Оран Гутан, има някои позиции, по които това е точно така, както пишеш. Но тази не е сред тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от EquityPrivateИмам чувството че почти никой не гледа отчетите на фирмите. А ключа към цената на акцията им до голяма степен е там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ИмператорътАбсолютизираш цифрите и това ти е слабостта, а аз понякога ги подценявам и това е моята - ако си направим общ клонинг, ще удари той и чичо ни Уорън в земята ;-)Добре (за него), че стана президентски съветник и правителство му спаси задника с bail-out-a...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътАбсолютизираш цифрите и това ти е слабостта, а аз понякога ги подценявам и това е моята - ако си направим общ клонинг, ще удари той и чичо ни Уорън в земята ;-)Добре (за него), че стана президентски съветник и правителство му спаси задника с bail-out-a...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътСофарма и Медика яко вървят нагоре.
Всъщност и по профитабилност вървят надолу, та не знам за кое точно си имал предвид, че вървят яко нагоре.
http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=202
Надолу?
А отчетите гледаме - ама нали знаеш, че отчетът отразява миналото на компанията, а ти, пазарувайки, инвестираш в бъдещето и?
Абсолютизираш цифрите и това ти е слабостта, а аз понякога ги подценявам и това е моята - ако си направим общ клонинг, ще удари той и чичо ни Уорън в земята ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от AleeEP, като гледам що нещо изписа за последната една година, шапка ще ти сваля за вложените усилия, ако наистина свалиш акцията под 50 ст. Дано и в другите си дела да си така успешен.
Аз не се опитвам да свалям никаква цена. Това, което съм дал е моето виждане по въпроса и съм се обосновал защо мисля така. Това все пак е форум и ще се радвам да чуя противоположно обосновано мнение - примерно защо акциите сега били евтини и трябвало да струват 5.00лв.
Лошото е че никой не говори с цифри, а само абстрактно кой колко фабрики имал и какво продуктово портфолио. А дали тези фабрики генерират някаква добра профитабилност и възвращаемост никой не гледа.
Имам чувството че почти никой не гледа отчетите на фирмите. А ключа към цената на акцията им до голяма степен е там.Забравил си /може да не е неумишлено
,/ или си пропуснал да заснемеш претовареният камион на Фармата на изхода от портала.
/Шегувам се есте., тя е ясна куре, че сега активите са подложени не само на физическа но и на вид "психологическа" обезценка, както е модерно да се казва - "меко приземяване", но не се вързвай прекалено много на инвестиралите, нужна им е и надежда, за да не корозира и здравето човешко
- без да представлява препоръка, разбира се !/
Успехи на източния фронт !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътСофарма и Медика яко вървят нагоре.
Всъщност и по профитабилност вървят надолу, та не знам за кое точно си имал предвид, че вървят яко нагоре.
Надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътСофарма и Медика яко вървят нагоре.
Надолу?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от AleeEP, като гледам що нещо изписа за последната една година, шапка ще ти сваля за вложените усилия, ако наистина свалиш акцията под 50 ст. Дано и в другите си дела да си така успешен.
Аз не се опитвам да свалям никаква цена. Това, което съм дал е моето виждане по въпроса и съм се обосновал защо мисля така. Това все пак е форум и ще се радвам да чуя противоположно обосновано мнение - примерно защо акциите сега били евтини и трябвало да струват 5.00лв.
Лошото е че никой не говори с цифри, а само абстрактно кой колко фабрики имал и какво продуктово портфолио. А дали тези фабрики генерират някаква добра профитабилност и възвращаемост никой не гледа.
Имам чувството че почти никой не гледа отчетите на фирмите. А ключа към цената на акцията им до голяма степен е там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AleeEP, като гледам що нещо изписа за последната една година, шапка ще ти сваля за вложените усилия, ако наистина свалиш акцията под 50 ст. Дано и в другите си дела да си така успешен."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Лавена АД отписва вземане на стойност 1,13 млн. лв. поради заличаване на длъжника Марбелли Корпорейшън от търговския регистър на Сейшелските острови, съобщиха от компанията чрез БФБ-София. Лавена АД не разполага с данни за правоприемници на заличеното дружество - длъжник, към който би могла да насочи претенциите си.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=76951
8-)"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар