това означава, че всяка болница да речем, може директно да се договаря и търгува с производителите. За жалост не мога да намеря линк с подобно съдържание и като гледам, че и в тази тема никой не споменава за това - може и да съм сънувал нещо... )

Коментар

• Ирационарно, рационално - вече со връхчетата на пръстчетата докосваме Грозникът.
                      Да. :-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                        Че пазарът е ирационален е ясно. Помислих, че съм изтървал някоя надуваща балона новина. Не съм от най-големите фенове на Софарма и не я следя много внимателно.
                        Първоначално изпратено от lord.among.pawns
                        Що задаваш такива въпроси на този ирационален пазар?Няма обективна причина - лято е и фармата изостана от пазара като цяло през последните седмици...
                        не бъдете наивни момчета, а Гари не е изтървал новината, просто защото не е достигнала до всички все още.

Коментар

• Слухове, брато, слухове, а не новини.

Коментар

• Че пазарът е ирационален е ясно. Помислих, че съм изтървал някоя надуваща балона новина. Не съм от най-големите фенове на Софарма и не я следя много внимателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                              Защо скочи така днес?
                              Що задаваш такива въпроси на този ирационален пазар?
                              Няма обективна причина - лято е и фармата изостана от пазара като цяло през последните седмици...
                              I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Защо скочи така днес?

Коментар

Working...
                                X