IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха-ха, банда, мисля вече виждам Грозникът на близкият хоризонт... напук на подлостите на фалшификаторите.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Da Argo, taka e!
      seriozen nedostatuk e, 4e ne mojem da slagame stop limiti pri nas. az polzvam samo cobos, moje bi ne znam mnogo, no dosega ne sum gi vijdal

Коментар

• Taka si e trader - за еуфорията. 20 лв изисква сериозни новини във фундамента. Но дори без особена промяна във фундамента, (т.е ако СФАРМ поддържа досегашното статукво), в края на растежа на индекса няма да е учудващо, ако стигнем до цена 9*1,28*1,05 = около 12 лв.... Но сгромолясване от високо е неприятно преживяване. След еуфорията ще се плаче

Коментар

• nali znaete, 4e borsata e edna euforia i koi to hvane momentuma, pe4eli.
          az misla, 4e premine li 10lv shte ima i podskok(moje bi mnogo kratkotraen) i po-nagore!

i na mene mi se iskat 18-20lv, no .........

Коментар

• И аз си мисля че фундамента е около 10 лева....цени нагоре са ирационални, въпреки че с кеф ще видя и 20 лева като цена...нали имам акции
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• H5, големите играчи (колкото са големи) не са се ушашкали много и знаят вече, че индекса излезе с растяща посока от онази голяма триъгълна консолидация, която го задържаше досега, това помага на много акции да растат, със и без фундаментални причини..(нищо особено, просто да го имаме напредвид) Не е хубаво само дето БТК не ги лови...

Коментар

• Аз бих сложил горна граница 9,75.... но в момента, като гледам заявките купува и продава, май и големите играчи са се ушашкали в този случай...
                на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Според мен цената на СФАРМ варира от 9.10 до 9.50 лв. в зависимост от допусканията. Акцията наистина има фундамент за тези нива.

Коментар

• За положителните емоции - колкото повече, толкова повече (Мечо Пух).......

Коментар

• vajnoto e emociite da sa preobladavashto polojitelni!
                      i postupleniata v bankovata smetka golemi i predimno v euro

Коментар

• naslajdawam se az, no emociite wzeha da mi idwat w poweche ))

Коментар

• хахахахаха гладна кокошка - просо сънува

Коментар

• ogyn, ne burzai, tova e samo na4aloto!
                            aktiviziraneto tepurva predstoi!
                            gledai i se nalajdavai

Коментар

• Някои големи заявки продава нещо поизчезнаха... като тази на Райфайзен например....

Коментар

• Отговорът на техническите анализатори е прост, те купуваха между 10.30 и 12.00. Аз също купих още малко.
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

X